Forum » Izdelava spletišč » Kateri pisavi sta to?
Kateri pisavi sta to?
garamond ::
Če pa tam ne boš našel, vprašaj tukaj. Tam ti bodo zelo verjetno povedali, katera pisava je to in kje jo lahko kupiš. Če pa rabiš pisavo v neprofesionalni namen (in zastonj), rajši poglej za zastonj pisave v kategoriji "script" -- teh pisav je res dosti.
mojca ::
Druga slika me spominja na tole: http://www.fontex.org/download/Old-scri.... In zdi se mi, da sem svoje čase (več kot 10 let nazaj) imela to pisavo na svojem računalniku, kar pomeni, da je prišla z enim od ?softovih programov, morda s Corelom, in da je še kar stara ter razširjena.
Sicer pa išči "script" ali "handwriting". Dandanes jih cel kup dobiš zastonj. Na Mac-u dobiš npr. Zapfino (ni zastonj, vendar pride z operacijskim sistemom).
Sicer pa išči "script" ali "handwriting". Dandanes jih cel kup dobiš zastonj. Na Mac-u dobiš npr. Zapfino (ni zastonj, vendar pride z operacijskim sistemom).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisave s šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2232 (2047) | Insan3Lik3 |
» | Katera pisava je toleOddelek: Loža | 1613 (1190) | dzinks63 |
» | Nabor dobrih pisav, za pisanje seminarski nalog itd...Oddelek: Programska oprema | 1216 (1101) | matejceh |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4945 (3762) | Bela01 |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 2007 (1541) | mte |