Forum » Pomoč in nasveti » Touchpad ne deluje
Touchpad ne deluje
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
xymatic ::
Pozdravljeni. Moj problem je v touchpad-u in sicer sem pred 6 dnevi kupil prenosnik Acer e1-531G (windows 8) in že prvi dan, po 3 urah delovanja mi je touchpad nehal delati. Poskusil sem že z Fn+f7 in ne gre.. Pod upravitelji naprav mi ne kaže touchpad-a... v nadzorni plošči, ko kliknem na miško, da bi videl, če so naloženi driver-ji, mi napiše: Povezave z gonilnikom za kazalno napravo Synaptics ni mogoče vzpostaviti. In potem še piše: Ali želite odstraniti gonilnik Synaptics zdaj? Če kliknem da, pol zbriše gonilnike in je ponovni zagon.. in ko sem na novo naložil najnovejše synaptics driverje, še vedno ni delalo.. če pa kliknem ne, mi odpre okno za miško in pod ELAN, kjer bi mogli bit driverji za touchpad, jih ni... čudn mi je to, da mam na trdem disku, mapo za driverje Elantech, posodablja pa mi jih s Synaptics driverji... takole zgleda okno miška, pod driverji za touchpad:
Poskusil sem tudi naložiti elantech driverje, vendar mi touchpad še zmeraj ne dela.
A bi blo možno, da bi za touchpad morali biti Elantech-ovi driverji in ne Synaptics-ovi?
Pa še nekaj... Na nadzorni plošči, pod dodaj/odstrani programe, mi kaže da imam nameščen program za touchpad.
Zanima me samo, če zbrišem ta program, kako ga lahko ponovno inštaliram ali ga windows sam inštalira?
Hvala za odgovore že vnaprej :)
Poskusil sem tudi naložiti elantech driverje, vendar mi touchpad še zmeraj ne dela.
A bi blo možno, da bi za touchpad morali biti Elantech-ovi driverji in ne Synaptics-ovi?
Pa še nekaj... Na nadzorni plošči, pod dodaj/odstrani programe, mi kaže da imam nameščen program za touchpad.
Zanima me samo, če zbrišem ta program, kako ga lahko ponovno inštaliram ali ga windows sam inštalira?
Hvala za odgovore že vnaprej :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1427) | nsa_ag3nt |
» | Kurzor mi preskakujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1005) | Eilinel |
» | disable/delete_drivers touchpad laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (795) | Alen T 1978 |
» | Linux Synaptics touchpad driverjiOddelek: Operacijski sistemi | 1130 (1007) | preem |
» | Grozen touchpad problem na prenosniku - ne vem več kaj!Oddelek: Strojna oprema | 2309 (2096) | Percusso |