Forum » Strojna oprema » ohišja iz serije CS601
ohišja iz serije CS601
boštjan ::
Kako se imenuje izvedenka ohišja iz serije CS601 podjeta Thermaltake?
iščem po netu pa ne najdem pravega odg.,njado sem nekaj in me zanima če je pravi:NoiseControl MagicFleece Kit .če dobim ohišje ga poceni prodam
iščem po netu pa ne najdem pravega odg.,njado sem nekaj in me zanima če je pravi:NoiseControl MagicFleece Kit .če dobim ohišje ga poceni prodam
OZZY ::
Ohhhhhhhh. Kriza.Oglej si TT ohišja in potem še Chiftekovega pa boš ugotovil kateri seriji je podoboben.
Za zastonj ohišje pri agtju se že splača vprašat a ne?
Za zastonj ohišje pri agtju se že splača vprašat a ne?
Go with the flow.
Evo chieftec in thermaltake.Jaz druga ne najdem.Zdaj je lahko samo to da sem jaz slep ko kura
Prjatu ::
boštjan: TUKILE poglej pod Thermaltake, pa boš dobil odgovor
Something else is controlling me!
XASER II 5000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, črn 30.060
XASER II 5000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, črn z okonm 34.520
XASER II 6000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, Alu 41.200
XASER II 6000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, Alu z okonm 46.400
kje ta oukmon piše jaz res ne vem al pa vaši browseri več pokažejo
XASER II 5000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, črn z okonm 34.520
XASER II 6000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, Alu 41.200
XASER II 6000+ brez napajalnik z 5x 80x80 TT ball bearing ventilatorji, Alu z okonm 46.400
kje ta oukmon piše jaz res ne vem al pa vaši browseri več pokažejo
Matek ::
Moj instinkt mi govori, da je borchi hotel reči "Oh, come on!" po načelu piši kao što govoriš, pa je prišlo ven oukmon
Sicer pa boštjan, identičnega modela Thermaltake nima, so pa vsi xaserji bazirani na tem ohišju, a imajo določene dodatne funkcije.
Sicer pa boštjan, identičnega modela Thermaltake nima, so pa vsi xaserji bazirani na tem ohišju, a imajo določene dodatne funkcije.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
saj to je mene glih begalo kje je točno ta thermaltake model CS601 ,pa ga nisem najdel.torej je odg.:xaser
iso2000 ::
Če vpišeš v Google Thermaltake + CS601 dobiš med drugim tudi tole:
Thermaltake Xaser II 5001 Plus (32.040 SIT z DDV ... Že prvi pogled na ohišje nam da vedeti, da imamo opravka z modificiranim Chieftecovim ohišjem serije CS601
Ne vem kaj je tako težko google uporabljat?!
LP
Thermaltake Xaser II 5001 Plus (32.040 SIT z DDV ... Že prvi pogled na ohišje nam da vedeti, da imamo opravka z modificiranim Chieftecovim ohišjem serije CS601
Ne vem kaj je tako težko google uporabljat?!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilator - napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 856 (774) | RejZoR |
» | najbolj tih ventOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1955 (1594) | morphling1 |
» | Samo Kista Za 300kOddelek: Kaj kupiti | 1113 (1029) | frenk |
» | kakšen je vaš sanjski comp?Oddelek: Kaj kupiti | 2549 (1887) | pilatus9 |
» | Zastopnik za thermaltake?Oddelek: Pomoč in nasveti | 965 (860) | ||_^_|| |