Forum » Pomoč in nasveti » appHangXProcB1
appHangXProcB1
platinumm ::
Vsem najprej en lep dober dan,
imam problem z Explorerjem na win7.Explorer zamrzne piše edimo v spodnjem okviru odpri zadno sejo in če to kliknem se mi pojavi še preko 10 dodatnih strani, katere pa isto tako ne delajo oz. ne odprejo nobenega iskalnika.V glavnem, če dam potem odpravi napako in potem pogledam pod težavo mi piše (težava appHangXProcB1). Mi ve gdo povedat zakaj in kako odpravim napako da bo explorer spet deloval?
Hvala vam že vnaprej za pomoč.
imam problem z Explorerjem na win7.Explorer zamrzne piše edimo v spodnjem okviru odpri zadno sejo in če to kliknem se mi pojavi še preko 10 dodatnih strani, katere pa isto tako ne delajo oz. ne odprejo nobenega iskalnika.V glavnem, če dam potem odpravi napako in potem pogledam pod težavo mi piše (težava appHangXProcB1). Mi ve gdo povedat zakaj in kako odpravim napako da bo explorer spet deloval?
Hvala vam že vnaprej za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1345) | s-adi |
» | ne morem izbrisati datotek!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1825 (1706) | ]Fusion[ |
» | Internet explorer zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1128) | _spirit_ |
» | Kaj shell uporabiti namesto explorer.exe?Oddelek: Operacijski sistemi | 2088 (1801) | TheHijacker |
» | W2k error msgOddelek: Operacijski sistemi | 1158 (1083) | andrej |