Forum » Mobilne tehnologije » Ios 6.1.2, poraba baterije
Ios 6.1.2, poraba baterije
beatbear123 ::
Ne morem verjet. Z nadgradnjo iz 6.1.1 na 6.1.2 je Apple zagotovil daljšo avtonomijo baterijo na iPhonih. Glej ga zlomka, pri verziji 6.1.1 mi je telefon deloval dan in pol, pri 6.1.2 pa pol dneva (ob enaki uporabi). Se nekdo dela norca iz nas, ali pa je samo z mojim aparatom tako?
- spremenilo: beatbear123 ()
ramiz?! ::
Jaz ne opazim nobene razlike. Če je, bi prej rekel, da mi sedaj drži malo dlje. Da pa bi se mi sedaj prej izpraznila, to pa nikakor ...
Never regret anything, there's always a reason things happen.
trek@s ::
Znan problem, veliko pišejo o tem na tujih forumih. Nekaterim drži dlje (meni), drugim pa občutno manj...
Invictus ::
Vodaphone UK je odsvetoval nadgradnjo na 6.1.2. Ne vem zakaj ... Poišči ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Sem resetiral in izklopil vse možno. V treh urah prazen ob povprečni uporabi. Neverjetno, kaj so spacali skupaj. Ne nadgrajujte, če kdo slučajno še ni.
Company ::
Očitno bo, kakor imaš srečo- Meni baterija gotovo zdaj traja dlje kot pred nadgradnjo...
LP!
LP!
Alencica ::
Še ena žrtev požrešne porabe na 4s.
Telefon 40% skuril v pol dneva. Od 10h dopoldne sem iz 100% do 16:30 na 62%. Opravljena 2 klica (1 min in 25 min), nič igračkanja ali uporabe appov, interneta ...
Apple forum poln razoćaranih uporabnikov. Enim srečnežem pa se poraba baterije izboljša.
Telefon 40% skuril v pol dneva. Od 10h dopoldne sem iz 100% do 16:30 na 62%. Opravljena 2 klica (1 min in 25 min), nič igračkanja ali uporabe appov, interneta ...
Apple forum poln razoćaranih uporabnikov. Enim srečnežem pa se poraba baterije izboljša.
lymph ::
Sem updejtal na 6.1.2 in mi 5ka zdrži kak dan pa pol pri malo višji uporabi
"Belief is immune to counter example."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prispel iOS 6.1.2 - geslo je še vedno mogoče obitiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6015 (4848) | smash |
» | iOS 6.1.1 je zunaj, evasi0n jailbreak še delujeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17609 (15116) | lambda |
» | Hirens boot pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1192 (1032) | katimm |
» | Windowsi se mi ne zaženejo????Oddelek: Programska oprema | 1676 (1277) | sonceeek |