Forum » Programiranje » [Java]Problem z besedilom v JTextPane
[Java]Problem z besedilom v JTextPane
KernelPanic ::
Spostovani!
Imam sledeco situacijo:
V JFrame imam glavni panel z BorderLayoutom. Znotraj tega glavnega panela imam na lokaciji BorderLayout.WEST swing komponento JList, ki sluzi kot "navigacija", oziroma preklaplanje med trenutnimi odprtimi datoteki. V BorderLayout.CENTER imam JTextPane, ki bi moral prikazovati vsebino izbrane (izbrane iz JList) odprte datoteke. Vendar, ko kliknem na poljubni odprti fajl v JList, mi nikakor noce refreshati JTextPane-a. Mehanizem preklaplanja med fajli dela, opremil sem vse lovilce dogodkov z System.out in ko preklopim med fajli, mi pobere pravilen fajl in tudi izpise v konzolo pravo vsebino, le JTextPane mi noce refreshat. Zakaj?
Vnaprej hvala za pomoc in s spostovanjem,
Marko
Imam sledeco situacijo:
V JFrame imam glavni panel z BorderLayoutom. Znotraj tega glavnega panela imam na lokaciji BorderLayout.WEST swing komponento JList, ki sluzi kot "navigacija", oziroma preklaplanje med trenutnimi odprtimi datoteki. V BorderLayout.CENTER imam JTextPane, ki bi moral prikazovati vsebino izbrane (izbrane iz JList) odprte datoteke. Vendar, ko kliknem na poljubni odprti fajl v JList, mi nikakor noce refreshati JTextPane-a. Mehanizem preklaplanja med fajli dela, opremil sem vse lovilce dogodkov z System.out in ko preklopim med fajli, mi pobere pravilen fajl in tudi izpise v konzolo pravo vsebino, le JTextPane mi noce refreshat. Zakaj?
Vnaprej hvala za pomoc in s spostovanjem,
Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java]Problem z vektorjemOddelek: Programiranje | 1425 (1294) | KernelPanic |
» | [Java][verzija 1.7]Vprasanje glede eventovOddelek: Programiranje | 1623 (1530) | KernelPanic |
» | Printanje na papir java problemOddelek: Programiranje | 1181 (988) | javaMaster |
» | [Java] Ne zažene appletaOddelek: Programiranje | 1206 (1139) | iggy |
» | [Java] Zagon appleta v HTMLOddelek: Programiranje | 1539 (1361) | Bela01 |