» »

Kako povedati staršem da sem homoseksualec?

Kako povedati staršem da sem homoseksualec?

Temo vidijo: vsi
«
1
2

Lokvanj ::

Star sem 17 let in sem že nekaj časa nazaj ugotovil da me privlači isti spol. Imam tudi fanta z katerim se zelo razumeva. Nisem pa še to povedal prijateljem in seveda staršem. Ful me je strah kaj bodo starši rekli. Sploh si ne znam predstavljati kaj se bo zgodilo. Torej kako jih na to pripravit? Kako to sploh povedat? Ima kdo poodobne izkušnje? Prosim za kakšne nasvete.

Aston_11 ::

Odvisno od staršev. Tile starši s tem niso imeli problemov

Google: Dad's touching letter accepting gay son goes viral | Mail Online

Tody ::

Vsaj link mu daj :)

Jah, če imaš kake zapečkarske boga boječe zategnjene starše je bo bistveno težje :) Drugače, pa lahko nekako vpleteš v kaki priliki, kaj si oni mislijo o homoseksualcih, zarad mene jim lahko rečeš da imaš referat za napisat v šoli pa te zanima mnenje...

Iz rezultata, boš videl a bodo čisto preč ali pa se bodo normalno strinjali. Glede na to se potem lahko odločiš da jim poveš ali pač ne :)

Lahko se pa odločiš za šok terapijo, pripelješ fanta in rečeš "Mami, Oči, to je moj fant" :)

Aston_11 ::

Link bi mu dal, vendar sem na public wifi in mi ne pusti naložiti strani.

Trinitron ::

Začni pri tistem staršu, s katerim se bolje razumeš (ponavadi mama) Ni treba oznaniti pred obema naenkrat. In pelji jo na kakšen sprehod, je manj možnosti, da bo prišlo do kakšne scene. Pa seveda, srečno :)

jype ::

Lokvanj> Nisem pa še to povedal prijateljem in seveda staršem.

Tega.

Fifty6 ::

Moj sosed je recimo vedel da se nebodo sprijaznili s tem, tako da ko je bil star 25 let je diplomiral in dobil sluzbo in po hitrem postopku nasel stanovanje. In seveda tisti dan ko je imel vse to je povedal doma vendar se fotr ni sprijaznu in ga je nekak nagnal.
Tko da pomoje bols da mal potipas, po ovinkih. mame so ponavad bolj razumevajoce saj si iz nje prsu. Sicer pa cez leto ali najvec 2 bos sel studirat, tam mas mir, si postimi do konca zivljenje in potem ti bo lazje.

Jaz mam drugacen problem, imam punco, delam tko da imam za sprot denar, faks sm eno leto padu tko da mam se par izpitov do konca, pa se zdej bl pridno ucim. Pa za mojga fotra sm en navaden nesposoben drek. Pa ocitn se nemorva nic zment, kar mu pomagam me vse napizdi in sam cakam da nardim solo in potem upam da januarja pakiram za zmeraj. In mogoce bo premislu kaksen je bil pa bova lahko normalno komunicirala, drugace bova pa vsak na svoji poti in bom mel stike sam z mamo.

Vice ::

Fifty6 to načeloma ni problem kar imaš. Glej s pozitivne smeri, prej boš samostojen in prej boš znal sam zase poskrbet. Večina tega ni sposobna pri 30 in več zaradi pretirane podpore staršev

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

Invictus ::

Fifty6 je izjavil:

Jaz mam drugacen problem, imam punco, delam tko da imam za sprot denar, faks sm eno leto padu tko da mam se par izpitov do konca, pa se zdej bl pridno ucim. Pa za mojga fotra sm en navaden nesposoben drek. Pa ocitn se nemorva nic zment, kar mu pomagam me vse napizdi in sam cakam da nardim solo in potem upam da januarja pakiram za zmeraj. In mogoce bo premislu kaksen je bil pa bova lahko normalno komunicirala, drugace bova pa vsak na svoji poti in bom mel stike sam z mamo.

To je pač stil večine slovenskih fotrov, ki so vihteli kramp na udarniških akcijah. In jim je to edino znano in cenjeno delo. Ostalo je samo sedenje v pisarni in zabušavanje.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

mcgeek ::

Iz lastnih izkušenj pri 16-ih letih (zdaj jih imam 32)..
Če še nisi opazil kako reagirajo, ko se govori o tem, jih najprej potipaj kaj si mislijo o tej temi (novice, dogodki, itd..). Tako boš dobil dobro sliko kaj se lahko zgodi.
Dobro je imeti kakega prijatelja v pripravljenosti za vsak slučaj. Še bolje je, če si samostojen.
Sicer pa ti kaj drugega kot pogovor ali pismo ne preostane. Priporočam prvo.
In kar je najbolj pomembno. Ko se boste o tem pogovarjali, moraš o sebi govoriti v pozitivnem smislu. Ne se zaničevati. Ne se delati ubogega. Ker to bo prvo kar bodo poskušali izvleči iz tebe.
Veliko sreče.

Vajenc ::

Lokvanj je izjavil:

Star sem 17 let in sem že nekaj časa nazaj ugotovil da me privlači isti spol. Imam tudi fanta z katerim se zelo razumeva. Nisem pa še to povedal prijateljem in seveda staršem. Ful me je strah kaj bodo starši rekli. Sploh si ne znam predstavljati kaj se bo zgodilo. Torej kako jih na to pripravit? Kako to sploh povedat? Ima kdo poodobne izkušnje? Prosim za kakšne nasvete.

Prijatelji, ki ne bodo sprejeli tvoje spolne usmerjenosti niso pravi prijatelji. Kar ni nič tragičnega, boš vsaj znal ločiti zrno od plevela. Večji problem je pri starših, ki jih ne moreš kar tako zamenjati. Priprave lahko začneš s pogovorom, da trpiš, ker te nobena punca ne privlači dovolj. Potem pa glede na odzive začneš z bolj ali manj direktnimi napeljevanji k bistvu. Če ne sprejmejo, pač ne sprejmejo. Kmalu boš polnoleten in s tem ti bodo pripadale vse pravice in odgovornosti odraslih, med drugim tudi svobobna izbira spolne orientiranosti ter možnost samostojnega življenja.

Me pa zanima, za lastno razširjanje obzorij, če te punce nikoli niso privlačile oz. če te privlačijo tudi drugi moški poleg tvojega partnerja?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

FlyingBee ::

večina jih že verjetno ve ali pa vsaj sumi, ko jim poveš pa boš ločil seme od plevela in prepričan sem, da bosta starša sčasoma povsem sprejela, drugače je pa lahko tudi hudo recimo očetu, ker je treba pač sprejeti nekaj kar ni naravno oziroma kar on že od pubrtete naprej laufa

Zgodovina sprememb…

JC Denton ::

Pomoje gre za trolla, ampak vseeno. Fotr ti bo reku, saj sem vedel sine, mama te bo pa imela vseeno še naprej zelo rada. haha

PaX_MaN ::

"Živijo starši, neki vam mam za povedat ..."

ne morem verjetni, da je 2013 še vedno taboo tole ... edino za starše te lahko skrbi, ostali pa nimajo veze, je pa ravno pri starših lahko najlažje ali najtežje

StoneFox ::

Starši te morajo podpirati v dobrem ali slabem. Nisi si sam kriv, če imaš tak nagon. Ni prijetno, ni pa tudi konec sveta.

psickolog ::

Jaz jim pa pri 17 ih sigurno ne bi povedal. Sem jim dobrohotno in pošteno povedal, da sem probal travo in da mi je všeč, pa od tega nikoli nisem ničesar imel, razen problemov in podjebavanja.

Imam pa podobne starše, kot Fifty6, torej da ni nič mojega kaj dosti vredno in za delo se šteje samo kramp in lopata. ha ha.

cekr ::

Kot prvo, najprej uredi v svoji glavi. Če si 100% prepričan,da je to to, potem si na dobri poti, da rešiš vse druge probleme. Če pa še sam nisi prepričan, raje počakaj. Predvsem pa, ne obremenjuj se, kaj si mislijo drugi. Lažje boš živel s tem, kar si. Sploh pa še nisi v takšnih letih, da bi bilo tvoje življenje odvisno od nekega priznanja. Verjetno pa tudi samo poznaš svoje bližnje, kaj si mislijo o teh rečeh.
Mogoče imaš kakšnega zares najboljšega prijatelja/prijateljico pa ima o tej temi odklonilno mnenje.
Kaj boš storil? Ja, tiho bodi, ker ga/jo boš izgubil.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Phantomeye ::

Jaz bi na tvojem mestu še počakal, da imaš backup plan, ce gre kaj narobe. pac, da loh v miru prekines stike in maš place to live.

Drugače pa ja, najbolje, da prej analiziraš starše.

jst sm recimo straight, ampak podpiram homoseksualne zveze, poroke in posvojitve in zaradi tega me zanima, kakšno mišljenje imajo ljudje okoli mene.

recimo moja mati dejansk ni proti, nikoli ni izrazila svojega mnenja, tudi ko sem jo veckrat izzival, ni norela ali whatever, razen pri posvojitvah.

fotr je pa ful čuden glede tega. recimo uporablja frazo "pravilno cepljen" in prepričan je, da se večina gejev (uporablja izraz peder) samo pretvarja pri njihovi spolni usmeritvi, ker je to zdaj popularno. Vseeno pa upam rečt, da je vecja moznost, da bi me sprejel kot pa se mi odpovedal.

Zato je najprej pomemben analitičen pristop.

Ampak pac dokle se ne izpoveš, ne moraš vedt ali te imajo ljudje okoli sebe radi ali je usmeritev dovolj, da te odjebejo.

Zgodovina sprememb…

Glugy ::

Ja dej mal povej kakšni so kej tvoji starši. mal jih opiš. ker ful je odvisn od staršev. eni lažje sprejmejo če jim poveš na tak drugi na drugačen način.

KraitPay ::

Se strinjam s predhodnikom!
Najprej se je treba s pravilno izbranimi besedami izpovedati. Sam boš najbolje vedel kako in kaj. Svoje starše poznaš najbolje sam.

Tudi sam imam takšnega očeta, ki od svojih visokih standardov ne odstopa in če ni po njegovo, samo ponižuje (sem bil v srednji šoli peder/toplovodar (isto spolnost me ne moti), ker sem si zlikal lase? Mislim wtf res!). Žal sem zaenkrat odvisen od njega (financira šolanje, avto, stanovanje itd...) in ne morem ničecar, plešem kot on žvižga. Vendar, ko zaključim magisterij in dobim stanovanje, ali se preselim k punci bo stvar drugačna. Takrat bom lahko odkrito povedal, kaj si mislim in da sem samostojna oseba, ki se odloča po svoje, ter si sam krojim svoje življenje.

Če bi bil jaz v tvoji koži, bi počakal dokler sem pod njegovo streho (mene bi se oče sramoval in po mojem lahko popolnoma odpovedal). Tako da je to stvar posameznika.

Sam najbolje veš kakšne prijatelje imaš in/ali jim lahko zaupaš! Tisti, ki te bodo sprejeli takšnega kot si in ti pomagali so pravi prijatelji.

Vso srečo ti želim in bodi pogumen!

matr kakšne starše imate, imam jaz očitno kar srečo

sem se pa veliko družil z enim prijatlom od otroštva in mi je bilo velikokrat dolčas k se nismo imel kaj igrat, če bi oba bila geja (nisem ne jaz ne on), bi bilo verjetno ful zanimivo

bi pa povsem resno poudaril, da pri 17 letih veliko stvari misliš, da so takšne kot so in konec, čez deset let pa boš popolnoma drugače sprejemal stvari okoli sebe in zato nasvet, ne hitet in si že zdaj zapreti nekatere poti ... ne smeš dovoliti, da zaradi dreves ne vidiš gozda, pomisli na kaj vse lahko staršem na misel pade ob tem, da je njihov sin gej, lahko so podobna razočaranja kot ob izgubi nekoga ali prevaranju ... možnosti je veliko, upajmo na najboljšo

vsekakor začni pri starših (sigurno sta vsaj 20 let starejša od tebe in popolnoma drugače sprejemata svet okoli sebe), če misliš povedati, če ne, raje počakaj do svoje "osamosvojitve"

blackbfm ::

Jaz sem se enkat hecal pa so mi starši vztrajno trdili da jaz pa že nisem gej. ampak dejansko če bi bil, jim pomoje sploh ne bi mogel dopovedat...:))

Drugače pa zakaj bi jim sploh karkoli govoril..če tega ne sprejemajo, potem fanta itak ne boš mogel domov vozit in na družinska kosila / praznovanja :p

phys ::

@AndrejS:

mislim, da op ne trola in da je tema legitimna. To, da se je fant registriral tik pred objavo teme, je po mojem razumljivo - pač način zagotavljanja anonimnosti. Druga točka ni vredna komentarja.

@Lokvanj:

kot so drugi rekli - potipaj teren pred objavo. V vsakem primeru lahko pričakuješ vsaj kako žalost, sploh če si edinec - vnuki pa to...

Glugy ::

Pr men vem da ne bi sprejel če bi bil gej. Sicer nisem ampak sem pa parkrat razmišljal če bi reku kokr da sm sam zato ker so tok starodobni. Kao ja nujno se je treba poročit...imet froce ...am faks met...dobro službo .. obnašat se dostojanstveno ves cajt in ful pazt na ugled pa krneki. Men gre to ful na živce k ne znajo nobene drugačnosti sprejemat. Ok razn tisto če je kdo invalid al pa nevem kej tazga.

Jaz pri svojih starših niti ne povem ko imam punco. Ker je to enostavno moja stvar. Kaj njih briga. je pa tud nikol nisem k seb domov pelu takrat k bi bili oni doma. Ker bi mi blo gadno. Krneki tm spoznavanje pa ne vem kaj. pač moj lajf moja love moja stvar. To je moje pravilo. Sicer so me sprašval če mam kako sam sm vedno reku da mogoče mam mogoče nimam pa da nočm o tem govort ker je to moja stvar. Sam še vseen kdaj vprašajo. Očitno ne dojamejo da so to men intimne zadeve in pač ne želim o njih govort.
Tko da pomoje ni tak blem tud če jim ne poveš. Zdej edin če je to resna zveza pa planirata lajf naprej pa tko...pol mogoče. Sam mej prpravljen načrt kam boš šel če te vn spodijo.

gendale ::

>kot so drugi rekli - potipaj teren pred objavo. V vsakem primeru lahko pričakuješ vsaj kako žalost, sploh če si edinec - vnuki pa to...
to z vnuki je meni še najbolj razumljiv razlog, da starši ne bi odobravali najbolje...
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Kaboom ::

vnuki so en razlog vec, da taksni starodobni starsi zacnejo podpirat moznost posvojitve za istospolne partnerje ;)
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

Double_J ::

http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/coll...

Mogoče pa te pokliče Pahor.
Dve šivanki...

Vajenc ::

Double_J je izjavil:

http://www.rtvslo.si/sport/kosarka/coll...
Mogoče pa te pokliče Pahor.

Dobra reklama za prostega igralca v prestopnem roku ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

mcgeek ::

Kaj boš komu razkril, je čisto osebna odločitev posameznika.
In ena od mojih odločitev v življenju je tudi ta, da sem iskren do sebe in do drugih.
Nikjer na čelu mi ne piše, da sem gej. In tega tudi ne razglašam preko radia.
Ko pa pride do kontakta z ljudmi, prijatelji, družino, znanci, ki me bodo spoznali - potem pa nikakor ne skrivam tega, da živim s tipom. Hej, če komu to ni po godu, se vedno lahko obrne in mu ne bom zameril. Le zakaj bi mu, njegov problem...
Biti iskren do sebe in se ne skrivati pa zelo veliko pomeni. Za lastno zdravje.

opeter ::

Ko sem še bil v tujini in sem se obračal v bolj umetniških krogih, hehe ... sem tudi sam imel kar nekaj znancev, ki so mavrične barve. Ampak so bili vedno zelo prijazni, konkretni, diskretni, skratka res dobri kolegi.

Enega smo enkrat spraševali, kako je to doma povedal, pa je rekel, da so njegovi starši zelo odprti, on jim je lepo počasi razložil in so ga pač sprejeli ko takega. Mogoče ima to tudi povezave, ker je iz družine, kjer je malo višja klasa in ima baje strica, ki ima moške partnerje z visokimi prihodki, pa še ta ga je tako moralno kot materialno podpiral ... skratka fantu je uspelo, danes pa je dokaj priznan akademski slikar in živi v Angliji.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

RejZoR ::

Sej pomoje se to manifestira že od otroštva, vprašanje je samo v kakšni meri in če starši to opazijo. Ker je zlo velika verjetnost, da že skoz mal sumijo ampak pač ni nobenega trdnega dokaza, da je pač istospolno usmerjen.

Sigurno je težko to povedat (tko kot večino drugih zelo osebnih stvari), ampak če imajo starši svojega otroka res radi bojo to sprejel. Tud če mogoče ne takoj, se tisti pravi starši prej ali slej sprijaznijo in to ne jemljejo kot nekaj slabega.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

bsslo ::

Počakaj, dokler ne boš samostojen ali pa vsaj zelo blizu temu.

Eureka ::

Ti se hecaš, ampak ravno ti zafustirani homofobni starši bi se kar hitro prodali za določen denar ... Mislim saj je jasno, da se vsakemu staršu spremenijo pogledi na sina/hčer ko le ta "pride iz omare", ampak da se mu samo zaradi tega odrečeš , pa samo kaže na to za kaka izmečka od staršev gre in zato si tudi upam trditi to, kar sem napisal v prvem stavku ...

Zgodovina sprememb…

Meizu ::

Sej to sem tudi imel v mislih, ko sem napisal to.

Sej to se vidi tudi drugje, ne le v tem primeru. Če bi domov v hišo pripeljal revno debelo bajso (se opravičujem izrazu) bi bil odziv v familiji gotovo nenaklonjen. V nasprotnem primeru, če bi bila tale bajsa hči najbolj vplivnega sodnika v sloveniji bi pa tako bila najbolj dobrodošel gost v hiši :)

Ampak kaj naj rečem, tak je lajf in denar je sveta vladar, pa naj rečejo kar hočejo tisti, ki trdijo, da je denar vendarle le papir.

Zgodovina sprememb…

zee ::

Pobrisal trollanje.

Forumske nekrofilije (ozivljanja napol mrtvih tem) ne maramo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

Mufasa ::

Jest sam, kot stars razmisljam nekako takole...karkoli ni nikoli tako hudo, kot da je otrok na heroinu ali podobni down-the-drain substanci.
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe

jype ::

Jaz kot starš razmišljam tako, da se me spolne preference mojih otrok popolnoma nič ne tičejo.

Ker nisem potencialni spolni partner svojih otrok je nemogoče, da bi me njihova usmeritev motila, pa tudi ne smatram, da je homoseksualnost na kakršenkoli način slaba stvar. V resnici ni nič bistveno drugačna od tega, da radi poslušajo glasbo, ki meni ni všeč.

LitralSM ::

Vsekakor bi se jaz o svoji spolni usmerjenosti in vsem bolj življensko pomembnim odločal šele takrat, ko bi bil adolescenten in bi znal malo bolj trezno razmišljati. Recimo OP to ni, kar pomeni, da ga zaradi "hočem bit poseben" želje lahko odločitev zaznamuje za vso življenje.

Tema je tudi danes aktualna, zatorej nam je malo mar, ali je stara 2 dni, 2 tedna, 2 meseca ali dve leti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LitralSM ()

Gladi ::

LitralSM je izjavil:

Vsekakor bi se jaz o svoji spolni usmerjenosti in vsem bolj življensko pomembnim odločal šele takrat, ko bi bil adolescenten in bi znal malo bolj trezno razmišljati. Recimo OP to ni, kar pomeni, da ga zaradi "hočem bit poseben" želje lahko odločitev zaznamuje za vso življenje.

Tema je tudi danes aktualna, zatorej nam je malo mar, ali je stara 2 dni, 2 tedna, 2 meseca ali dve leti.

A ti se lahko pripraviš spolno občevati recimo z ovco, ker je pač in? Govoriš kot bi OP pač mel možnost izbrati kaj ga spolno in čustveno privlači.

gre se za to, da do neke starosti se nismo sposobni odločat kaj b o za našo prihodnost "dobro", s tem se ne misli, da se kaj več napak naredi v najstništvu oziroma, da se jih manj dela potem, vedno je težko odločat za v naprej

Zgodovina sprememb…

Gladi je izjavil:

LitralSM je izjavil:

A ti se lahko pripraviš spolno občevati recimo z ovco, ker je pač in? Govoriš kot bi OP pač mel možnost izbrati kaj ga spolno in čustveno privlači.

Pravim, da se v fazi mladostništva(eksperimentiranja) ni pametno do konca življenja obsoditi na nekaj v kar nismo prepričani.

mtosev ::

prideš in rečeš, da si homo. če so starši normalni bodo razumeli, če ne tought luck
če bi npr meni to sin reko bi mu reko vredu s kom se ti seksaš in moj problem in me ne zanima, če si homo al ne
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

jaz mislim, da je tip troll. samo en post ma in samo v tole temo je postal. tak smells like a troll. in dvomim,da bi mu tole psihiater reko

Gladi ::

mtosev je izjavil:

prideš in rečeš, da si homo. če so starši normalni bodo razumeli, če ne tought luck
če bi npr meni to sin reko bi mu reko vredu s kom se ti seksaš in moj problem in me ne zanima, če si homo al ne

mtosev legenda

zee ::

Pobrisal sporocila, ki nimajo zvezo z osrednjim vprasanjem: Kako povedati staršem da sem homoseksualec?.

Pac: debata o Bogu/Bogovih, GID-ih je povsem off na tem mestu.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Me veseli, da je dovoljeno se tudi manj razgledanim vključiti v to debato * s prstom kaže na osebka* :).
Kar pravim je to, da do osrednjega vprašanja prideš takrat, ko si dovolj zrel. OP to ni, torej tudi vprašanje odpade.
Upam, da razumeš. Res se ne bi rad začel takoj zdaj učiti japonsko samo zato, da bi ti povedal v japonščini.

Pa tudi dolžan si nam odbrisati eno pisemce, kjer se je nekdo na dolgo in široko izpovedal.

Sicer pa še en protip za tepe *namigne na PRO*: Če se ne strinjaš z mnenjom oz. če mnenje ne sovpada s tvojim prepričanjem, ga ENOSTAVNO NE BRIŠEŠ.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LitralSM ()

francek1 ::

zee je izjavil:

Pobrisal sporocila, ki nimajo zvezo z osrednjim vprasanjem: Kako povedati staršem da sem homoseksualec?.

Odgovor: Greš do njiju in rečeš: "Jaz sem peder." In to je to.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

francek1 je izjavil:

zee je izjavil:

Odgovor: Greš do njiju in rečeš: "Jaz sem peder." In to je to.
haha carsko. dober nasvet za vse

M@73Y ::

Pač če ti to paše, povej, KJE JE POMEMBNO starševsko mnenje. Enostavno, zapomni si, živiš samo enkrat, in da bi igral po nekih meril, zakaj? Če ti pašejo moški, ok, no big deal. Če te starši ne bodo sprejeli, kaj, a potem boš nehal biti gej in spet bil z ženskami. Ne , če ne bodo sprejeli, pač se v primernem roku s partnerjem umakneta na svoje. Je pa sedaj tukaj kočljivo vprašanje. Če ti vso financiranje šole, življenja itd. nudita starša, je zadeva zapletena, saj v primeru nesprejetja ne boš več deležen pomoči. Oziroma boš do neke mere do 18-ega leta. V vsakem primeru pa, prej ali slej boš šel od doma, in prej ali slej ne bo več pomembno kdo je tvoj partner. Če je vajina zveza resna, bosta šla čez vse ovire, čeprav bodo trnove. Jebiga ga, Slovenija je banana republika kjer je, če se sosedova mici malo okoli posoja vse narobe, bog ne daj, da bi bil moški gej.
..jump into psytrance tunnel..
«
1
2