Forum » Programska oprema » Mozila firefox
Mozila firefox
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
jestit ::
Upam, da tale tema paše v pravi sklop.
Kakorkoli že.. Imam vprašanje glede tega brskalnika. Ves čas se mi je sesuval in sem zato v zavihku ˝pomoč --> ponovno zaženi z onemogočenimi dodatki˝ onemogočil dodatke. Sicer je napisalo, da bo firefox poskusil zgodovino in nastavitve ohraniti a jih ni. Na namizju se mi je ustvarila mapa s starimi podatki firefox in sedaj bi rad te stare podatke prenesel nazaj v brskalnik. Mi zna mogoče kdo razložiti, kako to naredim? Predvsem bi rad dobil nazaj zaznamke in pa digitalna potrdila oz. nastavitve, da bi lahko s temi digitalnimi potrdili dostopal do strani.
Se mogoče kdo kaj bolj spozna na te reči, ker jaz nimam pojma kako se to naredi?
Kakorkoli že.. Imam vprašanje glede tega brskalnika. Ves čas se mi je sesuval in sem zato v zavihku ˝pomoč --> ponovno zaženi z onemogočenimi dodatki˝ onemogočil dodatke. Sicer je napisalo, da bo firefox poskusil zgodovino in nastavitve ohraniti a jih ni. Na namizju se mi je ustvarila mapa s starimi podatki firefox in sedaj bi rad te stare podatke prenesel nazaj v brskalnik. Mi zna mogoče kdo razložiti, kako to naredim? Predvsem bi rad dobil nazaj zaznamke in pa digitalna potrdila oz. nastavitve, da bi lahko s temi digitalnimi potrdili dostopal do strani.
Se mogoče kdo kaj bolj spozna na te reči, ker jaz nimam pojma kako se to naredi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13605 (2494) | kow |
» | Certifikat !Oddelek: Informacijska varnost | 9409 (4213) | SeMiNeSanja |
» | Firefox mi ne dovoli dostopa do NLB KlikOddelek: Informacijska varnost | 9373 (6676) | Twixz |
» | Opero bi kupili KitajciOddelek: Novice / Brskalniki | 12208 (9819) | tabonir |
» | Chrome prvikrat prek deset odstotkovOddelek: Novice / Brskalniki | 11428 (9456) | gti_ |