Forum » Programska oprema » Word - združevanje in urejanje
Word - združevanje in urejanje
Cannex ::
Pozdravljeni,
na vas se obračam s vprašanjem glede urejanja v wordu. Za nalogo sem dobil 50 različnih wordovih dokumentov s po 40 vprašanji. Moja naloga je, da vse te dokumente združim v en dokument in uredim vprašanja. Veliko vprašanj se med seboj ponavlja. Zanima me torej, če obstajajo kakšne bližnjice (npr. Kako hitreje združiti vse dokumente kot z lepljenjem) in ali obstaja kak program za izločanje podobnih vprašanj oz. kak drug pripomoček.
Najlepše hvala vsem! :)
na vas se obračam s vprašanjem glede urejanja v wordu. Za nalogo sem dobil 50 različnih wordovih dokumentov s po 40 vprašanji. Moja naloga je, da vse te dokumente združim v en dokument in uredim vprašanja. Veliko vprašanj se med seboj ponavlja. Zanima me torej, če obstajajo kakšne bližnjice (npr. Kako hitreje združiti vse dokumente kot z lepljenjem) in ali obstaja kak program za izločanje podobnih vprašanj oz. kak drug pripomoček.
Najlepše hvala vsem! :)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kako združiti 2 sliki v 1?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6096 (5395) | Vice |
| » | Združevanje skeniranih JPEG dokumentov v enegaOddelek: Pomoč in nasveti | 2451 (2209) | TheHijacker |
| ⊘ | Spajanje dokumentov za pošiljanje po emailu kot prilogaOddelek: Pomoč in nasveti | 2756 (2627) | Ziga Dolhar |
| » | Generator word dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1007) | Pina |
| » | pdf - združitiOddelek: Programska oprema | 4443 (4297) | cryptozaver |