Forum » Mobilne tehnologije » Htc Evo 3d vs. Samsung Galaxy S2 - kateri bolši?
Htc Evo 3d vs. Samsung Galaxy S2 - kateri bolši?
BlackCaiman ::
Zanima me vaše mnenje glede zgoraj naštetih telefonov? Kateri je ''bolši''?
Na telefonu se bo uporabljal internet, predvajanje filmov in kakšna igra.
EVO 3d vs. Galaxy S2
Na telefonu se bo uporabljal internet, predvajanje filmov in kakšna igra.
EVO 3d vs. Galaxy S2
broken/link ::
S2ka
Sam si lastim HTCja evota 3D in kar se tiče baterije, S2ka vsaj 2x dlje zdrži. Tudi kvaliteta izdelave je pri S2ki boljša, telefon je tudi precej lažji, kamera boljša in boljši je tudi ekran (s2ka ma SuperAmoleda in to se precej pozna pri barvah in porabi energije).
Kar se pa tiče samega delovanja sta pa približno enaka. Meni net, filmi, igrce delujejo vsi, BP. Na telefonu sem tudi predvajal 720p brez najmanjšega problema :) Sam sem se za evota odločil leto dni nazaj, ker sem ga dobil za 300eur ceneje, kot bi dobil s2ko. Če bi pa se sedaj odločal in bi oba dobil za isti denar, bi izbral s2ko, moram pa omeniti, da sem s HTC EVO 3D po letu dni uporabe res ZELO zadovoljen!
Sam si lastim HTCja evota 3D in kar se tiče baterije, S2ka vsaj 2x dlje zdrži. Tudi kvaliteta izdelave je pri S2ki boljša, telefon je tudi precej lažji, kamera boljša in boljši je tudi ekran (s2ka ma SuperAmoleda in to se precej pozna pri barvah in porabi energije).
Kar se pa tiče samega delovanja sta pa približno enaka. Meni net, filmi, igrce delujejo vsi, BP. Na telefonu sem tudi predvajal 720p brez najmanjšega problema :) Sam sem se za evota odločil leto dni nazaj, ker sem ga dobil za 300eur ceneje, kot bi dobil s2ko. Če bi pa se sedaj odločal in bi oba dobil za isti denar, bi izbral s2ko, moram pa omeniti, da sem s HTC EVO 3D po letu dni uporabe res ZELO zadovoljen!
freesty ::
Pred kratkim sem tudi sam kupoval telefon podobne cene.
Jaz sem raje gledal Xperio S in pa galaxy Nexus. Se oba dobita tudi ze za okoli 200€.
Koncal pa sem z novim nexus 4 lol.
Jaz sem raje gledal Xperio S in pa galaxy Nexus. Se oba dobita tudi ze za okoli 200€.
Koncal pa sem z novim nexus 4 lol.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater mobitel vzet med Samsungi (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10177 (8419) | addy93 |
» | HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S2Oddelek: Mobilne tehnologije | 3822 (3095) | aljo558 |
» | HTC Evo 3D vs. Samsung Galaxy NexusOddelek: Mobilne tehnologije | 5248 (4949) | Alessio983 |
» | galaxi nexus ali galaxy s2Oddelek: Mobilne tehnologije | 3465 (3125) | Alessio983 |
» | Samsung omnia 7 ali HTC Evo 3dOddelek: Mobilne tehnologije | 4017 (3616) | SLO_Matej |