Forum » Strojna oprema » CD šteka
CD šteka
Frutek ::
Zadnje cajte opažam da mi CD šteka. To je kot da bi mi plata preskakovala in je opazno pri poslušanju muzike ali gledanju kakga filma. Stvar se ne ustavi ampak le nekaj poka noter...
Zdej me pa zanima kako je s tem čiščenjem laserjev in ali je to lahko vzrok? Gre za TEAC-a 52X. Če je to, kako se stvar spuca?
THX.
Zdej me pa zanima kako je s tem čiščenjem laserjev in ali je to lahko vzrok? Gre za TEAC-a 52X. Če je to, kako se stvar spuca?
THX.
Han ::
Glede na to, da gre za dokaj nov pogon, bi ga jaz reklamiral in poskusil dobiti kaj bolj kvalitetnega.
Sploh pa je gledanje DivX filmov direktno s plošče za bralnike ubijalsko. Skopiraj na disk, da se revež ne bo mučil, pa še glasno vrtenje CDja te ne bo motilo...
Sploh pa je gledanje DivX filmov direktno s plošče za bralnike ubijalsko. Skopiraj na disk, da se revež ne bo mučil, pa še glasno vrtenje CDja te ne bo motilo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srbski filmOddelek: Sedem umetnosti | 6215 (4864) | Nikec3 |
» | Eizo se ugasne samOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 4403 (3421) | PrimozR |
» | HD DVD in Blu-Ray filme se da kopiratiOddelek: Novice / Optične enote / mediji | 7018 (4588) | podbevna |
» | reply IceManu na Gospodarja PrstanovOddelek: Sedem umetnosti | 1810 (1325) | freejack |