» »

mrtev napajalnik oz nekaj...?**

mrtev napajalnik oz nekaj...?**

seljo ::

Pozdravljeni, danes se mi je naredilo nekaj res čudnega....vlgavnem imam napajalnik lc power 550w plata asus itd, grafa 8600gt...no in odbil sem eno grafično 7300gt in sem jo želel preizkusit. izklopim računalnik iz elektrike dam 8600gt ven in 7300not. hočem prižgat in nič se ne zgodi. računalnik je mrtev. lučka na plati gori se pravi nekaj stroma je...dam notri nazaj 8600gt računalnik isto ne deluje.pogledam vse, in zgleda vse ok. Potem vzamem od kolega 500w napajalnik in dam notri 8600gt evo comp dela...dam notri 7300gt se računalnik noče prižgat....dam spet 8600gt in sedaj spet dela...

sedaj me zanima ali je možno da mi je grafična 7300gt skurila napajalnik lc power 550w?

Oz nekaj je sigurno narobe z 7300gt kar mi je vseeno. Zanime me le ali lahko na kakrsen koli način popravim napajalnik? Plata strom dobi saj ji gori lučka a prizgat se računalnik na star napajalnik noče...
u zivotu sve se vraca sve se placa

MIHAc27 ::

Tudi če je na matični lučka, še ni nujno da je napajalnik dober. Jaz bi ga pustil vsaj 2-3 ure pri miru, da se lepo razelektri... potem pa v računalnik ponovno priklopit. Pazi seveda, da kak kabel ne pozabiš (imaš 1x 20-24pinski in 1x 4 pinski).

Če je napajalnik starejši kot 4 leta... potem je verjetno res hin.

Ok bom poizkusil, napajalnik sem namreč tudi podru in na njem ni videti nikakršnih okvar, napihnjenosti oz karkoli kar bi kazalo na to da je napajalnik poškodovan. Je pa star res okoli 4 leta...

Riff ::

po mojem je kriva samo grafična 7300gt

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Riff ()

evo daj napajalnik nazaj in spet nedela...7300gt sem dal ven in staro 8600gt in isto ne dela...če pa dam drug napajalnik pa comp z 8600 dela kot mora, če dam pa notri 7300gt se pa niti ne prizge....vglavnem 7300 sigurno nekaj j... ampak mi pa ni jasno zakaj je šel papa napajalnik....vizualno pa tudi izgleda vse ok....očitno bom moral nanj pozabit in ga vrzt v kanto...

Han ::

Zato, ker je LC jajc od napajalnika. 350W si samo pogledal postrani, pa je nehal delat. Resno: večina cenenih LC Power pocrka po 3-4 letih.

Riff ::

niso vsi LC ji za odmet, 420W in 550W lepo služijo svojem namenu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Grafične

Oddelek: Kaj kupiti
478721 (7742) Machete
»

Katero grafično? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti