Forum » Pomoč in nasveti » Iščem programerja za Imagine cup 2013
Iščem programerja za Imagine cup 2013
udo70 ::
Iščem programerja iz Maribora (lahko je tudi dijak zadnjega letnika, ki koliko-toliko obvlada Visual Studio; ni potrebno vrhunsko znanje in nimamo nobenih pogojev glede znanja). Sestavljam namreč ekipo za tekmovanje Imagine cup. Imam ekonomista, imam prezenterja, manjka mi le še programer.
Če koga zanima, ali pozna koga, ki bi ga zanimalo (najraje bi imel koga, ki kar naprej čumi doma), naj se mi oglasi na info@liveclick.eu.
Idejo že imamo, gremo samo še po zmago.
:)
Hvala vsem.
Če koga zanima, ali pozna koga, ki bi ga zanimalo (najraje bi imel koga, ki kar naprej čumi doma), naj se mi oglasi na info@liveclick.eu.
Idejo že imamo, gremo samo še po zmago.
:)
Hvala vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava čipa na matični ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (1583) | AtaStrumf |
» | Ocenitev spletne strani in postavitevOddelek: Izdelava spletišč | 1387 (1075) | urli |
» | Zaposlitev ekonomista v tehnološkem podjetjuOddelek: Loža | 3484 (2508) | jype |
» | Prepis iz gimnazije na srednjo računalniško šoloOddelek: Šola | 7229 (6779) | riho |
» | Ali res lahko uporabljas racunalnik in internet brez znanja angleščine?Oddelek: Loža | 1686 (1346) | SodVina |