Forum » Izdelava spletišč » Brskalnik Opera - CSS napaka
Brskalnik Opera - CSS napaka
Tydek ::
Pozdravljeni!
Kodiram svojo spletno stran (blog) ampak imam malo problemov z OPERO, ker drugače prikaže in je grdo oz. ni pravilna postavitev. Sedaj me zanima kako lahko naredim svoj .CSS samo za OPERO ali kako lahko spremenim, da bo pravilna postavitev.
Lep pozdrav
Hvala za pomoč
Kodiram svojo spletno stran (blog) ampak imam malo problemov z OPERO, ker drugače prikaže in je grdo oz. ni pravilna postavitev. Sedaj me zanima kako lahko naredim svoj .CSS samo za OPERO ali kako lahko spremenim, da bo pravilna postavitev.
Lep pozdrav
Hvala za pomoč
MisterR ::
Objavi CSS in html na jsfidle. Brez tega tudi pomoči ne bo. In na nezahtevnih straneh uporabljat CSS hacke je tak tak, ponavadi se da drugače rešit.
mmQr. Na "webkitu" to pomeni, da bo opera ta star "engine" odvrgla ? Nekako tako, če razumem. Bom objavil kmalu CSS-JS kodo (trenutno nimam časa) in se opravičujem.
Lep pozdrav
Lep pozdrav
neoserv ::
@Tydek: ne svetujem ti, da delaš posebej CSS samo za Opero. Opera sama po sebi je OK browser, ki kodo renderira zelo podobno kot Safari ali Chrome. Malo verjetno je, da ti ne deluj samo v Operi.
Verjetno imaš nekje napako v kodi ali pa si se nečesa nerodno lotil, zato imaš težave.
Najbolje, da pokažeš v čem je problem in bomo lažje pomagali.
ps. Posebej CSS je smiselno delati samo za starejše IE brskalnike (8 and below).
Verjetno imaš nekje napako v kodi ali pa si se nečesa nerodno lotil, zato imaš težave.
Najbolje, da pokažeš v čem je problem in bomo lažje pomagali.
ps. Posebej CSS je smiselno delati samo za starejše IE brskalnike (8 and below).
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
pegasus ::
In ta tema je čudovit dokaz, zakaj je to slabo.
Kot sem slišal od kolegov, le poskrbi, da se tvoj css v operi izriše pravilno. Če se, potem ti bo gotovo tudi v drugih browserjih izgledal prav.
Kot sem slišal od kolegov, le poskrbi, da se tvoj css v operi izriše pravilno. Če se, potem ti bo gotovo tudi v drugih browserjih izgledal prav.
MisterR ::
pegasus to se pa hudo motiš :) Opera mi je že kar nekaj let primarni brskalnik zato vem, da se tvoji kolegi motijo.
offtopic:
kje so tisti časi ko je opera imela še oglase :D
offtopic:
kje so tisti časi ko je opera imela še oglase :D
neoserv ::
Dolgo časa nazaj v verziji ~3.5? V tistih časih je bila Opera go-to brskalnik za počasnejše računalnike :)
In ja, načeloma je tako da v Operi mora razrez štimati, sicer je precej bolj verjetno, da je napaka v kodi kot v brskalniku.
So pa seveda izjeme.
In ja, načeloma je tako da v Operi mora razrez štimati, sicer je precej bolj verjetno, da je napaka v kodi kot v brskalniku.
So pa seveda izjeme.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
Samo potem ne razumem zakaj vse lepo in prav deluje v Chromu, Firefoxu, IE razen IE 7 pa v Operi ne deluje .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zbogom, Presto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21522 (17183) | Jst |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40368 (33958) | urban99 |
» | Opera 10 z 10 milijoni prenosov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8333 (5859) | JoskoMacher |
» | Prva beta Opere 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8042 (5545) | neres |
» | Opera po novem brez oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8676 (6527) | kriko1 |