Forum » Omrežja in internet » Težave z DDWRT
Težave z DDWRT
Swiper ::
Pozdravljeni,
DDWRT sem večkrat nalagal na različne rutere ampak se mi je zdaj na domača dva nekaj zaštrikalo...
Namreč, na oba rutera (WRT54GL in Asus RT-N66U) se pojavlja podobn problem, čez nekaj cajta enostavno se ni mogoče povezat na ruter prek HTTP-ja, edino reštart pomaga. Na ruter v tem času lahko pridem preko SSH, vse laufa normalno ampak web vmesnik pa ne. Če sem doma ga kar izklopim iz elektrike, če sem pa kje zunaj pa reboot-am preko SSH. Je kdo naletel na podobn problem? Na WRT54GL imam SP1 verzijo, na Asusu pa:
Firmware Version
DD-WRT v24-sp2 (04/07/12) mega - build 18946M NEWD-2 K2.6 Eko
Hvala vnaprej!
DDWRT sem večkrat nalagal na različne rutere ampak se mi je zdaj na domača dva nekaj zaštrikalo...
Namreč, na oba rutera (WRT54GL in Asus RT-N66U) se pojavlja podobn problem, čez nekaj cajta enostavno se ni mogoče povezat na ruter prek HTTP-ja, edino reštart pomaga. Na ruter v tem času lahko pridem preko SSH, vse laufa normalno ampak web vmesnik pa ne. Če sem doma ga kar izklopim iz elektrike, če sem pa kje zunaj pa reboot-am preko SSH. Je kdo naletel na podobn problem? Na WRT54GL imam SP1 verzijo, na Asusu pa:
Firmware Version
DD-WRT v24-sp2 (04/07/12) mega - build 18946M NEWD-2 K2.6 Eko
Hvala vnaprej!
srus ::
Priloži še ps in dmesg output z ruterja in wireshark trace s SSH klienta.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: srus ()
Swiper ::
Tomato je tudi vredu ampak nekaj mi ni štimalo ko sem hotel enkrat hotel vezat dva ruterja, mislim da ni Repeater Bridge mode-a (oz takrat ni bilo te varijante, ne vem kak je zdaj).
Lahko malo bolj podrobno?:)
Priloži še ps in dmesg output z ruterja in wireshark trace s SSH klienta.
Lahko malo bolj podrobno?:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Swiper ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ruter?Oddelek: Kaj kupiti | 4825 (2930) | Redman |
» | Kateri High-End Router za domačo rabo?Oddelek: Kaj kupiti | 12157 (9258) | OldSkul |
» | ROUTER ZA visoko brezžično hitrostOddelek: Omrežja in internet | 4032 (3540) | styled |
» | Kateri "n" router kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12940 (9384) | Jackass |
» | Router... again :)Oddelek: Omrežja in internet | 2415 (2184) | amigo_no1 |