Forum » Strojna oprema » ADSL preko domače mreže in problem pri odpiranju nekaterih internet strani
ADSL preko domače mreže in problem pri odpiranju nekaterih internet strani
Muflon1 ::
DOma imam napeljan ADSL modem ki je povezan na računalnik 1, na katerega pa sta preko mreže povezana še dva računalnika. Zanima pa me zakaj mi na računalnikih 2 in 3 ki sta preko mreže na internetu noče odpirati nekaterih internetnih strani. Kot primer lahko navedem www.e-stave.com, www.inter.it itd. ki mi če do njih dostopam preko računalnika 1 delujejo brezhibno. Prav tako mi omenjene strani delujejo na vseh računalnikih če računalnik 1 priključim na internet preko ISDN-ja. Torej je problem pri ADSL-ju. Slišal sem da bi bilo potrebno spremeniti velikost paketkov ki jih modem prejema. Je to res? Kako spremenim velikost paketkov? Je potem ADSL kaj počasnejši?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
- zaklenil: V-i-p ()
Muflon1 ::
sem že uredil... rešitev helpdesk.siol.net in programček za nastavitev velikosti paketkov
V-i-p ::
Drugače je pa itak sticky tema že odprta za taka vprašanja.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezzicna delitev internetaOddelek: Omrežja in internet | 1795 (1537) | bluefish |
» | utp?Oddelek: Omrežja in internet | 2025 (1630) | iNN |
» | MAC - IPOddelek: Omrežja in internet | 5056 (4771) | korenje_ver2 |
» | problem z routerjem level one 1413txOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (824) | urbybaby |
» | ADSL preko domače mreže in problem pri odpiranju nekaterih internet straniOddelek: Omrežja in internet | 1294 (1148) | nicjasno |