Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem se prijavit v windows 7
Ne morem se prijavit v windows 7
Tero ::
Imam neko zelo čudno in nadležno napako. Ko vklopim PC in hočem v okence za gesla vtipkat geslo, se mi pojavi neumno ease of access okence. Opazil sem da je to vedno ko pritisnem črko U
Nažalost se moje geslo začne z U. Torej kakšna ideja kaj to povzroča in kako odpravit?
Nažalost se moje geslo začne z U. Torej kakšna ideja kaj to povzroča in kako odpravit?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
axee ::
Poskusi levo spodaj (se mi zdi) z virtualno tipkovnico vpisati geslo. Že odpiranje ease of access in zapiranje mislim da bo odpravilo težavo. Mislim da pomaga tudi, če pred pisanjem gesla pritisneš Windows tipko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 še naprej brezplačna (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 33647 (27333) | zmaugy |
» | Smerne tipke ne delujejo (nov prenosnik)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1632 (1047) | Shadow666 |
» | One-Click Night Reading Mode za windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 844 (666) | AlienRR |
» | Pisanje z miško, ko tipkovnica ne deluje. Kje se to vklopi v win 7?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2074 (1851) | Duhec |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3576 (2617) | Matev |