» »

Vlada 2013

Vlada 2013

Temo vidijo: vsi
««
225 / 279
»»

Matev ::

vse je gnilo

misliš da ni

če misliš
povej zakaj ni gnilo... pa da te slišimo
jaz trdim da ste levi in desno en navade drek in gnoj

to ste kar slovenijo duši in jo meče ob tla

bukseljni
levi in desni

Mr.B ::

bluefish,
So opravičujem drugi pač ne debatiraj o ničemer, ker so na državnih seskih.
Ampak če bereš desne medije, je Čufti napovedal rezanje v JS in pokojnine ter storitve JS. Hm, zgleda teh 80%+ javnega dolga več kot kaže nismo sposobni odplačevati več, ampak dokler dajo dnar kar naj, samo naj ga ne pričakujejo kdaj nazaj.... Sploh pa ko piko na I, on kot Čufti minister itak ne more vplivati kako in kaj naj slovenske banke ponudijo podjetnikom, da bi se jim splačalo vzeti kredit pri njih. Verjetno je Čufti pozabil da je naziv Finančni nekaj, zgolj delovno mesto z bogato dodano vrednost...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bluefish ::

Mr.B je izjavil:

bluefish,
So opravičujem drugi pač ne debatiraj o ničemer, ker so na državnih seskih.
A lahko prosim tale del v Slovenščini?

Matev ::

v sloveniji bo mogoče boljše edino takrat ko se folk ne bo prerekal o tem kdo bolj krade

ko berem komentarje tu na slo-tech, vidim da smo še daleč od tega

eni navijajo za ene
drugi za druge

otroci

paltizani in kavbolci

sensei ::

jaz trdim da ste levi in desno en navade drek in gnoj

Jaz sem prepričan, da ti nisi nič boljši, pa me toliko briga za politiko kot zate (0).

Matev ::

če te politika ne briga kaj potem komentiraš

sicer pa lepo da se strinjaš z mojo izjavo

Mr.B ::

v sloveniji bo mogoče boljše edino takrat ko se folk ne bo prerekal o tem kdo bolj krade
Morda si rekel, pač pozabimo na zapitek, jutri bodo nove stranke v drugi preobrazbi in karavana gre dalje.... Res da bo ta to leto le končno zategnila ročno, ker bomo konec leta verjetno na stotki.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kabana ::

Vrag počasi šalo jemlje, ha? Zdaj bodo tudi v javnem sektorju začeli spoznavat, čemu obstaja realni sektor. In da ni vse v storitvah, v tercialnem in kvartalnem sektorju, in da je industrija še kakooo pomembna. Boli me k**** za levo-desne, partizansko-domobranske, komunajzersko-neoliberalne fore. Žal jih še ni dosti, ki bi spregledali, da tam zgoraj ni rdečih in črnih, temveč da so vsi vijolčni (barva 500-evrskih bankovcev). Ideološke delitve so za rajo, da je lažje obvladljiva. In da bi ljudstvu lažje farbali pamet, jih zadnjih deset let na volitvah vedno vržejo na isto foro: z nekimi strankami za enkratno uporabo (Zares, PS, Solidarnošć (kmalu) itd.), v ozadju so pa vedno isti botri. In ker zlajnani politiki več ne vlečejo, na volilne liste teh strank vpišejo estradnike, športnike, misice in še kakšen korupten akademski fris. Čakam, kdaj bo Helena Blagne postala predsednica državnega zbora. Bo gotovo bolj zabavno gledati posnetke sej. Jaz sem za DSMM - Demokratsko stranko Miki Miške, ali pa za SDJR - Socialdemokrate Jake Racmana, ali pa PSP - Pepetove solidarne pozitivce, ali pa za SBMBP - Skopušnikovo brezposelno mladino brez penzij... Uf, težko se je odločit ob tej silni ponudbi :| (Vprašanje za naslednjih 2.5 milijrde eur: Le kdo bo plačal zapitek?)

PaX_MaN ::

Ful te kao boli kurac za leve-desne in ful si za industrijo, pa o prvem napišeš cel jamr o drugem pa cel nič.
Svašta.

vostok_1 ::

Izogibanje cinizmu v sloveniji, v teh časih je precej težka naloga.

I just don't see the light at the end of the tunnel. Priznam, da me je enkrat ali dvakrat primu mal val navdušenja ko je bilo govora o takih in drugih reformah. Sem pa takoj nazaj prišel ko sem videl, da so vse te reforme bile posmeha vredne pravljice.

Trenutno me recimo ogreva misel na konec marca ko naj bi kreditne mape odprli javnosti. Tako zelo močno si želim, da bi kaka glava padla posledično. Who am i kidding?!

Matev ::

Ful te kao boli kurac za leve-desne in ful si za industrijo, pa o prvem napišeš cel jamr o drugem pa cel nič.


meni se pa zdi da je napisal še kako resnično in da je zadel srž problema v sloveniji

delitve na leve in desne ter prepiranje kdo je boljše

ko so pa vsi enak

ampak folku to kar ni jasno

VaeVictis ::

Problem je v tem, da niti eni niti drugi nimajo pametne rešitve za Slovenijo.

Vse kar eni in drugi znajo je, da se pufajo in krivijo ta druge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VaeVictis ()

Karaya 52 ::

Matev je izjavil:

delitve na leve in desne ter prepiranje kdo je boljše

ko so pa vsi enak

ampak folku to kar ni jasno


Ti si tudi isti. Isti kot politiki.

Mr.B ::

Evo template dobiš kazen 400€, pa delaš vez biznis preko lastnega podjetja, in služiš miljone.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Gregor P ::

Mislim da sem v tej temi to že napisal; pomembno je da "odgovorni" dejansko nosijo neko (pravno, kazensko) odgovornost za svoja dejanja in potem bo drugače. Vendar to ne po lastni želji, ampak ker preprosto morajo spoštovati pravila igre/pravne države ... pomeni da moramo najprej urediti pravno državo in začeti soditi ljudem, ki so odgovorni za svoja dejanja ... in slednje kot je videti se počasi že začenja.

Potem bo vsakdo 2x pomislil preden bo sploh prevzel takšno odgovorno mesto (ne glede na zveze), če za njega sploh ni sposoben in bo moral celo na sodišču odgovarjati za svojo nesposobnost. Kar nadalje pomeni, da je večja verjetnost, da bodo takšna mesta prevzeli strokovno usposobljeni ljudje - ob primernem plačilu seveda - (enako v zasebnem kot javnem sektorju; kar se delovnih mest tiče), ali pa popolni sadomazo-norci (ki si nujno želijo v zapor)>:D

Druga tema so npr. poslanci v parlamentu; namreč "poklicni odposlanci ljudstva" so tudi velik problem (oz. politične stranke na splošno). Torej težava je to, da so poklicni, da delajo samo še za plačo oz. z njo povezanim mandatom za katerega bi še lastno mati prodali (kaj šele se šli korupcije):'( To seveda ni težava samo v naši državi, ampak se na splošno razmišlja o tem, kako bi se to dalo spremeniti, a seveda tako, da imajo državljani še vedno svojo moč v parlamentu itd.

Morda bi za začetek bil vsaj pri nas zelo koristen kakšen portal podoben supervizorju, ki bi lepo grafično orisal dosedanje "uspehe" političnih strank (ter koliko je to stalo državljane). Dolgoročno pa bi mogoče uvedli sistem, kjer bi spremenili volilni sistem v DZ in sicer tako, da lahko enkrat v življenju na podlagi žreba vsak polnoleten državljan RS pride na vrsto za mandat poslanca, a lahko to vedno tudi odkloni. Tako bi vsake štiri leta imel zares povsem nove obraze v parlamentu; seveda ob administrativni podpori DZ-ja (tu bi znalo biti nevarno, da bi ti zaradi svojega strokovnega znanja pridobili na moči nad "strokovno podhranjenimi" poslanci). Še prej bi za kaj takšnega morali uvesti politično vzgojo in pravo že od OŠ dalje (tako da imamo vsi vsaj neko osnovno znanje za delo v parlamentu in vladi).

Priznam, da si nisem vzel še dovolj časa za preučitev negativnih posledic tega; ena je gotovo, da bi "lobisti" (aka bivše politične stranke&strici v ozadju) kot šakali vrgli na vse to nove poslance in jih poskusili na hitro novačiti za določene zasebne interese (ampak saj to je tudi do sedaj tako). To da bi vsak poslanec morda hotel najprej udejanjiti lastne interese, tudi ni nič novega (ampak sam bo le težko kaj dosegel) ... res je tudi, da morda nekateri procesi potrebuje več let (mandatov), da "dozorijo" (in bi se poslanci vsaj na začetku nekaj časa lovili preden bi zares dokaj samostojno opravljali svoje poslanstvo - zato pa tisti del zgoraj o šolah), ampak saj zato pa imamo ministrstva, ki (sedaj) odgovorno bedijo nad posamičnimi projekti; tudi politične stranke lahko tudi še vedno obstajajo (zakaj pa ne), kjer se pač ljudje zbirajo in poskusijo uveljavljati skupne interese ipd. (ampak glede na to, da ne bi dobile nobenega denarja iz proračuna več ter da nimajo nobenega vpliva na same volitve, bi se zelo hitro videlo, komu je zares, do nekega častnega dela za državljane in državo) ...

... nadalje (torej poleg tistega o odgovornosti zgoraj) bi tudi vlada verjetno bila izbrana malo drugače; morda na podlagi kakšnega javnega razpisa za delovna mesta ministrov, ali pa morda zgolj za predsednika vlade (tu bi morda še vedno ostala neka funkcija predsednika države, da prevzame odgovornost dokončne odločitve za mandatarja izmed več kandidatov), ki bi imel več svobode/odgovornosti izbrati svoje ljudi (vse seveda ob blagoslovu DZ-ja) ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Mr.B ::

Še en dokaz, da je lepoRItje zgolj domena socialno čutečih pridigarjev o odrekanju. Zanima me samo, kaj se bo zgodilo, ko se bo začelo dejansko uradno rezati po pravicah in javnem sektorju. Skoraj vsak drugi v UKCL preskoči čakalno vrsto
Vse skupaj počasi nakazuje na kuhanje žabe, ki še ne ve da se kuha...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

reader ::

trololo2 je izjavil:

Matev je izjavil:

jj se ukvarja z arhivi
in to takrat ko je pol slovenije ali v ledu oziroma pod vodo
tako ali drugače

takega vodje ne potrebuje nobena država

jankovič je pa itak en smeško nje nje nje

potem imamo pa še apsolutno
ki aPsolutno vse apsolutno dela in apsolutno smo na poti v apsolutno pm


Vsegliharstvo - zadnja obramba levčarjev in samooklicanih sredincev. Bo treba pogruntati kaj novega, tega jokerja ste že porabili.


Če "tadesni" serjejo z arhivi v času, ko se od njih pričakuje prevsem seciranje precej pomembnejšega drvenja v luknjo "levih" bebcev, si ga čisto zaslužijo.

"TapraviTadesniTM" lahko očitate vsegliharstvo kolikor hočete, ne spremeni dejstva, da se SDS konsistentno kaže kot bodisi stranka imbecilnih idiotov ki ne vejo kaj počnejo, bodisi so prekleto podobni "talevim" in se z njimi aktivno pod mizo podilajo kadar gre za zares pomembne stvari.

Kar izberi kaj ti je ljubše...

Matako ::

Dafuq dneva je seveda danes iz Koalicijske pogodbe:
S preoblikovanjem KAD bomo vzpostavili Demografski sklad


Oookej. Demografski.
/\/\.K.

trololo2 ::

reader je izjavil:

bodisi so prekleto podobni "talevim" in se z njimi aktivno pod mizo podilajo kadar gre za zares pomembne stvari.


Preživete ideološke teme vstran, ko je prišlo do fiskalne konsolidacije je prejšnja vlada ubrala drugo smer. Po burnem odzivu sredincev in levičarjev (rentarjev) je bilo to jasno tudi njim. Ko je bil cilj dosežen pa se je začelo vsegliharstvo.

reader je izjavil:


Kar izberi kaj ti je ljubše...


Sem in bom.

Matev ::

valentino
ti si en tistih ki se kregajo kateri drek manj smrdi

in ti si zato problem ne del rešitve

Matev ::

v naši državi
razumen človek ne bi smel nikogar voliti

ne pa da so pacienti ki še kar zagovarjajo in imajo izbranega svojega drekastega favorita
ne glede na to kako jih krade... samo da ni iz druge strani pa lahko volilec tudi drek žre

aneda valentino

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matev ()

Karaya 52 ::

Nikogar voliti, pa vsi državljani bi se morali obesit. Vsi. Brez pardona. Samo tako bo mir, ne bo ideoloških debat pa še korupcijo bomo iztrebili. Potem bodo mrtvi lahko živeli v miru. (by Maša K.)

Zgodovina sprememb…

Matev ::

ne nikoga voliti

voli prave

a teh ni v sloveniji

žal

Mr.B ::

Glega PKP so politično korektno , ko se govori o pravih osebah : preiskovana oseba je zahtevala DONACIJE. Get a life : komisija..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kabana ::

PaX_MaN je izjavil:

Ful te kao boli kurac za leve-desne in ful si za industrijo, pa o prvem napišeš cel jamr o drugem pa cel nič.
Svašta.


Se popravljam: nisem samo ful za industrijo, sem tudi ful ful ful za kmetijstvo! Kmeti so zakon ;)

ZaphodBB ::

Matako je izjavil:

Dafuq dneva je seveda danes iz Koalicijske pogodbe:
S preoblikovanjem KAD bomo vzpostavili Demografski sklad


Oookej. Demografski.

Ja lej, vnuki se starajo.. Bo treba še za pravnuke poskrbet. Mar ni logično?

trololo2 ::

Matev je izjavil:

valentino
ti si en tistih ki se kregajo kateri drek manj smrdi

in ti si zato problem ne del rešitve


matev
ti si eden tistih ki samo tarnajo in vsegliharijo

in ti si zato problem ne del rešitve

sirov_burek ::

evo ga, sds spet neki serje

http://www.24ur.com/bin/video.php?media...

spet nek čist bv referendum, mislim koga to sploh briga

Matev ::

ti si eden tistih ki samo tarnajo


hvala bogu

ti pa navijaj za lopove
za tvoje lopove

trololo2 ::

Matev je izjavil:

ti si eden tistih ki samo tarnajo


hvala bogu

ti pa navijaj za lopove
za tvoje lopove


Je razlika med navijanjem in voljenjem za nekoga. No tebi mogoče ni, pa saj mi ni treba povedati zakaj. Dela se s tem kar imaš na voljo, ti pa kar sanjaj dalje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: trololo2 ()

Matako ::

ZaphodBB je izjavil:

Matako je izjavil:

Dafuq dneva je seveda danes iz Koalicijske pogodbe:
S preoblikovanjem KAD bomo vzpostavili Demografski sklad


Oookej. Demografski.

Ja lej, vnuki se starajo.. Bo treba še za pravnuke poskrbet. Mar ni logično?


Ma dafuq je da je to kar neki. Nek sklad. A bodo kake obresti na vloge ali bodo pač spet lepo dobri stari transferi? To bo spet "sklad" samo v imenu. Kot da ni dosti, da imamo pokojninski "sklad" (mimogrede, zakaj dodatni?).

Nateg z bombastičnim imenom, navidez vse "logično" v resnici pa čista diverzija. Ne nasedajte.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ZaphodBB ::

Ja sklad bo, če si iz prave "familije" boš dobil kolikor boš rabil. Vsakemu po njegovih potrebah pa to...

Tekovine revolucije pa to... Misliš da je Božo Repe poslednji pionirček?

Valjda ne bomo pravnukov od naših vrlih partizanov pustili, da jih požrejo kruti neoliberalni volkovi? Toliko smo pa že dolžni prvoborcem, da poskrbimo za njihov rod.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

Pšenični ::

sirov_burek je izjavil:

evo ga, sds spet neki serje

http://www.24ur.com/bin/video.php?media...

spet nek čist bv referendum, mislim koga to sploh briga


Ja začelo se je zbiranje podpisov. Da ahivi udbe ostanejo odprti.

Marsikdo se trese in slabo spi ponoči.

reader ::

trololo2 je izjavil:

reader je izjavil:

bodisi so prekleto podobni "talevim" in se z njimi aktivno pod mizo podilajo kadar gre za zares pomembne stvari.


Preživete ideološke teme vstran, ko je prišlo do fiskalne konsolidacije je prejšnja vlada ubrala drugo smer. Po burnem odzivu sredincev in levičarjev (rentarjev) je bilo to jasno tudi njim. Ko je bil cilj dosežen pa se je začelo vsegliharstvo.


Roko na srce, taleva gonja je bila res precej smešna in je ni za privoščit niti takim bebcem kot je SDS. Tudi zato sem že parkrat poudaril, da se strinjam da so kvazi tadesni vseeno le malce boljša opcija. Ampak to, da je 70% folka ki voli kvazi levico, popolnoma usekanega, že vemo (ostalih 30% ima od njih korist). Mene skrbi predvsem to, da je med volilci kvazi desnice podoben procent usekancev, ki s tem, ko nekritično pojejo ves drek, ki jim ga zmeče SDS, delajo medvedjo uslugo desnici. Preprosto se ne da racionalno branit vseh fiaskov SDS-a v zadnjih letih in pričakovat, da te bo kdo jemal kot resno alternativo.

Zato kar očitajte vsegliharstvo do neba in čez, briga me. Če mi stisnete en ZS, vam celo častim pakungo vazelina, da vas bodo lahko spet...

arnecan1 ::

reader je izjavil:

Roko na srce, taleva gonja je bila res precej smešna in je ni za privoščit niti takim bebcem kot je SDS. Tudi zato sem že parkrat poudaril, da se strinjam da so kvazi tadesni vseeno le malce boljša opcija. Ampak to, da je 70% folka ki voli kvazi levico, popolnoma usekanega, že vemo (ostalih 30% ima od njih korist). Mene skrbi predvsem to, da je med volilci kvazi desnice podoben procent usekancev, ki s tem, ko nekritično pojejo ves drek, ki jim ga zmeče SDS, delajo medvedjo uslugo desnici. Preprosto se ne da racionalno branit vseh fiaskov SDS-a v zadnjih letih in pričakovat, da te bo kdo jemal kot resno alternativo.

Zato kar očitajte vsegliharstvo do neba in čez, briga me. Če mi stisnete en ZS, vam celo častim pakungo vazelina, da vas bodo lahko spet...

Tako je.

Pa še nekaj. Ni zdravo, da je sve vezano tako na enega človeka, da je strankarska disciplina že na meji Severno korejskega kulta osebnosti. Se ni dobro končalo ne po Drnovšku in ne po Titu. Tista prava desnica se ne more razrasti, dokler vlada populizem. Magari desni.

trololo2 ::

reader je izjavil:

Preprosto se ne da racionalno branit vseh fiaskov SDS-a v zadnjih letih in pričakovat, da te bo kdo jemal kot resno alternativo.


Se strinjam da se ne da, pa kaj potem? Jih mirne vesti volim saj so vseeno boljši kot recimo tista "v treh tednih skupaj zbobnani sovražniki JJ" aka PS. Še raje bi volil nekaj kjer bi bila Šušo in Štih pa žal te opcije nimam. Vsegliharske izjave "saj so vsi isti" pa nikakor ne sprejmem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: trololo2 ()

xxxul ::

vsegliharstvo je očitno politično nekorekten izraz;

ampak rak je rak, pa če ga maš v glavi al pa na prostati!

tud na desni so alternative, zakaj bi pa glih SDS volu?

trololo2 ::

True, to bo pač stvar predstavljenih programov na naslednjih volitvah. S tem da poleg programa bo bolj kot kdajkoli doslej pomemben tudi ti. hrbtenični faktor. Težko zaupaš glas nekomu, ki predstavi nek liberalen program, potem pa vstopi v trenutno vlado s strankami ki imajo povsem diametralne programe. Neko mejo do kamor sklepaš kompromise pa vendarle moraš imeti.

No pa saj ostanimo optimisti :D.

xxxul ::

Sm napisu na desni :))

Gregor P ::

Se bom še enkrat ponovil, kdo naj bi sploh bili ti "desni"?!? Resno?8-O Pri nas imamo samo odtenke levice:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Mr.B ::

Ta desni so vsi tisti, ki ne pridejo na zbor partizanov...

Aja ne ti so pa beli. moja napaka.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

Cervantes ::

No, SLS , N.SI bi bili lahko čisto zabavna desnica, Edino škoda za Žerjava, ta bi mi bil čisto kul. Pa tudi Ljudmila je ok, od kar si več ne pusti na glavo srrrat ud Jajota in njegovih. Škoda, da nisem katolik.

Gregor P ::

Bi lahko bila, vendar ni ... SLS tako ali tako ne; NSi so morda še najbližje kakšnim t.i. "krščanskim socialistom", ki tudi nimajo zveze z desnico.
(SDS seveda tudi ne, nekdanja parlamentarna SNS še manj itd.)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Pšenični ::

Gregor P je izjavil:

Bi lahko bila, vendar ni ... SLS tako ali tako ne; NSi so morda še najbližje kakšnim t.i. "krščanskim socialistom", ki tudi nimajo zveze z desnico.
(SDS seveda tudi ne, nekdanja parlamentarna SNS še manj itd.)


http://www.politikis.si/?p=116124

"“Informacija, da bi jaz pred tremi dnevi v Florjančkovem hramu za eno izmed miz kramljal z Janezom Zemljaričem je popolnoma neresnična in zlonamerna.Je izmišljena."

Izvijanje Podobnika.....


http://www.reporter.si/iz-tiskane-izdaj...


"To ne bo referendum o zakonu, to bo referendum o Udbi, je slišati ob razpravah po sprejetju novele zakona o arhivih, ki jo je poleg vladne koalicije podprla tudi opozicijska NSI."


Izvijanje NSI.


Desnica tako ostane le SDS u. Če v kontekst NSI dodamo še Tonina, je marsikaj jasno.

Jasno, da SLS in NSI nikoli več ne bosta v parlamentu. V kritičnem momentu so tako SLS kot NSI ocenili, da je z Janezom konec. Zgleda da sta se zaračunali, in naredili sami sebi medvedjo uslugo.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Pšenični je izjavil:

Desnica tako ostane le SDS u.
Tudi v SDS so v bistvu štartali kot Socialdemokratska zveza Slovenije (nato Socialdemokratska stranka Slovenije), tako da me zgolj neka umetna sprememba imena ne gane preveč:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Pšenični ::

Gregor P je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Desnica tako ostane le SDS u.
Tudi v SDS so v bistvu štartali kot Socialdemokratska zveza Slovenije (nato Socialdemokratska stranka Slovenije), tako da me zgolj neka umetna sprememba imena ne gane preveč:|


Ja, sam nisem dal toliko poudarek na to, na samo uvršćanje, ker SDS ni skrajna desnica. Ge za prazen prostor na desni, ki se odpira z verjetnim propadom SLS in NSI. Ki ga bo zelo verjetno z zapolnila SDS. In tako postala najmočnejša stranka.

Gregor P ::

Sam to, da taktično izkoristijo neko "praznino", še vedno ne pomeni, da so dejansko "desničarji".
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pšenični ::

Gregor P je izjavil:

Sam to, da taktično izkoristijo neko "praznino", še vedno ne pomeni, da so dejansko "desničarji".


To se strinjam. Velika verjetnost, je pa da bo do tega prišlo, ker Peterle je "svoj čas že zamudil." Da bi s svojo stranko posegel v dogajanje. Za kako drugo stranko na desni, je pa premalo časa, vsaj po mojem mnenju.

Problem je le še uni minister od penzijonistov. Karli. Sam ko bo začel zmajnkovat keša za penzijone, bo tud on postal "fleksibilen".

O ostalih strankah je škoda zgubljat besed. Sploh o Pozitivni Sloveniji, ki so ji levi kreatorji namenili "žalostni konec".

Matako ::

Preveč si obetate od raznih "prelomnih" vplivov.

Ko bo šel Jajo v keho bo veliko udarnikov SDNJ (samo da ni Jajo) strank preprosto prestopilo v stranko BMK in se ne bodo več ukvarjali s podrobnostmi. Prostovoljci gredo po naravni nesreči pač na pir pa domov.

Skratka, nič epskega ni za pričakovati.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Mufasa ::

Kdaj so planirane naslednje uradne volitve v parlament? 2015?
"Es ist nicht genug, zu wissen, man muss auch anwenden;
es ist nicht genug, zu wollen, man muss auch tun."
- Johann Wolfgang von Goethe
««
225 / 279
»»