Forum » Pomoč in nasveti » Problem z nastavitvami Garmin nuvi 2455
Problem z nastavitvami Garmin nuvi 2455
worxer ::
Lep pozdrav! :)
Sosed je pred kratkim kupo novo navigacijo Garmin nuvi 2455, ker je pa naprava v angleščini, je pa ne razume in sam tudi ne zna nastavit slovenščino, zato mu to nastavlam jaz, ampak se tu pojavi problem, ko dam vse na slovenščino v nastavitvah, in zavsako ko me praša, če želim shranit sam shrani, se naprava resetira ob ponovnemu zagonu ...
Zanime me, a je z napravo kj narobe al ma kako drugo foro da se nastavitve shranijo zavedno?
Sosed je pred kratkim kupo novo navigacijo Garmin nuvi 2455, ker je pa naprava v angleščini, je pa ne razume in sam tudi ne zna nastavit slovenščino, zato mu to nastavlam jaz, ampak se tu pojavi problem, ko dam vse na slovenščino v nastavitvah, in zavsako ko me praša, če želim shranit sam shrani, se naprava resetira ob ponovnemu zagonu ...
Zanime me, a je z napravo kj narobe al ma kako drugo foro da se nastavitve shranijo zavedno?
king67 ::
Ko nastaviš jezik in vse ostalo, mora navigacija zaznati satelite, da se nastavitve shranijo (torej to počneš zunaj, na odprtem).
lp,
king67
lp,
king67
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | total comander nastavitveOddelek: Pomoč in nasveti | 1095 (995) | turist1 |
» | siol modem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 11374 (11261) | droid |
» | Accelerated KnoppixOddelek: Operacijski sistemi | 1056 (903) | ql000 |
» | Ureditev Ikon (Arrange Ikons) ne obdrži nastavitve!Oddelek: Operacijski sistemi | 975 (911) | garg |
» | večopravilnost in zvok v xpOddelek: Pomoč in nasveti | 746 (710) | CaqKa |