Forum » Zvok in slika » Zvok iz Technics SA-EX 310 v Samsung LED TV UE55ES6100
Zvok iz Technics SA-EX 310 v Samsung LED TV UE55ES6100
spydisc ::
Ciao!
Imate idejo kako naj povežem, zunanje zvočnike, kateri so priklopljeni na reciver Technics SA-EX310, da bodo bil ta zvok tudi na Samsung LED TV UE55ES6100.
Reciver Technics SA-EX310
Samsung LED TV UE55ES6100
S takšnim kablom dobim samo zvok, če gledam TV preko antenskega priključka:
ne dobim pa zvok če preklopim na siol box (povezan s scart-om) oz. če priklopim zunanji disk (preko usb). Želel bi, da bi slišal zvok na TV, če bi preklapljal med antenskim priključkom, Siol box-om ali zunanjim diskom.
Imate idejo kako naj povežem, zunanje zvočnike, kateri so priklopljeni na reciver Technics SA-EX310, da bodo bil ta zvok tudi na Samsung LED TV UE55ES6100.
Reciver Technics SA-EX310
Samsung LED TV UE55ES6100
S takšnim kablom dobim samo zvok, če gledam TV preko antenskega priključka:
ne dobim pa zvok če preklopim na siol box (povezan s scart-om) oz. če priklopim zunanji disk (preko usb). Želel bi, da bi slišal zvok na TV, če bi preklapljal med antenskim priključkom, Siol box-om ali zunanjim diskom.
Han ::
Jaz imam kar navaden audio kabel, ki ima na eni strani 3,5 mm jack, na drugi pa RCA (činč).
Činča sta na Technics vezana na VCR audio vhod. Ko gledam TV, na Technics daljincu vklopim VCR in z njim reguliram jakost zvoka na zvočnikih. (Na TV sem jakost nastavil na 50.)
Činča sta na Technics vezana na VCR audio vhod. Ko gledam TV, na Technics daljincu vklopim VCR in z njim reguliram jakost zvoka na zvočnikih. (Na TV sem jakost nastavil na 50.)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung, Philips ali LGOddelek: Zvok in slika | 1584 (1119) | kitl76 |
» | Kateri LED LCD TV vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3241 (2952) | promixer |
» | Kateri TVOddelek: Kaj kupiti | 8921 (6538) | fpbs |
» | Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 28289 (25891) | djordjevic |
» | RECIEVER - ojačevalecOddelek: Zvok in slika | 1945 (1677) | kuzifix |