Forum » Izdelava spletišč » izdelava enostavne spletne strani
izdelava enostavne spletne strani
šrawfncigr ::
Torej, namen imam postaviti enostavno stran kjer bi imel npr. nekaj zavihkov v vsakem bi pisalo nekaj texta ter kaka slika... V tem pa mora biti še funkcija "admin" kjer boš lahko vrejal text v zavihkih itd... Ker potrebujem dokaj hitro in se mi ne splača pisati kodo iz nule me zanima če obstaja kakšna varianta kot npr "php bb" samo da namesto foruma bi bila spletna stran oziroma nekaj v takem smislu. Stvar mora biti seveda brezplačna.
Poleg tega me zanima kaj mi svetujete glede brezplačnih gostovanj in domen... Koliko so stabilne brezplačna gostovanja ter če se da kje stakniti kako brezplačno domeno.
Lep pozdrav
Poleg tega me zanima kaj mi svetujete glede brezplačnih gostovanj in domen... Koliko so stabilne brezplačna gostovanja ter če se da kje stakniti kako brezplačno domeno.
Lep pozdrav
lommmp ::
predlagam da z websom ali wixom ali kaj takega narediš zastonj spletno stran, vse kar te bo to stalo je npr. .webs.com v URL naslovu tvoje spletne strani. tako sem jaz naredil spletno stran klana v call of dutyju in nam služi super. tudi kot admin spletne strani lahko vedno spreminjam zavihke če tako poimenuješ strani na spletni strani.
neoserv ::
Tako kot @bluefish svetujem Wordpress.
Pri *.webs in *.wix.com si potem za vedno privezan na njih. Strani NE moreš preseliti nikamor.
Če želiš uporabiti lastno .SI / .COM domeno, jim moraš seveda plačati.
Če želiš e-mail, v vsakem primeru potrebuješ gostovanje.
Na koncu te brezplačne storitve stanejo enako kot ena normalna, kvalitetna storitev - ali pa še več.
Pri *.webs in *.wix.com si potem za vedno privezan na njih. Strani NE moreš preseliti nikamor.
Če želiš uporabiti lastno .SI / .COM domeno, jim moraš seveda plačati.
Če želiš e-mail, v vsakem primeru potrebuješ gostovanje.
Na koncu te brezplačne storitve stanejo enako kot ena normalna, kvalitetna storitev - ali pa še več.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
HardFu ::
Ti bi mel vse, ampak mora pa bit brezplacno. Probaj ponudniku interneta povedat, da jim od sedaj ne bos vec placeval racuna za dostop.
http://codeable.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8627 (4444) | BigWhale |
⊘ | Izdelava osebne predstavitve v nekaj klikih?Oddelek: Izdelava spletišč | 2877 (2375) | root987 |
» | Izdelava spletne strani za podjetje z bresplačnimi orodji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15057 (7694) | Tody |
» | Najhitreje in najenostavneje narejena spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4322 (3223) | Marino88 |
» | Spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 987 (774) | PurpleMoo |