Forum » Loža » Kaj je vaša strast v življenju?
Kaj je vaša strast v življenju?
MihaPresic ::
Ko včasih opazujem ljudi opažam kakšen zanos, veselje in sploh strast imajo nekateri do določenega hobija. (včasih tudi službe)Recimo ko smo ravno na slo-tech forumu so dober primer geeki :) Večina vas ima strast do tehnologije. Sam pa sem danes prišel do ugotovitve, da me nič posebnega na veseli v življenju. Nimam nobene strasti do ničesar. Službo pač imam zato da se preživljam, živim sam(star sem sem 31) in enostavno vsak dan zapravljam... Rad bi si kaj našel kaj bi dalo smisel življenju zato iščem kakšne predloge.
Torej kaj pa je vaša strast v življenju?
Torej kaj pa je vaša strast v življenju?
- zaklenil: Tilen ()
Eureka ::
Kakšne dobre računalniške igre, to so moja prava strast za katero dvomim, da bo kdaj minila. Saj me sicer veseli še mnogo drugih reči, ampak so minljive in se spreminjajo, naprimer 1 leto navdušen kolesar, drugo me pa bicikel več ne vidi, ker sem že navdušen pohodnik, ali pa 1 mesec vsak se vsak dan po 5 ur učim programiranja, potem pa nič, isto za photoshop itd
Za službo(je še nimam, sem pa blizu) pa lahko rečem, da ne bo nikoli moja strast, ker na to gledam kot obvezno slabo plačano suženjstvo, ki je lahko samo bolj ali manj neprijetno. Ne vidim kje bi bila moja motivacija v službi, da bi celo postala moj hobi. Saj nimam nekih visokih ambicij(kot IT inženirja bi me najbolj veselilo delat na kakšnem servisu, ali pa kot nek administrator, se pravi brez nekega stresa), sem pa vseeno delaven(vsaj po svojem mneju in mnenju šefa, kjer sem delal prek študenta v neki proizvodnji), vendar za 800 eur tudi pričakujem primerne delovne naloge, ker drugače raje uporabim srednješolsko ekonomsko izobrazbo in grem delat v skladišče za isti denar :)
Za službo(je še nimam, sem pa blizu) pa lahko rečem, da ne bo nikoli moja strast, ker na to gledam kot obvezno slabo plačano suženjstvo, ki je lahko samo bolj ali manj neprijetno. Ne vidim kje bi bila moja motivacija v službi, da bi celo postala moj hobi. Saj nimam nekih visokih ambicij(kot IT inženirja bi me najbolj veselilo delat na kakšnem servisu, ali pa kot nek administrator, se pravi brez nekega stresa), sem pa vseeno delaven(vsaj po svojem mneju in mnenju šefa, kjer sem delal prek študenta v neki proizvodnji), vendar za 800 eur tudi pričakujem primerne delovne naloge, ker drugače raje uporabim srednješolsko ekonomsko izobrazbo in grem delat v skladišče za isti denar :)
opeter ::
Animacija, v smislu izdelave kratkomretražnih animiranih filmov (večinoma cutout) in pravih* (risanih) 2D risank. Sicer delam bolj redko od tega, kolikor bi ga želel, a se vseeno občasno najde čas.
* 3D animacije niso risanke. Samo je pa folk (in mediji) glup in ne loči pojme.
* 3D animacije niso risanke. Samo je pa folk (in mediji) glup in ne loči pojme.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Blinder ::
programiranje
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Tilen ::
Zaklepanje nakladalnic.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako jim uspe, da ljudi prepričajo v nakup nepotrebnih stvari? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8819 (5828) | TheBlueOne |
» | Ni prave vizije za prihodnostOddelek: Loža | 5341 (3397) | jype |
» | Kako se navaditi delati na tekočem traku?Oddelek: Loža | 6374 (4260) | CMpunk |
⊘ | MNENJA o poškodbi (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11821 (9673) | St235 |
⊘ | Živčne točke in borilne veščineOddelek: Loža | 4529 (4129) | jype |