» »

Vlada 2013

Vlada 2013

Temo vidijo: vsi
««
26 / 279
»»

cirecire ::

Za financiranje slabe banke bo treba pa kaj prodati, pa bo. Končno.

Možno, da nam bodo tako rešitev dali na mizo iz EU, kot ti sugeriraš.
Rekli bodo: "imate kar nekaj vrednih državnih firm, pa to čimprej prodajte in krpajte svojo luknjo, nekaj vam bomo pa še mi posodili." In potem bosta tudi Janko Veber in Majda Potrata pritisnila na tipko v DZ, na levici pa ne bodo več govorili o neoliberalizmu, kraji in razprodaji nacionalnega bogastva, ampak bo to za njih razumna rešitev, enako bo Lukšić obrnil ploščo in tudi mediji.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cirecire ()

Matako ::

cirecire je izjavil:

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/minis...

Še včeraj je bila slaba banka za PS zelo slaba rešitev in kraja, sedaj ko voda teče v grlo, in obveznice skačejo v nebo, pa bodo šli po načrtih prejšnje vlade.

Karkoli.

To je bila na hitro sestavljena refleksna izjava na plaz člankov o Sloveniji v finančnih novicah. In se vidi.

Kot rečeno, upam, da se Čufti kaj spomni in reši situacijo... ne bi pa stavil gajbe.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

trololo2 ::

cirecire je izjavil:

http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/minis...

Še včeraj je bila slaba banka za PS zelo slaba rešitev in kraja, sedaj ko voda teče v grlo, in obveznice skačejo v nebo, pa bodo šli po načrtih prejšnje vlade.

Iz istega članka:

Ob tem na ministrstvu pozivajo tudi, naj se upoštevajo ponedeljkove izjave Bratuškove, da je Slovenija stabilna država.

Mislim come on. Kot da če deklarativno rečeš da je noč svetla, bo pa v realnosti tudi... Tile liki ki se zdaj pojavljajo, so kot da bi jih pobirali iz Any Rand novel. Negativce jasno. Pozitivno pri vse skupaj je edino da daleč od dna ne moremo več biti. Je postalo preveč bizarno.

Daedalus ::

Ob tem na ministrstvu pozivajo tudi, naj se upoštevajo ponedeljkove izjave Bratuškove, da je Slovenija stabilna država.

Jao, kake pokajo. Sej Ciper je tud bil stabilna država... do tistega petka.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

enadvatri ::

cirecire je izjavil:

Rekli bodo: "imate kar nekaj vrednih državnih firm, pa to čimprej prodajte in krpajte svojo luknjo, nekaj vam bomo pa še mi posodili." In potem bosta tudi Janko Veber in Majda Potrata pritisnila na tipko v DZ, na levici pa ne bodo več govorili o neoliberalizmu, kraji in razprodaji nacionalnega bogastva, ampak bo to za njih razumna rešitev, enako bo Lukšić obrnil ploščo in tudi mediji.

Jasno, bomo pokrili luknjo. In potem? Bomo rešeni?

Ja če je Lenči nekaj rekla, naj se to prosim upošteva! Kaj vam ni jasno?

Naivne so tudi take izjave:
V februarju je tako potrdila statut omenjene družbe, ki je eden od nujnih pogojev za njeno ustanovitev. Družba je bila tako ustanovljena in v sodni register vpisana 19. marca.

Češ, saj delamo!

Takih izjav ne šmirgla niti dostavljalec pic v finančnih centrih. (Naša) birokracija nikogar ne impresionira.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Hayabusa ::

enadvatri je izjavil:

cirecire je izjavil:

Jasno, bomo pokrili luknjo. In potem? Bomo rešeni?

Do naslednje luknje (hint: N-ta dokapitalizacija državnih bank).Dober matematik bi lahko že iz tega naredil kakšno novo zaporedje ter limito proti 0.

lexios ::

...potem bosta tudi Janko Veber in Majda Potrata pritisnila na tipko v DZ, na levici pa ne bodo več govorili o neoliberalizmu, kraji in razprodaji nacionalnega bogastva, ampak bo to za njih razumna rešitev, enako bo Lukšić obrnil ploščo in tudi mediji.

Hm, morda bosta po diktatu res pritisnila na tipko, bo pa potlej še vedno govora o razprodaji, predvsem pa iskanja notranjega in zunanjega svoražnika, grešnega kozla in precej nostalgije...

Razumnih rešitev trenutna politična gamad imo ne pozna!

vostok_1 ::

No preden dodatno zaserjete temo z nepomembnimi informacijami.

A je ta 6. junij...dan D za Slovenijo?

Prešaltat banko bom itak moral, ker sem na eni izmed treh potapljajočih se ladjah. Se pa govori, da če pride trojka ode državno lastništvo podjetji.

Skratka, kaki napotki kako zaščitit premoženje ob "propadu" Slovenije?

Okapi ::

Arhar je malo prej na tv rekel, da so si ta dan d izmislili novinarji.

O.

Karaya 52 ::

Stoj inu glej. 10 letne obveznice so na 6%.

Ostanite veseli.

Še en, ki se mrhovinarsko veseli vsake slabe novice. Bi rekel, da so taki možni samo pri nas.;((

O.

Ni slaba, visoka obrestna mera preprecuje noro zadolzevanje. Je kot opomnik, ki zacne piskati pri previsokem utripu.

vostok_1 ::

Ekonomija, mi je malo španska vas. A so še kake druge možnosti...ali 6. junija plačamo ali vzamemo nov kredit, da izplačamo prvega. Za prvega nimamo, drugega pa je malo vrjetnosti, da nam dajo.
So we're pretty much fucked?

Gregor P ::

Ne, niti ne ker smo na srečo v EU oz. evro-območju (razen seveda, če imaš na banki več kot 100.000 evrov), le malo bo treba zategniti pasove (pač poslušati trojko, sindikati pa bodo šli na prisilni dopust); pa saj tega smo vajeni še iz "dobrih starih časov">:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Okapi je izjavil:

Še en, ki se mrhovinarsko veseli vsake slabe novice. Bi rekel, da so taki možni samo pri nas.;((

O.

Točno tako, če niso naši na obalsti, pa lahko vsi crknemo in v posebno veselje nam je kazati s prstom na vas (po možnosti napačne).

Okapi je izjavil:

O.

Politika pa je mirila. Jeah, rajt!

Gregor P je izjavil:

Ne, niti ne ker smo na srečo v EU oz. evro-območju (razen seveda, če imaš na banki več kot 100.000 evrov), le malo bo treba zategniti pasove (pač poslušati trojko, sindikati pa bodo šli na prisilni dopust); pa saj tega smo vajeni še iz "dobrih starih časov">:D

To je narobe svet. Sej ne rečem, da se ne bo zgodil ...

Pa vendar, kako lahko očitaš delavcu, da slabo dela, če nisi njegov šef? Npr. javnost JU ... Kako lahko sindikate okriviš za potrošnjo, pa penziče ...? Odločevalci oz. odgovorni pa so vedno v kotu s stisnjeno ritko ali kako? Jeah, rajt.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enadvatri ()

Šušteršič je hodil po svetu fehtat denar za javni sektor, za zahvalo so ga te isti javni sektoraši na transpatentih obešali na vislice. Poleg Janše je bil najbolj razčlovečena oseba v državi. Naša levica je tako ideološka, reakcionarna in militantna, da jih k pameti lahko spravi samo neka palica iz tujine.

Sem kar srečen, da ni več desne vlade in naj levi sami počistijo minsko polje, ki so ga zasejali.

cirecire je izjavil:

Šušteršič je hodil po svetu fehtat denar za javni sektor, za zahvalo so ga te isti javni sektoraši na transpatentih obešali na vislice. Poleg Janše je bil najbolj razčlovečena oseba v državi. Naša levica je tako ideološka, reakcionarna in militantna, da jih k pameti lahko spravi samo neka palica iz tujine.

Sem kar srečen, da ni več desne vlade in naj levi sami počistijo minsko polje, ki so ga zasejali.

Vemo, zakaj so šuštaršica obešali po transparentih. Zaradi slabe banke. Pa ne samo levi, da ne bo pomote! To so vaše domneve, bolje rečeno, laži.

Sedanja levica ni militantna. Nima orožja, ni nasilna. Je celo ideološko in besedno manj nasilna od današnje desnice. Fakt.

Palice od zunaj in in ne bo, palica je lahko samo naša usoda, ki si jo sami izbiramo.

Ni nujno da je palica! Ponavadi fatalne vladne programe napade bolezen visokega pribitka na obveznico. Pozabi na modro galico! Se Mussomeli pise pesmi na FB o marcnih idah. Mogoce so pa to samo zacetne tezave nove vlade, bi rekel, ne sodimo vlade po programu! Cak...

Pa vendar, kako lahko očitaš delavcu, da slabo dela, če nisi njegov šef? Npr. javnost JU ... Kako lahko sindikate okriviš za potrošnjo, pa penziče ...? Odločevalci oz. odgovorni pa so vedno v kotu s stisnjeno ritko ali kako? Jeah, rajt.

Tko, da potegneš glavo iz riti ali oblakov in se malce ozreš naokoli, po občinah, zavodih... Za začetek priporočam VSEBINSKO branje kako se radi posla v JU: http://www.pigac.si/2013/03/25/prisluhi/

Pozabil pa si povedati, da si hinavsko želiš, da jim ne bi uspelo.;((

O.

Sj jim zelo verjetno ne bo! Po tej isti logiki definitivno ne... Srečen? Niti ne. Navijam pa, da bo čimprej konc te farse, umiranja na obroke si najbrž nihče ne želi!

enadvatri je izjavil:

Zaradi slabe banke. Pa ne samo levi, da ne bo pomote!

Ko sem vprašal vodjo gospodarskega oddelka neke večje tuje banke (v tujini), kakšna rešitev je slaba banka, mi je dejal da je to pač ena izmed ustaljenih rešitev pač odvisno od posamičnega primera, države. Da je lahko tudi pozitivno, da poskušaš nekatere slabe naložbe pač prodati kasneje, ko lahko več iztržiš če gre in da to ni nekaj povsem neobičajnega. Res pa nisva prediskutirala slovenskega primera; morda naslednjič.

lexios je izjavil:

Tko, da potegneš glavo iz riti ali oblakov in se malce ozreš naokoli, po občinah, zavodih... Za začetek priporočam VSEBINSKO branje kako se radi posla v JU: http://www.pigac.si/2013/03/25/prisluhi/

Zgrešil si bistvo. Delavce naj sodi njihov nadrejeni, ti, mi (beri: javnost) pa šefa. Če bomo vsi povprek pametovali in se hudili, ne bo nič boljše, še bolj se bo sistem razlezel in še manj bo osebne odgovornosti.

Se pa strinjam, da če vsak pri sebi malo kokoši da na mesto (beri: vsak posameznik po svojih močeh kaj naredi - tudi v službi), bo vse skupaj veliko lažje.

Gregor P je izjavil:

enadvatri je izjavil:

Zaradi slabe banke. Pa ne samo levi, da ne bo pomote!

Ko sem vprašal vodjo gospodarskega oddelka neke večje tuje banke (v tujini), kakšna rešitev je slaba banka, mi je dejal da je to pač ena izmed ustaljenih rešitev pač odvisno od posamičnega primera, države. Da je lahko tudi pozitivno, da poskušaš nekatere slabe naložbe pač prodati kasneje, ko lahko več iztržiš če gre in da to ni nekaj povsem neobičajnega. Res pa nisva prediskutirala slovenskega primera; morda naslednjič.

Se strinjam. Zelo generalno sem to povedal (imel pa v mislih slovensko plenilsko specifiko z neustreznim nadzorom). A to je res tema za drugam.

Zgodovina sprememb…

Izgleda, da sem Čuftija po krivem označil za mono. Se opravičujem. Ukrepal bo!

Zadnje štiri mesece - zaradi specifik je izjema le februar - glavni davčni prilivi v proračun medletno upadajo. Aprila se lahko že zaplete. Na finančnem ministrstvu pod Urošem Čuferjem pravijo le: Prihodke analiziramo, po potrebi bomo ukrepali.
(Finance)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

oldguy ::

enadvatri je izjavil:

Vemo, zakaj so šuštaršica obešali po transparentih. Zaradi slabe banke. Pa ne samo levi, da ne bo pomote! To so vaše domneve, bolje rečeno, laži.

Sedanja levica ni militantna. Nima orožja, ni nasilna. Je celo ideološko in besedno manj nasilna od današnje desnice. Fakt.

Je pa ravno toliko zamerljiva, lažniva, grabežljiva po oblasti in nesposobna. Tako kot bi npr. Janša mirno zminiral predlog, ki ni zrasel pri njem a bi ga kasneje mirno sam predlagal v enaki izvedbi, enako dela druga stran. Sicer retorično res ni tako zelo neumna, a tapomembne stvari ostajajo genau enake. Svoje na stolčke, boj za fevde, enaki vzorci vladanja, neučinkovite "rešitve".

oldguy je izjavil:

enadvatri je izjavil:

Je pa ravno toliko zamerljiva, lažniva, grabežljiva po oblasti in nesposobna. Tako kot bi npr. Janša mirno zminiral predlog, ki ni zrasel pri njem a bi ga kasneje mirno sam predlagal v enaki izvedbi, enako dela druga stran. Sicer retorično res ni tako zelo neumna, a tapomembne stvari ostajajo genau enake. Svoje na stolčke, boj za fevde, enaki vzorci vladanja, neučinkovite "rešitve".

V veliki meri bi se strinjal.

Daedalus ::

Delavce naj sodi njihov nadrejeni, ti, mi (beri: javnost) pa šefa.

Nope. One delavce, ki so mi dva mesca nazaj na DURS-u zaradi napačnega knjiženja skor zrihtali izvržbo za že davno plačane zadeve, bom sodil kr osebno. Sploh tiste, ki sem jih 2 dni klical na direktno številko, pa se ni nihče oglasil, ko sem bi pa osebno tam, jih pa ni bilo v pisarni. Njihov nadrejeni je seveda prejel informacije o delovni vnemi podrejenih, dotična gospodična iz izterjave je pa prejela lepo pridigo by me, ko sem jo pa le uspel dobiti na telefon.

In isto pravico sodit ima vsakdo, ki mu nesposobna slovenska birokracija greni življenje.

Arhar more po službeni dolžnosti miriti ljudi. Je tudi na Ciper reagiral zelo hitro, tako da bi jaz njegova zagotovila jemal z zadržkom.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Daedalus je izjavil:

Delavce naj sodi njihov nadrejeni, ti, mi (beri: javnost) pa šefa.

Nope. One delavce, ki so mi dva mesca nazaj na DURS-u zaradi napačnega knjiženja skor zrihtali izvržbo za že davno plačane zadeve, bom sodil kr osebno. Sploh tiste, ki sem jih 2 dni klical na direktno številko, pa se ni nihče oglasil, ko sem bi pa osebno tam, jih pa ni bilo v pisarni. Njihov nadrejeni je seveda prejel informacije o delovni vnemi podrejenih, dotična gospodična iz izterjave je pa prejela lepo pridigo by me, ko sem jo pa le uspel dobiti na telefon.

In isto pravico sodit ima vsakdo, ki mu nesposobna slovenska birokracija greni življenje.

Arhar more po službeni dolžnosti miriti ljudi. Je tudi na Ciper reagiral zelo hitro, tako da bi jaz njegova zagotovila jemal z zadržkom.

Tvoja pridigaje bolj ali manj služi tvojemu zadovoljstvu, kanaliziranju besa in je zato neučinkovita. Res je tudi, da po ZUP-u in ZIN-u pritožbe nad delom niso možne (bog ne daj, da bi bile, saj bi državni organi samo še to mleli), lahko pa obvestiš nadrejenega, če se nič ne zgodi, še resorno pristojni ministrstvo (ki bo dolžno vsaj odgovoriti po ZUP-u in je že to zadovoljiv pritisk) ter medije. Tu je keč, da se mora nadrejeni oz. drugače pristojni "prostovoljno" odločiti za nadzor nad delom (po ZJU), ugotoviti kršitve in ukrepati. Bolj kot bomo državljani ravnali natančno in sistematično, več možnosti za uspeh in vzpostavitev reda bomo imeli.

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

MrStein je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Gremo torej nazaj iz mojega off-topica:)

Zanimiva tabelica: European Bond Yields and Spreads
Slovenia (4.375% 18 Jan 2021) Yield 5.90 Spread* +455 Close+ 5.27 Change? 0.64

Je že: 6.17 +482 5.27 0.90
;((

Yield: 6.69

Smo tam, kjer zgleda Slovenec podzavestno vedno hoče biti: na zadnjem mestu. ("prehiteli" smo namreč Madžarsko in Portugal)

Super. Slabše ne more biti. Zdaj sem pomirjen... :P
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Mr.B ::

Matijadmin, tudi taki in drugačni uradniki, se bodo počasi zavedali, da so njihove plače odvisne od kvalitete njihovega dela, in to direktno vezane na kvaliteto pobranega davka, in ne to samo unega, čes nima od kje plačati davek, ali pa na temo ubogih delavcev...PA bodo lahko do nebes s praporom in zvezdo kazali, s prsti da gospodarstvo dela slabo, itd...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

IQ42 ::

Le zakaj imam obcutek, da si par modelov na tem forumu prisrcno zeli, da bi RS cimprej potonila?

TESKAn ::

Matijadmin, tudi taki in drugačni uradniki, se bodo počasi zavedali, da so njihove plače odvisne od kvalitete njihovega dela,

To misliš na to, ko je zujf vsem pavšalno sekal plače, ne glede na to, kako dobro so delali?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

kmetek ::

IQ42 je izjavil:

Le zakaj imam obcutek, da si par modelov na tem forumu prisrcno zeli, da bi RS cimprej potonila?

Morda zato, da čim prej začnemo z nule in da bo narod končno sprevidel, kako nas je Vlada RS 22 let nategovala + sodstvo + tožilci itd......

Prerokujem, da bomo v prihodnjih mesecih slišali veliko kritik na račun kapitalizma in mnogo obujanja spominov na stare čase.

Pomagalo ne bo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ko gre vse v pm se ljudje radi spominjajo dobrih starih časov Juge...in v tem obdobju bo šla kepa še bolj navzdol.

Sej Juga je bila dober projekt. Just unsustainable
:8)

Po drgi strani, tudi neodvisna Slovenija je bila dober projekt... vec nebi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IQ42 ()

In zato smo danes tam kjer smo, ker ljudje še vedno menijo, da je bila "juga" dober projekt, namesto da bi se že enkrat premaknili v realnost;((

Gregor P je izjavil:

In zato smo danes tam kjer smo, ker ljudje še vedno menijo, da je bila "juga" dober projekt, namesto da bi se že enkrat premaknili v realnost;((

Ja, no. Offtopic. Tudi kolonizacija Marsa je najbrž dober projekt.

Just unsustainable.

Kot sem omenil že ob izvolitvi in vzrajam: Prva milfa ni najbistrejši potok v dolini. Ko želiš preprečiti paniko je zadnja stvar, ki jo rečeš, da "panika ni potrebna". Po možnosti s prestrašeno faco.

Molk je zlato.
/\/\.K.

IQ42
Sej Juga je bila dober projekt. Just unsustainable

Tudi sedanji denarni monetarni sistem je bil dober projekt, samo kaj ko vodi v vsako leto večjo zadolženost držav.

List of countries by public debt @ Wikipedia

Je res. In kaj zdaj?

Matako je izjavil:

Kot sem omenil že ob izvolitvi in vzrajam: Prva milfa ni najbistrejši potok v dolini. Ko želiš preprečiti paniko je zadnja stvar, ki jo rečeš, da "panika ni potrebna". Po možnosti s prestrašeno faco.

Molk je zlato.

No, še bolje je sklicati tiskovno konferenco in oznaniti:

MI TONEMO!

:'(

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: IQ42 ()

Edina rešitev je, da se zdaj pojavi Jajo in twitne par ciničnih kako nas bo konec in smo gotovi. Po mehaniki refleksa bodo ljudje opustili paniciranje - ker če Jajo reče, da je panika je gotovo past.

EDIT: primer imate že, ko je zadnjič rekel, naj ostanemo veseli. No, ali smo?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

MrStein ::

TESKAn je izjavil:

Matijadmin, tudi taki in drugačni uradniki, se bodo počasi zavedali, da so njihove plače odvisne od kvalitete njihovega dela,

To misliš na to, ko je zujf vsem pavšalno sekal plače, ne glede na to, kako dobro so delali?

A tako kot v gospodarstvu? Mater, to idejo jim je sam vrag prišepnil...

Matako je izjavil:

Prerokujem, da bomo v prihodnjih mesecih slišali veliko kritik na račun kapitalizma in mnogo obujanja spominov na stare čase.

To že zdaj slišiš.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

6,93... Alenka dela

Ta vlada ima slabo karmo. Če takole prideš na oblast s pomočjo lažne vstaje, obešenih lutk in grroženj po domovih političnih nasprotnikov, Štruklijade, poročila KPK, ki ene zruši, druge pa ne, kulturnikov, ki so vse drugo samo kulturni ne, potem imaš sigurno slabo karmo in v vesolju se vedno vzpostavi ravnovesje, ta vlada bo doživela debakel.

Buggy ::

kaj pa ti s tem SDS sranjem opletas in se vedno gonis isto s temi obveznicami, pa povedano ti je cemu in kaj? Kaj ima frisna Vlada z Alenko vred s tem?

Dej bodi mal konstruktiven pa namesto da brizgas gnojnico na vse smeri raje kaj pametnega povej, da se ne bos sam sebi smilil 8-O

Ker dolgcas ;((

dmok ::

Buggy je izjavil:

Kaj ima frisna Vlada z Alenko vred s tem?

Vprašljivo nadaljevanje reform, lapanje o ublažitvi varčevalnih ukrepov, ... Evo, tukaj se lepo vidi kaj se pričakuje od nas. Pa jaz nisem prepričan, da je strogo varčevanje res edina rešitev, samo jebiga, beggars can't be choosers.

Se mi pa zdi, da tudi Alenka počasi kapira kam pes taco moli. Na koncu bo prva država, ki ji bo svetoval Janša, Slovenija, Šušteršič pa bo svetovalec trenutnega finančnega ministra. >:D

d.

Ce so posteni, bodo ZUJF in vse ostale po Vebru veleizdajalske, skodljive varcevalne ukrepe razgradili, drugace gre za lakaje neoliberalizma. Tega si zelijo protestniki, ce jih prav razumem. Se vedno lahko dvignejo DDV za 1 odstotno tocko, kar bi prineslo 150 milijonov €. Kar pomeni, da potrebujejo se par milijard. Te bosta pa Buggy in domen nasla.

Buggy ::

ja vrli analitiki ter strokovnjaki na vseh podrocjih kot sta Karaya 52 in cirecire se znajo oglasati ,se preden lahko sploh kaj konkretnega popluvamo. Oni pac vedo!

zanimivo da v katastrofalnem in poraznem letu vladavine jajcevca niste delali uzbune ko smo se priblizali 7%...ocitno se sami ne vemo kako nam je bilo lepo kajne...ce pa imamo take vizionarje vse okoli nas?

Molk je zlato.
Mah, ne se sprenevedat. Če bi bila tiho, bi ji očital, da nič ne reče. Če bi rekla, da je čas za paniko, bi rekel, da paničari, če bi rekla, da ni čas za paniko, bi rekel, da se ne zaveda resnosti položaja ... Priznaj raje, da si navaden kritikant8-)

Če takole prideš na oblast s pomočjo lažne vstaje,
Na oblast so v resnici prišli na osnovi volitev - samo Virant je rabil eno leto, da je pogruntal, katera koalicija je boljša.:))

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()
««
26 / 279
»»