Forum » Izdelava spletišč » [CSS] ekstra spacing v <li>
[CSS] ekstra spacing v <li>
Elemen_T ::
Situacija:
Nebi bil problem, če bi bil razmik povsod enak - naredim center background v div-u in je zadeva zaključena. Tole je pa mal bolj tricky, ne najdem nobene pametne rešitve...
Okej lahko bi dal image kar v < li > ampak tako ne bo šlo ker se menu dinamično generira. Sem poskusil z :after selektorjem ampak s tem sesujem blok.
Kakšna ideja?
Nebi bil problem, če bi bil razmik povsod enak - naredim center background v div-u in je zadeva zaključena. Tole je pa mal bolj tricky, ne najdem nobene pametne rešitve...
Okej lahko bi dal image kar v < li > ampak tako ne bo šlo ker se menu dinamično generira. Sem poskusil z :after selektorjem ampak s tem sesujem blok.
Kakšna ideja?
Elemen_T ::
jsfiddle
med ponudba in dostop bi rad vstavil image, ki ima svoj levi in desni padding. Kot nekakšen center divider.
med ponudba in dostop bi rad vstavil image, ki ima svoj levi in desni padding. Kot nekakšen center divider.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | jsfiddle/jsOddelek: Programiranje | 761 (517) | Stari89 |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8592 (6570) | joker16_7 |
» | meni razporejen po celotni dolžiniOddelek: Izdelava spletišč | 2248 (2116) | XzupanX |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11348 (10086) | lisjak |
» | Javascript gumb za "mute"Oddelek: Izdelava spletišč | 1482 (1372) | technolog |