» »

Silent PSU

Silent PSU

Grey ::

Na eni strani sm vidu napajalnik, ki teče brez ventilatorjev in ima pasivno hlajenje, nekakšne aluminijaste plišče?. V glavnem, kje bi se tak napajalnik dalo kupt v Sloveniji? Ta stvarca bi se mi dobr podala poleg Zalman ZM80A al kaj je že?

Phoebus ::

Imas tihe enermax PSUje, ki so svinjsko mocni in prakticno neslisni (jaz imam 460V model in ga ne slisim).
Popolnoma pasivno hlajenje pa...Tega noces imet, ker danes racunalniki zrejo prevec stroma.

Clemento ::

Tako ali tak ga na zalost v sloveniji ne bos nasel...
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

.:Toto:. ::

Phobeus, kje pa si kupil tvoj napajalnik?
Ravno iscem kako dobro zalozeno trgovino s ventilatorji in napajalniki, ker moram sestavit extremno tiho masino, ker mi bo 24/7 tekla ob postelji ;(( Kaksen nasvet?

Spajky ::

Thermaltake Silent PurePower TT-A420APD, vprašaj pri Mlakomu, če ga že/bodo uvozili...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

sash ::

priporočam Antec TruePower :D v RedRat Store
--------------------
Think different...
TOROiD Group

groom ::

Kateri napajalniki so boljši od Enermax-a al Antec-a

Svoj napajalc sem kupu v mlacomu. Jih IMAJO v slo. In je ultra tih.

Sorry za pozen odgovor :)

Grey ::

Phoebus a to si nabavu Enermax, tistga z dvemi ventilatorji? tisti so mal predragi zame:8).
Kaj pa tist ki stane 8700SIT(300W) a tist je glasen?

Jaz sem vzel unga na dva venta in je tih. Za druge varjante pa nevem, samo za 9k pomoje ni...samo nevem.
Vem samo, da sem reku, da hocem en res tih in dober psu in kje se zacnejo cene in je izpljunil to in reku da ma se neki avtiven kaj vem kaj in sem reku "a je res tih"? "jaja" "ok vzamem" :D

gumby ::

Grey: glesen je kot manjša turbina. samo če odrežeš zadnjo mrežo, zamenjaš ventilator z zalmanovim in ga vežeš na 5v, potem ga ne slišiš več:)

kuglvinkl ::

Your focus determines your reallity

Boky ::

Po moje tudi originalen vent na 5v ni kaj dosti(če sploh)glasnejsi od Zalmana.

gumby ::

Boky: je glasnejši, drugače ne bi šel zalmana not montirat:)

Boky ::

Aha, se pravi si probal gnat tudi originalnega na 5V.
Drugace pa tudi jaz razmisljam, da bi montiral se en dodaten vetilator na napajlanik in oba vetilatorja dal na 5V oz dal vmes en potenciometer.

Daniel ::

Jaz sem jih v svojem Leadman Powmaxu enostavno na 5v zvezal in je tišina. Mogoče se malce bolj segreje ampak do sedaj z njim še nisem imel problemov. Ravno toliko je da malce piha skozi. Leadmani pa sicer itak veljajo za ene najglasnejših PSU-jev

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rad bi utišal računalnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
483674 (2698) jcb
»

napajalnik=350W=najtišji

Oddelek: Kaj kupiti
321843 (1182) A1eN
»