Forum » Hlajenje in modifikacije » Temperatura Tbird-a B na MSI K7N2 plati
Temperatura Tbird-a B na MSI K7N2 plati
GUFY ::
Imam novo plato MSI K7N2 In Tbird-a B 2100+. Temperatura proca je ob mirovanju okoli 55 stopinj če je pa navit na 2600+ pa 59 - 60 stopinj ZAKAJ?
Ali kdo ve kje ta plata meri temperaturo, kajti ko jaz prižgem računalnik mi v BIOS-u takoj napiše temp 42 stopinj. Ali je kaj narobe? Procesor pa hladim z Vulkano 7+ hladilnikom.
Ali kdo ve kje ta plata meri temperaturo, kajti ko jaz prižgem računalnik mi v BIOS-u takoj napiše temp 42 stopinj. Ali je kaj narobe? Procesor pa hladim z Vulkano 7+ hladilnikom.
phoinix ::
K ti prižgeš računalnik se je šele začel segrevat in je še zlo nizka - jest mam v momentu 39 - 40°C, pol se pa stvar segreje k prideš v winse, ker proc dela. Temperatura logično naraste če ga naviješ,ker gre skoz njega več MHz, naj bi pa šla tud večja voltaža.Drugač maš pa za T-breda dost velike temperature, prever termalno pasto in če je vent dost ravno gor dan.
Speedster ::
Možno je, da ti bios kaže našačno temp.
Jaz imam Abit NF7 in sem imel s tastarim biosom 10-12 stopinj večjo temp. kakor zdaj ki kaže pravilno 37 idle, prime ca 47,
2100+@2800+
Jaz imam Abit NF7 in sem imel s tastarim biosom 10-12 stopinj večjo temp. kakor zdaj ki kaže pravilno 37 idle, prime ca 47,
2100+@2800+
Eddy ::
Speedster!
Jaz imam ravno to ploščo NF7 rev 1.0, pa me kateri bios imaš gor?
Jest mam še originalen bios, pa mi kaže temperaturo procesorja XP2000+ palomino do 56°C.
Povej kero vrezijo biosa maš!
Thnx!
Jaz imam ravno to ploščo NF7 rev 1.0, pa me kateri bios imaš gor?
Jest mam še originalen bios, pa mi kaže temperaturo procesorja XP2000+ palomino do 56°C.
Povej kero vrezijo biosa maš!
Thnx!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 6719 (4910) | Pyr0Beast |
» | Upgrade vodnega - zgleda da je presvoh :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2269 (1526) | frenk |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1953 (1505) | Ethan |
» | Vezava dveh vodnih črpalkOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1686 (1217) | pele-on |
» | Kaj pravite na te temperature?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1861 (1094) | mare87 |