Forum » Programiranje » Outlook Kategorija + Script
Outlook Kategorija + Script
Lombi ::
Hej hej.
Imam malenkost problema pri skriptanju Outlooka in sicer zelim da mi maile v rule-u preposlje mail v evernote s tem da doda noter dolocene kljucne besede v subject.
Trenutno to resujem s kategorijami, vendar kategorijo zapopade script sele "v drugo" (ko se ze enkrat zazene in ji doda kategorijo). Ima kdo kako drugo resitev za ta problem?
Rule zgleda takole:
Script:
Najlepsa hvala!
Imam malenkost problema pri skriptanju Outlooka in sicer zelim da mi maile v rule-u preposlje mail v evernote s tem da doda noter dolocene kljucne besede v subject.
Trenutno to resujem s kategorijami, vendar kategorijo zapopade script sele "v drugo" (ko se ze enkrat zazene in ji doda kategorijo). Ima kdo kako drugo resitev za ta problem?
Rule zgleda takole:
Apply this rule after the message arrives from yyy or xxx@xxx.com and on this computer only assign it to the zzzzz category and run ModifySubject.ThisOutlookSession. RunAScriptRuleRoutine
Script:
Sub RunAScriptRuleRoutine(MyMail As MailItem) Dim strID As String Dim olNS As Outlook.NameSpace Dim msg As Outlook.MailItem Dim fwd As Outlook.MailItem strID = MyMail.EntryID Set olNS = Application.GetNamespace("MAPI") Set msg = olNS.GetItemFromID(strID) ' do stuff with msg, e.g. msg.Subject = msg.Subject & " @Email arhiv" & " #" & msg.Categories msg.Save Set msg = Nothing Set fwd = Nothing Set olNS = Nothing End Sub
Najlepsa hvala!
moja video predavanja za adobe in wordpress: 321.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
moje slike in animirani filmi: lo.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual BasicOddelek: Programiranje | 3417 (2443) | cekr |
» | batch fajl iz txt (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 9622 (8283) | b3D_950 |
» | [Access 2007]Oddelek: Programiranje | 2621 (2221) | urosz |
» | Pomoč pri nastavitvah NTbackup.exe v win xpOddelek: Programska oprema | 1657 (1386) | XWY |
» | XP profesional in IISOddelek: Izdelava spletišč | 1089 (954) | alesrosina |