Forum » Programska oprema » Microsoft Office Word - Tiskanje nalepk
Microsoft Office Word - Tiskanje nalepk
B-king ::
Pozdravljeni!
Na vas se obračam z upanjem, da mi boste pomagali pri moji težavi.
Pred časom sem pri znancu videl, kako je s pomočjo navadnega tiskalnika in programa Word 2010 stiskal na nalepke določene opise oziroma imena in priimke (text).
Zanima me, ali mi lahko kdo pove, kje v programu Word je opcija, da lahko izbereš list z že označenimi kvadratki (robovi nalepk), v katere kasneje vpisuješ opise oziroma text ki se nato preko printerja iztiska na "samolepilne" nalepke.
V mislih nimam nalepk, čigar podatki in text se potegne iz baz, ampak obične nalepke
ki jih pišeš ročno.
hvala za pomoč
Na vas se obračam z upanjem, da mi boste pomagali pri moji težavi.
Pred časom sem pri znancu videl, kako je s pomočjo navadnega tiskalnika in programa Word 2010 stiskal na nalepke določene opise oziroma imena in priimke (text).
Zanima me, ali mi lahko kdo pove, kje v programu Word je opcija, da lahko izbereš list z že označenimi kvadratki (robovi nalepk), v katere kasneje vpisuješ opise oziroma text ki se nato preko printerja iztiska na "samolepilne" nalepke.
V mislih nimam nalepk, čigar podatki in text se potegne iz baz, ampak obične nalepke
ki jih pišeš ročno.
hvala za pomoč
- spremenil: B-king ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [MS Office][Word] tiskanje nalepkOddelek: Programska oprema | 3672 (306) | carry8988 |
» | Printer nalepkOddelek: Kaj kupiti | 5640 (2921) | hitriamis |
» | kako printati nalepke?Oddelek: Programska oprema | 8273 (8159) | perci |
» | dej čekiri toleOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1256 (972) | Tic |
» | nalepke!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1356) | ||_^_|| |