» »

ARCTIC-COOLING Copper Silent ???

ARCTIC-COOLING Copper Silent ???

kirc ::

Hej a ima kdo izkušnje z tem ventilatorjem ?
Men so ga ful priporočil, ker je baje tišji in boljši od Vulcano 7+, ki je zame zelo dober cooler.

lp,
Leon
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
  • spremenil: kirc ()

Evo pa še dve povezavi na opis in domačo stran:

http://www.mlacom.si/komponente/kompone...

http://www.arctic-cooling.com/de/index....

lp,
LEON

kuglvinkl ::

review

In po teh rezultatih se obnese daleč slabše kot V7+.
Your focus determines your reallity

Hm zanimivo, samo tisti ventilatorji tam niso isti kot ta. Jaz gledam model (Arctic-Cooling) Copper Silent in ne Super Silent 2000 in Super Silent 2500. Tiste dva sta v celoti iz aluminija, ta pa ima na procesorski strani baker. Verjetno je boljši od obeh bratov, je pa res da sem že imel V7+ in je zakon je pa tud 2x dražji od tega Copper Silent-a. ;((

Grem na lov za testi na google :))

itak da,
Levc

Klemenn ::

ampak je glasen ko hudič!

1800+@2100+ (1770mhz +10%vcore) se mi dere kot hudič, k mora bit na max da ne vidm bsod

pa morjo bit zvočniki ful naglas da preglasijo vse skupi!

zato pa bom naredu fan adapter :)

Fury ::

Jebe drgac govori o VULCANOTU ne o arctic coolingu :)

Klemenn ::

ja :) sej vidte podpis :)

Jux ::

Jst posedujem V7+, pa je res da se zadeva dere k svina ce je na max obratih (beri zvok tovornjaka), na low je pa cist znosno. Sam imam v eni sobi dva v7+ na low pa se vsi case venti, pa je kr znosno. Se mi zdi da je ful problem predvsem v tresljajih ki jih generirajo razni diski in podobno.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

Hm, za tega Artic Coolerja pravijo da je zlo tih in da dobro opravlja svojo nalogo. Sicer če že kupujem 8RDA+ in XP1700+ potem rabim tud dober cooler >:D Sem že zmenjen, da bom dobil eden izmed hi-speed Tbred B-ov in potem gassssaaa.

Če bo imel dober PC3200 ram, potem bi lahko delal v sinhronem načinu npr 190/190 ali celo 200/200, tako pa bo pač moral delati v asinhronem načinu (imam v planu 256 PC2700 in čez mesec dni še enga 256Mb PC2700 da izkoristim nForce2 možnosti 8-) )

itak da,
Leon

tigrr ::

arctic je ok. tih. problem je bil pr men totalno neravno (narebrano) odrezana bakrena ploscica. Smirgl, 15 min dela, se splaca.

lp, tim

l-note ::

tigrr:
Kako si pa kej zadovoljen s temperaturami?

Tnx:)

tigrr, a mi lahko poveš kakšno temperaturo imaš sedaj in kater procesor hladiš z njim !

thanks za odgovore,
LEON

rfmw ::

jst sem kupoval cooler za xp1700+ in sem razmisljal ravno o Arctic Copper Silent coolerju.

premislil sem si zaradi tega testa:O :

;( http://ocmodding.ocdb.net/index.php?sit...;(

sedaj sem ponosni lastnik vulcana 7+. sicer se dere kot hudic, ampak originalni ventilator (70mm) se da dokaj lahko zamenjati s tisjim in zmogljivejsim 80mm z uporabo 1mm Al plocevine in skarjami za pleh...:D

lp,
rfmw
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5

Fury ::

ah dejte no.. moj bratranc ma ta cooler in ma 5°c vec od mene... pa mam vulcano 7+.. samo skos na low :)

tigrr ::

ola!

mam xp1700 palomino na 1768 mhz (xp2100), temperature 45-52, ohisje ma 35, tko pravi senzor na epox 8rda.

masina je tiha (cca 28 dB), zato so tut temperature visje. vecja glasnost-hitrost venta , boljse je hlajenje. kdor ma zivce, nej kr vulcanota notr da, bo boljs hladil.

lp

p.s. pr agt-ju je 3200-3% SIT

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tigrr ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hladilnik za bartona

Oddelek: Kaj kupiti
191717 (1384) kuglvinkl
»