Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za 300e
Prenosnik za 300e
galu ::
En kolega kupuje prenosnik za cirka 300e. Potrebuje nekaj precej trpežnega in dovolj zmogljivega za poganjanje grafično osnovih iger (konkretno, tiste 'Farming simulator' špile in podobno).
Valjda se za to ceno gledajo rabljene stvari, ampak res nekaj kvalitetno izdelanega - brez "cenene" plastike! Po možnosti, da se prenosnik nahaja nekje v okolici Prlekije...
Na prenosnike se sam bolj slabo spoznam, zato se obračam na forum. Prosim za konkretne predloge. :)
Valjda se za to ceno gledajo rabljene stvari, ampak res nekaj kvalitetno izdelanega - brez "cenene" plastike! Po možnosti, da se prenosnik nahaja nekje v okolici Prlekije...
Na prenosnike se sam bolj slabo spoznam, zato se obračam na forum. Prosim za konkretne predloge. :)
Tako to gre.
medenko ::
nekam velike zahteve za malo denarja, včasih to ne gre.....
Prenosni računalnik LENOVO IdeaPad G585
drugače pa je od corteza Fujitsu dobra izbira.
Prenosni računalnik LENOVO IdeaPad G585
drugače pa je od corteza Fujitsu dobra izbira.
medenko ::
sure da, bo dal za rabljenega boljšega 300€ ni panike, izven garancije, bo kaj crknilo, potem pa na drevo in v jok plačevat.
galu ::
Tista 2 sta precej kul, bom mu poslal. Sem pa našel še tole: http://www.bolha.com/racunalnistvo/pren...
Gledam na ebayu - baterija in polnilec se dobi za slabih 40e s poštnino vred. Vprašanje edino, v kakšnem stanju je sam prenosnik..
Gledam na ebayu - baterija in polnilec se dobi za slabih 40e s poštnino vred. Vprašanje edino, v kakšnem stanju je sam prenosnik..
Tako to gre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galu ()
TOP ::
Uprašaj ga če ima račun in ti bo takoj vse jasno,ker če nima tistih dveh stvari je mal sumljivo.Pa ne kupuj HP,za tak denar boš dobil kak Asus ali Acer morda še kaj malega v garanciji res pa je da ne pričakuj I5,rajši glej da ima ločeno grafo.
r3dkv1c4 ::
model ma cisto realne zahteve, rekel je raje kaj super rabljenega kot crap novo ...
ZAKAJ BLODIŠ...kaj pa je zate crap novo...nimaš pojma o novih laptopih in tu nekaj pošiljaš v nič....
če je po tvoje vse ceneno in crap zakaj potem sploh kupuješ plastičen prenosnik, ne razumem zakaj si ga ne sešvasaš sam in tako naprej.....
mislim daj prilagodi malo komentarje potem pa se oglasi ponovno.....od kje ti sploh take ideje.
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Brias ::
model ma cisto realne zahteve, rekel je raje kaj super rabljenega kot crap novo ...
ZAKAJ BLODIŠ...kaj pa je zate crap novo...nimaš pojma o novih laptopih in tu nekaj pošiljaš v nič....
če je po tvoje vse ceneno in crap zakaj potem sploh kupuješ plastičen prenosnik, ne razumem zakaj si ga ne sešvasaš sam in tako naprej.....
mislim daj prilagodi malo komentarje potem pa se oglasi ponovno.....od kje ti sploh take ideje.
ok ....
samo copy paste :
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik za študij strojništvaOddelek: Kaj kupiti | 8438 (7110) | Barbarpapa2 |
» | Mnenje glede 2 prenosnih računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1877 (1790) | ST-777 |
» | Nakup rabljenega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1983 (1657) | solatko |
» | Katero tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 1344 (882) | staher |
» | Razlika med "ceneno" in solidno plastiko.Oddelek: Strojna oprema | 1318 (1029) | Zvezdica27 |