Forum » Sedem umetnosti » Pa kakšnem vrstnem redu gledati Star Wars
Pa kakšnem vrstnem redu gledati Star Wars

bambam20 ::
-valvoline- je izjavil:
boljse k tole sranje si poglej recimo vseh 4 sezon battlestar galactica.
![]()
Oprosti. Ampak BG poznajo samo največji fani te serije in se ne more primerjat s Star Wars ...

zrataj4201 ::
Katero serijo po vrsti niti ni tako pomembno.Najprej zavrti na sredino in poglej 3 četrtino, nato daj na začetek in poglej 1 četrtino, nato poglej zadnjo četrtino do konca in na koncu previj in poglej še 2 četrtino.
Ne to ni hec.Sam že tudi pozabim, kako se je film pravzaprav začel, zato mi omenjena kombinacija najbolj ustreza.Katera serija, je pa že preveč.Imam to smolo ali pa srečo, da hitro pozabim(saj boste tudi vi v mojih letih).Tako lahko gledam vse serije kakšna 2 meseca, potem pa si že zapomnim in postane malo dolgočasno.
Ne to ni hec.Sam že tudi pozabim, kako se je film pravzaprav začel, zato mi omenjena kombinacija najbolj ustreza.Katera serija, je pa že preveč.Imam to smolo ali pa srečo, da hitro pozabim(saj boste tudi vi v mojih letih).Tako lahko gledam vse serije kakšna 2 meseca, potem pa si že zapomnim in postane malo dolgočasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Filmi, ki bi jih lahko gledali 100x (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 37099 (21994) | GrimReaper |
» | Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9480 (5467) | Brane22 |
» | Star Wars nasvet =)Oddelek: Loža | 3669 (2935) | T-h-o-r |
» | Star wars-mi lahk en razloži...Oddelek: Sedem umetnosti | 1535 (1312) | Grey |
» | Kaj je s temi star warsiOddelek: Sedem umetnosti | 1352 (1119) | Mavrik |