» »

Kako povedati staršem da sem homoseksualec?

Kako povedati staršem da sem homoseksualec?

Temo vidijo: vsi
1
2
»

jype ::

francek1> Odgovor: Greš do njiju in rečeš: "Jaz sem peder." In to je to.

Ta odgovor je slab, ker je pederastija nekaj drugega.

krnekaj ::

KraitPay je izjavil:

Se strinjam s predhodnikom!
Najprej se je treba s pravilno izbranimi besedami izpovedati. Sam boš najbolje vedel kako in kaj. Svoje starše poznaš najbolje sam.

Tudi sam imam takšnega očeta, ki od svojih visokih standardov ne odstopa in če ni po njegovo, samo ponižuje (sem bil v srednji šoli peder/toplovodar (isto spolnost me ne moti), ker sem si zlikal lase? Mislim wtf res!). Žal sem zaenkrat odvisen od njega (financira šolanje, avto, stanovanje itd...) in ne morem ničecar, plešem kot on žvižga. Vendar, ko zaključim magisterij in dobim stanovanje, ali se preselim k punci bo stvar drugačna. Takrat bom lahko odkrito povedal, kaj si mislim in da sem samostojna oseba, ki se odloča po svoje, ter si sam krojim svoje življenje.

Če bi bil jaz v tvoji koži, bi počakal dokler sem pod njegovo streho (mene bi se oče sramoval in po mojem lahko popolnoma odpovedal). Tako da je to stvar posameznika.

Sam najbolje veš kakšne prijatelje imaš in/ali jim lahko zaupaš! Tisti, ki te bodo sprejeli takšnega kot si in ti pomagali so pravi prijatelji.

Vso srečo ti želim in bodi pogumen!

mene pa moti mišljenje "otrok" napram staršem, kao kaj mi težite, moj lajf, vse delam po svoje, nič jim ne rabim povedat, takoj ko bom imel bom šel.....
kdo ti brani da greš? z 18 leti imaš vso pravico da pokaš in starši te ne rabijo več preživljat, oz. po zakonu s soglasjem staršev lahko začneš delati že s 15 leti....

fotr/starš ti je dolžan zagotoviti streho, hrano in oblačila.... več pa verjetno če je obojestranska dobra volja.....

sem izgubi oba starša (mamo pri 13, fotra pri 17ih), pa vem da sem pogrešal "teženje", ko odrasteš in sam skrbiš za svojo rit, lahko šele razumeš starše, prej je pa preseravanje polne riti, ki nima stika z krutim real lifom.....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krnekaj ()

Pithlit ::

krnekaj je izjavil:

mene pa moti mišljenje "otrok" napram staršem, kao kaj mi težite, moj lajf, vse delam po svoje, nič jim ne rabim povedat, takoj ko bom imel bom šel.....

Ob primerni vzgoji do takega mišljenja pač ne pride. Vsaj ne do tako izrazitega ko si ti (verjetno, predpostavljam iz načina kako si zadevo predstavil) ne... puberteta je pa le puberteta.
Life is as complicated as we make it...

krnekaj ::

nisem jaz predstavil, Abomination1 je....
najraje ne bi imel nič od staršev in mu teži teženje, po drugi strani pa veselo koristi njegov denar (avto, stanovanje, šolanje....)

verjetno pa ni več pubertetnik, predvidevam da je že študent......

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krnekaj ()
1
2
»