» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
21 / 66
»»

54j0 ::

Tole je malo preprostejši način, namesti se kot "shell extension" (desni klik na datoteko/mapo...). Malo prelistaj navodila. Narediti moraš "symbolic link" mape. Tako sem naredil z Battlefield 3 in dela tipi topi.

Aramis ::

Dami ::

Bolf3nk je izjavil:

ne vem zakaj, ampak se mi na tem serverju sesuje špil po 1min. Probal 3 x

Ta i3d je neki fuckedup, ker pravijo da ene mape pač ne delajo vredu (poleg onih znanih crash-map pač). Itak drug mesec ne bo več serverja, vsaj pri tem providerju ne. Da se ti po 1min sesuje je nekaj pri tebi narobe, ker server načeloma dela vredu dokler se nea cel sesuje in vsi pademo dol. Meni še špil ni crknil razen takrat, ko cel server dol pade. To na tem ali kerem drugem serverju. Mam pa 3770k, gtx670, win7.

fredii je izjavil:

ti jaz povem, ker je admin cepec, ker te kickouta, tudi mene,... verjetno je kakšen otrok, sicer pa ima vedno manj obiska, počasi bo sam uzival na serverju, .... cepec

Ne poznaš admina, zato lahko tebi ob takšnih predpostavkah rečem samo enako.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Tr0n ::

Dokler igram na 32 player serverjih, crasha zelo poredko. Cmon DICE, fix your shit.

fredii ::

Dami je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

ne vem zakaj, ampak se mi na tem serverju sesuje špil po 1min. Probal 3 x

Ta i3d je neki fuckedup, ker pravijo da ene mape pač ne delajo vredu (poleg onih znanih crash-map pač). Itak drug mesec ne bo več serverja, vsaj pri tem providerju ne. Da se ti po 1min sesuje je nekaj pri tebi narobe, ker server načeloma dela vredu dokler se nea cel sesuje in vsi pademo dol. Meni še špil ni crknil razen takrat, ko cel server dol pade. To na tem ali kerem drugem serverju. Mam pa 3770k, gtx670, win7.

fredii je izjavil:

ti jaz povem, ker je admin cepec, ker te kickouta, tudi mene,... verjetno je kakšen otrok, sicer pa ima vedno manj obiska, počasi bo sam uzival na serverju, .... cepec

Ne poznaš admina, zato lahko tebi ob takšnih predpostavkah rečem samo enako.

Če bi ga poznal, bi ga v tisti jezi poimenoval še z dodatnim imenom... ;)
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

DrSergioDJ ::

Zanimiv fact, grafa in proc se mi grejeta manj kot v BF3.
...

bajro ::

zdravo,

mogoce sem kje falil in nisem prebral ... zanima pa me ce ima se kdo directx error ob zagonu igre (driverji so updejtani itd.) graficna je radeon hd5165
survivor, not statistic

'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'

Machete ::

ge je izjavil:

Rabim pomoč.

Torej na C: SSD-disku imam inštaliran BF3 na F: HD-disk pa BF4. Zanima me možnost zamenjave pozicij, torej da BF4 preselim na hitrejši disk BF3 pa na počasnejši (v skrajni sili lahko BF3 tudi samo deinštaliram).
Obstaja možnost preselitve map (katerih?) iz enega diska na drugi in da zadeva potem špila naprej?

Verjetno si že rešil.. ampak vseeno.
Jaz sem naredil popolnoma isto kot ti. Torej premakni inštall mapo bf3ja kamor želiš in v originu določi da se ti stvari inštalirajo v to mapo, ter stisni dowload. Povozi ti file in špil dela iz tam kamor si ga dal. Samo opozori te da že inštalirane igre s tem ne bodo premaknjena in ostajajo kjer so. Stisneš ok.
Za bf4 naredi isto. Vrži na SSD, še enkrat spremeni pot za inštalacije v originu in poženi 'download' bf4ke. Origin ti preskenira mapo in upošteva da je sedaj inštalirano tam. (samo ne pozabi spremeniti v originu ko t onarediš nazaj na nek data disk, da ti naslednji downloadi v originu ne pojejo placa na ssdju).
Se pa definitivno pozna pri nalaganju map x4. Ker sem par iger odigral na HDDju in kasneje na SSDju, lahko definitivno potrdim razliko.
lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

ShowDown ::

Še ima kdo drug trenuto probleme z joinanjem na serverje?

Žal ne, ker smo v službi :'(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Spock83 ::

Sam je petek jej. :D Drugače je kar bugasta zadeva. Na trenutke zvok zafrkava, k sem bil v letalu enkrat, medtem ko sem stisnil na rakete me vrže na 3th person view. LOL

r3dkv1c4 ::

nightbird je izjavil:

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/... --> tu je več namigov kako se rečiti crashanja. meni je pomagalo sprememba nastavitev pri zvoku in sicer na headphones :) od tedaj ni bilo nobenega crasha, zaenkrat :P

LP

nima veze, jaz igram vedno na headphones pa se tudi zgodi, da pade server.

To so serverji problematični

Spock83 je izjavil:

Sam je petek jej. :D Drugače je kar bugasta zadeva. Na trenutke zvok zafrkava, k sem bil v letalu enkrat, medtem ko sem stisnil na rakete me vrže na 3th person view. LOL

lu, kaj blodiš, če si ne znaš tipk nastavit je to tvoj problem....
....na 3 mapah je sound bug ampak nastavitve tipk pa odlično delujejo....

Lahko si pa skopiraš nastavitve iz bf3 in jih uporabiš v bf4.

Ne optožuje me. Nisem stara mama, da ne znam tipk uporabljat. Po restartu mape je potem spet normalno delovalo.

Spock83 je izjavil:

Ne optožuje me. Nisem stara mama, da ne znam tipk uporabljat. Po restartu mape je potem spet normalno delovalo.

Obtožuj.
Drugače pa tudi jaz nisem zasledil problema s tipkami nikoli, nit z server crashi.
V bistvu mi špil sploh še ni krešnu pa sem rank 7 al 8..

galu ::

Bodi srečen...
Tako to gre.

Spock83 je izjavil:

Kaj jočeš!!!!

Nisem ti jaz kriv, če se ne zavedaš, da je stara mama boljša od tebe.

Nikjer nisem napisal, da jih ne znaš uporabljat ampak , da jih ne znaš nastavit, no po tem postu sodeč, predvidevam, da stara mama tudi boljše bere od tebe.:))

machete> meni se je zgodilo 2x ali 3x, vedno na istem serverju....imaš srečo....;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

ge ::

Ziga Dolhar je izjavil:

Yes. mklink

Lahko pa seveda linkaš tudi samo posamezne poddirektorije ali datoteke (mape) ...

Hvala, z tvojo pomočjo mi je uspelo spravit BF3 na HD in BF4 na SSD.
Ge

r3dkv1c4 je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Kaj jočeš!!!!

Nisem ti jaz kriv, če se ne zavedaš, da je stara mama boljša od tebe.

Nikjer nisem napisal, da jih ne znaš uporabljat ampak , da jih ne znaš nastavit, no po tem postu sodeč, predvidevam, da stara mama tudi boljše bere od tebe.:))

machete> meni se je zgodilo 2x ali 3x, vedno na istem serverju....imaš srečo....;)

Zakaj bi nastavljal? Od vekomaj sem uporabljal "V".

Drugače tudi meni je enkrat zamrznil bf4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spock83 ()

ABX ::

ge je izjavil:

Rabim pomoč.

Torej na C: SSD-disku imam inštaliran BF3 na F: HD-disk pa BF4. Zanima me možnost zamenjave pozicij, torej da BF4 preselim na hitrejši disk BF3 pa na počasnejši (v skrajni sili lahko BF3 tudi samo deinštaliram).
Obstaja možnost preselitve map (katerih?) iz enega diska na drugi in da zadeva potem špila naprej?

Da. Odgovor je uporaba mklink

Primer:
BF4 imaš zdaj na HDD disku D:\Games\BF4. Premakneš vsebino te mape na SSD disk C:\Games\BF4 in nato zaženeš ta ukaz.
mklink /j "D:\Games\BF4" "C:\Games\BF4"
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

spock> en tip zate, naredi si kopijo komand iz bf3(ali pa iz bf4 ko jih korektno nastavis) in si jih shrani.

Ker včasih se bo zgodilo, da se bodo nastavljene tipke resetirale.....tako pravijo pri dice.....
.....nekje v enem intervijuju sem zasledil to info ampak je ne najdem....

meni se je to zgodilo 2. po izidu.

Zgodovina sprememb…

Hvala za info. Drugače vse tipke so stock na tipkovnici . Edino na miški imam občutljivost drugačno ter stranki gumb za nož.

deadzone ::

Fantje, povejte mi kako do najcenejše različice Battlefield 4. Premiuma še ne bi kupil bi ga nakdandno.
AMD Fx-8120 4.5GHz, XFX 7870 2GB, TGX 4Gb 1600MHz, GIGABYTE 990XA-UD3
Xbox 360 Slim 500GB JTAGd Origin:Matija2209 Xfire:matijaz

Čekiraj moje poste.

Origin Mexico.

r3dkv1c4 je izjavil:

spock> en tip zate, naredi si kopijo komand iz bf3(ali pa iz bf4 ko jih korektno nastavis) in si jih shrani.

Ker včasih se bo zgodilo, da se bodo nastavljene tipke resetirale.....tako pravijo pri dice.....

Bi te prosil, če na kratko opišeš, kako narediti kopijo komand; za nas laike. thx

s1m0n ::

A ma kdo kak delujoč proxy za meksiko ?

LitralSM ::

fredii je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Bi te prosil, če na kratko opišeš, kako narediti kopijo komand; za nas laike. thx

Nimam Windowsev, a sklepam, da se nastavitve shranijo tja, kjer so tudi ponavadi Savegamei. V direktoriju Documents, če se ne motim. Kopiraš vso BF3/BF4 mapo na varno, pa je.

Soni ::

FREDI, kaj misliš, da admin kika še preden se povežeš na server.
Kika se samo igralce z visokim pingom (tujci), da imajo memberji serverja možnost povezave in ne čakajo.
Če si žalil in kam pošiljal koga od igralcev na serverju, si si kik zaslužil.
Server je bil pred R7 patchom nestabilen, včeraj petek je bil server poln od 11 dopoldan vse do 3 ure ponoči, brez sesuvanja.
Slišal sem, da dobijo najboljši igralci hudo nagrado, več v prihodnjem tednu, vsi vabljeni.

SERVER http://battlelog.battlefield.com/bf4/se...

LIVE server https://customer.i3d.net/gameserver/268...

TOP Players http://www.gametracker.com/server_info/...

Soni je izjavil:

FREDI, kaj misliš, da admin kika še preden se povežeš na server.
Kika se samo igralce z visokim pingom (tujci), da imajo memberji serverja možnost povezave in ne čakajo.
Če si žalil in kam pošiljal koga od igralcev na serverju, si si kik zaslužil.
Server je bil pred R7 patchom nestabilen, včeraj petek je bil server poln od 11 dopoldan vse do 3 ure ponoči, brez sesuvanja.
Slišal sem, da dobijo najboljši igralci hudo nagrado, več v prihodnjem tednu, vsi vabljeni.

SERVER http://battlelog.battlefield.com/bf4/se...

LIVE server https://customer.i3d.net/gameserver/268...

TOP Players http://www.gametracker.com/server_info/...

Dragi "Soni". Ne razumi narobe. Nisem tujec, ping ok, nisem komentiral, vem kaj pomeni kick in da je kick, ker se to izpiše. No na začetku me ne bi razjezilo, pred koncem igre pa,... Pa pozabi, ker sem kmalu prebolel, post je nastal takoj po igri - kicku.. lp:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fredii ()

DarwiN ::

fredii je izjavil:

C:\Users\DarwiN\Documents\Battlefield 4\settings

V tem direktoriju imaš datoteko imenovano PROFSAVE_profile, ki zajema vse nastavitve, vključno s tipkami...

Naredi kopijo te datoteke..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

particle ::

Ma dej poserjem se na ta server. Kadar hočeš igrat, rabiš 2-3 poizkuse da sploh gor prideš, pol prideš gor, in server crasha. brezveze.

particle je izjavil:

Ma dej poserjem se na ta server. Kadar hočeš igrat, rabiš 2-3 poizkuse da sploh gor prideš, pol prideš gor, in server crasha. brezveze.

verjetno je poln, zato ne prideš gor, a te kdo sili igrat, kaka se na WC.

za nestabilnost se obrni na DICE, pa k.... čez izdelovalca iger, ker mu še kar ne uspe odpravit napak!

tuki je pa log, pa ne nabiji, od R7 je kar uredu, v primerjavi s prej
Report of Gameserver crashes
2013-11-09 21:46:41 MP_Prison ConquestSmall 48 50
2013-11-06 22:06:49 MP_Naval ConquestLarge 50 50
2013-11-06 16:58:11 MP_Damage ConquestLarge 0 50

Nabavil igro! Prvi vtisi po uporabi bete. Igra se še vedno sesipava brez kakršnega koli razloga, deluje bolj gladko kot beta, imam nekje 30-40fps več na enakih nastavitvah kot pri beti. V določene serverje sploh ne gre, prekine(ERROR) pri CONNECTING...

Da zaključimo: sesipavanje, deluje bolj tekoče kot beta!

particle ::

Soni, ko je server poln, ti to napiše, ne zloada se ti mapa potem pa "Something went wrong"

Dodatna opažanja v Siege of Shanghai se mi skoraj vsaka igra sesipa ko porušijo stolpnico :)

fredii je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

nekdo je kar zadel v obrazložitvi kako skopiraš nastavitve.

local disc>users>(name of user)>documents>battlefield3>settings>profile
skopiraj v mapo od instalacije bf4
se pravi v:

local disc C:>users>(name of user)>documents>battlefield4>settings

če karkoli ne dela, se mi zdi da imaš tutorial na utube...če ti pa ne bo šlo me pa kontaktiraj, ti bom pomagal

s1m0n je izjavil:

Nabavil igro! Prvi vtisi po uporabi bete. Igra se še vedno sesipava brez kakršnega koli razloga, deluje bolj gladko kot beta, imam nekje 30-40fps več na enakih nastavitvah kot pri beti. V določene serverje sploh ne gre, prekine(ERROR) pri CONNECTING...

Da zaključimo: sesipavanje, deluje bolj tekoče kot beta!

zanimivo, meni se danes ni niti 1x scrashala ampak sem pa opazil fps drop in igra je stagnirala na 1-7 fps-jev

to se je zgodilo samo 2x potem sem zamenjal server in glej ga zlomka - no problem at all.

serverji so polom

darwin ti je opisal to potankosti točno za prekopiranje mape bf3 keybindings nastavitev

Zgodovina sprememb…

Bolje mi dela kot BF3 na FX-8120 in 7870. 70 FPS konstanstno na ULTRA @720p

TOP ::

Koliko map je v MP pri BF4.

Kot v BF3 - 10. Niso mi nekaj preveč všeč. Operation Lockdown še najbolj, sicer sem pa bolj CLose quarters tip. Joinanje na serverje pa je res katastrofalno, uspe mi vsakič 5tič. Nevem zakaj ne gredo k Ingame joinanju. Razni Errorji od Could not join, Game disconnected: client closed down connection, Somethnig went wrong, etc. Si dober 5minut, da sploh zaćneš...

A mogoče kdo ve, zakaj mi dela grafična ter CPU na 50% in FPSji niso konstantni. ODičitavam iz Task Managerja ter CCC

Bolf3nk ::

deadzone je izjavil:

Kot v BF3 - 10. Niso mi nekaj preveč všeč. Operation Lockdown še najbolj, sicer sem pa bolj CLose quarters tip. Joinanje na serverje pa je res katastrofalno, uspe mi vsakič 5tič. Nevem zakaj ne gredo k Ingame joinanju. Razni Errorji od Could not join, Game disconnected: client closed down connection, Somethnig went wrong, etc. Si dober 5minut, da sploh zaćneš...

pol je za tebe COD. Meni pa so te zaprte mape ala metro bedne. To je za cod stil. Ni vozil, samo "žganje" brezvezno.

Zanimivo, jaz z battlelogom nimam težav. Opazil sem, da mi crasha samo ona mapa ki je bila v beti. Pa še to ne na vseh serverjih

Da vem, ampak za CoD2 in CoD4 :P Za spletni vmesnik mi ni všeč prav nič...

P.S Danes pa težko dobiš en prazen server :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deadzone ()

s1m0n je izjavil:

A ma kdo kak delujoč proxy za meksiko ?

https://www.google.si/?gws_rd=cr&ei=naB...

Zanimiv bug. Vse bombe smo uničili, server pa se ni reštartal :P Porazno

klkkkkkkkkkk ::

Mi lahko poveš tvoj CPu usage?

Max 57%

deadzone je izjavil:

Max 57%

TNX
kako pa deluje igra na 7870?nastavitve=?

Vse high AA off @720p Ne pade pod 70fps(limit nastavljen). Sicer mi tudi GPU ne gre čez 60% :O

ravno razmišljam kater GPU bi kupil... R9 270X ali 7950 ali R9 280X....
««
21 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996297240 (61271) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280755 (37354) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19337037 (25327) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353996 (3614) r3dkv1c4

Več podobnih tem