» »

Zvočna kartica

Zvočna kartica

Toxic ::

Lp!

In je prišel še čas za novo zvočno kartico... Imam zvočnike logitech z906 in kak sem slišal, pravijo da je razlika opazna če so zvočniki priklopljeni na neko poceni ali bolj kvalitetno zvočno kartico. Pripravljen sem odštet nekje 120€. Kaj mi priporočate za ta denar?

Hvala!

mokasin ::

http://www.asus.com/Sound_Cards_and_Dig... eno izmed teh. Katerakoli ti pač najbolj cenovno ustreza. Pa glej, da ma PCI-e priklop.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mokasin ()

dottor ::

Xonar D2e. Sam si lastim D2 (na PCI vodilu) in je razlika res opazna (proti prejšnjemu Supreme FX).
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

RejZoR ::

Če si bolj gamer po duši, potem vsekakor novi Sound Blaster Z. Če pa priamrno glasba in filmi, potem pa kakšnega ASUS Xonar...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Venum ::

Tile zvočniki vidim da imajo tut koaksial in optični priklop. Zakaj ju ne izkoristiš? Če nimaš na plošči teh priključkov se dobi konektorje, ki se priklopijo direkt na plato... Nevem zakaj bi kupoval drago zvočno, ko pa preko optičnega/koaksialnega nebi bilo nobene razlike..

PacificBlue ::

Jaz imam asusu xonar st in je opazna razlika pa nimam preko koaskialnega prikljucka, ker mi ojacevalalec ne omogoča tega. Prej sem imel ene genius zvočnike in ko sem dal not xonar st zvocno je bila razlika zelo opazna oz slisna. Če ima OP moznost(ne vem kolk so zdaj cene= če si omisli podobno kartico, no stx je tud podobno dobra, sam je misljena bolj za snemanje) go for it..

Skyman ::

Toxic kaj si kupil ker mene tud zanima kaj bi se dalo kej top kupit

Gledam creative Z serijo samo bi sel rajse na ZX ki pa je potem toliko cenovno kot Asus Phoebus? Pa ima kdo izkusnje s asus Phoebus?

Ker sm malo gledal pa asus xonar ST je bol za musko phoebus je za gejmanje! .Mogoce kdo ki jo ima tukaj bi mi prisel prav kaksn nasvet ali dva.Hvala

Spock83 ::

RejZoR je izjavil:

Če si bolj gamer po duši, potem vsekakor novi Sound Blaster Z. Če pa priamrno glasba in filmi, potem pa kakšnega ASUS Xonar...

Kdo pri nas sploh uvaža Sound Blster Z ? Nikakor da ga najdem.

gapi12345 ::

lp se od mene

mam eno uprasanje ki je povezano s temo ...... Na racunalniku imam program fl studio za ta program rabis ustrezno zvocno kartico, js jo pa niam......... zej sm se pa odloco da si kupim kartico do 100eur... Zej me pa zanima kira zvocna je po vasem mnenju najboljsa ... ( za to ceno)

HVALA

RejZoR ::

Spock83 je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Jezst sem jo pol vzel pri Dinokompu. Bulk verzija brez škatle in mikrofona, z nižjo ceno in Nichicon Gold kondenzatorji. Likable stuff.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Ganon ::

Jaz prodajam Auzentech Prelude 7.1, če koga zanima.

Spock83 ::

RejZoR je izjavil:

Spock83 je izjavil:

RejZoR je izjavil:

Jezst sem jo pol vzel pri Dinokompu. Bulk verzija brez škatle in mikrofona, z nižjo ceno in Nichicon Gold kondenzatorji. Likable stuff.

Hvala za info. Namreč sprašveal sem naše uvoznikepa pravijo, da niti ne bodo naročili, ker ni povpraševanja. :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvočna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7510940 (3065) Machete
»

katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )

7712506 (8365) Janac
»

Nasvet: integriran zvok vs zvočna kartica

Oddelek: Zvok in slika
143593 (3245) MaticKregar
»

Zvočna kartica z SPDIF za DD in DTS

81705 (1635) m0LN4r
»

Katero zvočno kartico mi najbolj priporočate?

122203 (1916) bluefish

Več podobnih tem