» »

PS4

PS4

««
136 / 162
»»

Gregex ::

V januarju na PS+ Steep in Portal knights.

rawlit ::

Ker je PS4 sedaj že v zrelih letih, ko se dobi dobre igre za normalen denar, sem tudi jaz upokojil stari PS3. Konzolo s tremi igrami sem dobil za 250 € v BB.
Zanima me ali priporočate kakšno co-op ali split screen igro?

Jerry000 ::

rawlit je izjavil:

Ker je PS4 sedaj že v zrelih letih, ko se dobi dobre igre za normalen denar, sem tudi jaz upokojil stari PS3. Konzolo s tremi igrami sem dobil za 250 € v BB.

Overcooked. Thank me later

Mato989 ::

denisbegood je izjavil:

Še zmeraj nikjer ugodnega deala za Pro :(.

Za 300€ sem kupil PS4Pro v BBju 10 dni nazaj...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

denisbegood ::

Mato, po celi Slo razprodan v leclercu, mercatorju, harveyu in bb. tako, sa lahko samo sanjam :(. Drugje so pa itak nenormalne cene.

chucki ::

Bos moral se mal nasparat, da bos drazje placal... zdaj sigurno ne bodo akcije vec, vsaj nekaj casa :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

tris ::

Ah ne se sekirat, tudi jaz sem dobil idejo 2 dni prekasno, da bi otroci(pa malo ata :D ) dobili za darilo.... no žena je že imela druge ideje, nad PS pa itak ni nikoli bila navdušena.
Evo, pa sem prišparal, pa ne sam 50EUR, ampak kar enih 300-400EUR :D
Če pa ga kdo pod nujno rabi pa se ga sevda še vedno dobi za(včeraj so jih imeli v BB v cityparku kar nekaj ...), nekaj 10EUR več od akcijskih cen , ki so letos res bile dobre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tris ()

T_F_7 ::

yayo je izjavil:

Tr0n je izjavil:

8-)

yep, Persono 5 bi dal višje, drugače pa nisem igral le Ratchet&Clank, ker platformi niso moja stvar, prav tako ne maram iger po superherojih (Spiderman). Manjka Nier Automata.

Spider-Man je zakon! Čeprav ne maram neprestane akcije, mi je combat system pri Spidyju res dober, cel kup različnih napadov, trikov, da rabiš nekaj cajta da se navadiš na vse, ker sproti pozabljaš fintice, ampak ko zalaufa postane dobro. Pa sploh nisi overpowered, ker na max težavnosti kar dosti umiraš. Se mu splača dati eno šanso tudi, če te Marvelovci ne pritegnejo.

Na tem youtubeu manjka The Last Of Us Remastered, čeprav je izvorno PS3 igra, mi je do slej, po enem letu odkar imam PS4, najboljša igra. Na grounded težavnosti je zakon, pa čeprav sem v nekem trenutku umrl ene 70x in za 10 minutni napad 'zombijev' porabil 3 ure da sem ga dal skozi. Norišnica.

Horizon mi je pa čisto mimo. Opustil igranje po 25% igre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: T_F_7 ()

Jerry000 je izjavil:

rawlit je izjavil:

Overcooked. Thank me later

Hvala :) Zgleda zabavno, bomo probal.

filip007 ::

Ali obstaja še kakšna igra v kateri si v vlogi policaja, vem za Battlefield: Hardline in L.A. Noire.

Imam časa do maja, za bratov rojstni dan, Hardline sem mu kupil prejšno leto.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

T_F_7 ::

filip007 je izjavil:

Ali obstaja še kakšna igra v kateri si v vlogi policaja, vem za Battlefield: Hardline in L.A. Noire.

Imam časa do maja, za bratov rojstni dan, Hardline sem mu kupil prejšno leto.

Delno Detroit: Become Human.

Ja tam tudi, sem jo obrnil, ko je izšla, ko jo enkrat začneš se težko ustaviš, sem rabil 10 ur.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: filip007 ()

DigitalMind ::

Živjo,

na PS4 Pro bi priklopil tipkovnico in miško ter igral Black Ops 4.
Po nekaj minutnem brskanju sem ugotovil, da sta opciji za to dosežt, dve - XIM APEX ali Hori T.A.C.

Moja vprašanja so sledeča:

1. Je kdo tukaj, ki to uporablja?
    2. Kaj je boljše?
    3. Obstaja morda še kakšen drug, boljši način?

Vnaprej hvala :)

Je mogoče že kdo našel kak dober deal za Pro?

grandhaven ::

IvoJan ::

grandhaven je izjavil:

https://www.amazon.es/gp/offer-listing/...

Pomoje ok cena.

tole sta oba rabljena iz amazonovega skladisca

2nd hand - Very good
Small aesthetic defects on the top, front or side of the article. The content of the digital code may be missing. The item will be sent in its original packaging. The packaging will be damaged.
|TUF X670E plus WIFI|9800X3D|arctic LF3 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: IvoJan ()

MostWanted ::

sanja svinja kukuruz

IL_DIAVOLO ::

https://www.ebay.co.uk/itm/PS4-Pro-Play...

kaj pa tole? Ebay garantira.

Ce bi kaj videl.

Nekdo iz UK je prodajal več kosov Pro za cca 150€.
Ta isti prodajalec je imel prodanih do takrat več 1000 izdelkov, tako, da je imel oceno 100% pozitivno.
Ebay pa garantiral za izdelek. Po prodanih 20 kosih stran izgine.
Fake?

Meli ste 14 dni Proje po 300€ praktično v vsaki trgovini pa ste uspeli zamudit, zdaj pa iščete deale... wtf.

TOP ::

Mato989 je izjavil:

Meli ste 14 dni Proje po 300€ praktično v vsaki trgovini pa ste uspeli zamudit, zdaj pa iščete deale... wtf.

Ja res je,sam eni so čakali in mislili,da bodo ceno še znižali,ker ne razumejo,da več kot toliko se ne da in zastonj ziher ne bo.

Jaz sem za black friday iskal deale, ki jih ni blo, potem so pa znižali iz 400 na 300€ Proje v Big bangu, merkurju, leclercu praktično VSEPOVSOD, in zaloga je bla več kot 7 dni, v skoraj vseh trgovinah preden je popolnoma pošlo... eni so bli pa v komi =) ali so pa čakali na božička da jim je ojre prnesel =)

Tako je pač bilo, zdaj se pa po glavi tolčem.

Big deal, pol ga pač kupiš za 400 evrov.

bastadu ::

denisbegood je izjavil:

Nekdo iz UK je prodajal več kosov Pro za cca 150€.
Ta isti prodajalec je imel prodanih do takrat več 1000 izdelkov, tako, da je imel oceno 100% pozitivno.
Ebay pa garantiral za izdelek. Po prodanih 20 kosih stran izgine.
Fake?

Meni to zgleda kot ugrabljen ebay račun, tisti ki so ga naročili bodo lahko srečni, če bodo dobili denar nazaj ...

Tr0n ::

Qrctegleda ::

Mato989 je izjavil:

Jaz sem za black friday iskal deale, ki jih ni blo, potem so pa znižali iz 400 na 300€ Proje v Big bangu, merkurju, leclercu praktično VSEPOVSOD, in zaloga je bla več kot 7 dni, v skoraj vseh trgovinah preden je popolnoma pošlo... eni so bli pa v komi =) ali so pa čakali na božička da jim je ojre prnesel =)

Pametna investicija neglede na to ali je cena 300€ ali 400€. Na dolgi rok prava naložba.

Oj, če koga zanima, v BB v BTC imajo 1TB Slim s tremi igrami za 350EUR.

Mene pa zanima kako optimalno uporabljati dva accounta? In sicer imam svoj stari SI account z nekaj igrami. Dodatno sem ustvaril US account, saj so igre tu pogosto cenejše. Prav tako imam na US accountu plačan PS Plus.

Opažam pa da nekatere igre lahko igram na obeh accountih, nekatere pa samo na accountu na katerem je bil opravljen nakup, se da to kako zaobiti? Želel bi vse igrati na US accountu, torej tudi tiste, ki sem jih kupil s slovenskim accountom.

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rawlit ()

mancini ::

rawlit je izjavil:

Decembra pa je bil tak slim 250 v akcijah

kokpa ::

rawlit je izjavil:

Mene pa zanima kako optimalno uporabljati dva accounta? In sicer imam svoj stari SI account z nekaj igrami. Dodatno sem ustvaril US account, saj so igre tu pogosto cenejše. Prav tako imam na US accountu plačan PS Plus.

Opažam pa da nekatere igre lahko igram na obeh accountih, nekatere pa samo na accountu na katerem je bil opravljen nakup, se da to kako zaobiti? Želel bi vse igrati na US accountu, torej tudi tiste, ki sem jih kupil s slovenskim accountom.

Hvala.

koliko ceneje pa so igre na US računu proti SI?

kokpa je izjavil:

rawlit je izjavil:

Hvala.

Mogoče sem se malo narobe izrazil. Cene se razlikujejo in včasih dobiš igro ceneje v SI storeu, spet drugič v US. Fifa 19 je na US store-u trenutno 24$ v SI storu pa 35 €.

Tr0n ::

kokpa je izjavil:

rawlit je izjavil:

Hvala.

Od 5 do 20 EUR nekje. Odvisno od igre.

rawlit je izjavil:

Hvala.

Išče se pro, jebeš slim.

Zvezdica27 ::

lp,

ali niso imeli na telekomu akcijo za pro - za 1 eur? Če se vežeš... to sem videl v eni reklami, mislim da telekom.

zz

Zvezdica27 je izjavil:

lp,

ali niso imeli na telekomu akcijo za pro - za 1 eur? Če se vežeš... to sem videl v eni reklami, mislim da telekom.

zz

Res je "Ponudba naprav za nove naročnike paketov Trio C, Modri svet, Modri poslovni paket in Premium poslovni paket" PS4 PRO 1€ pri vezavi za 24m.

voltaire ::

Zdravo. Prosim za nasvet. Torej kolega ima 3 različne računa za PS4m kjer so različne igre.
Zanima me ali se da narediti en račun in vse prenesti na novi račun?

hojnikb ::

nope.
#brezpodpisa

Ghost007 ::

rawlit je izjavil:

Hvala.

Oba računa moraš aktivirat kot primarna v konzoli, da lahko sherata digitalne vsebine.

Ghost007 je izjavil:

rawlit je izjavil:

Hvala.

Oba računa moraš aktivirat kot primarna v konzoli, da lahko sherata digitalne vsebine.

Hvala, ker sem imel tako nastavljeno sem šel zdaj še enkrat preverit in na koncu v Error History našel napako:
"user" has signed in to Playstation Network with another PS4 and has been logged out of this one.

Ker je to moja edina PS4 konzola, sem šel hitro spremenit geslo in nastavit 2FA. Po ponovni prijavi sem oba accounta nastavil na primarna in sedaj vse deluje.

Hvala.

Hellblade je za 22€ na eigre.si, če bo kdo vzel.

davvid ::

Uporabla kdo DS4 na Pcju? Gledam, da ga nekateri samo povežejo z računalnikom in jim deluje normalno (sveti modra barva). Ko probam povezat se mi samo začne polnit in ne dela (sveti oranžna barva).

scipascapa ::

rabiš program.

DS4 Windows.

springfield ::

Jaz sem ga samo povezal in dela. PS gumb stisnes, ko ga povezes s kablom, in dela.

scipascapa ::

Ghost007 ::

davvid je izjavil:

Uporabla kdo DS4 na Pcju? Gledam, da ga nekateri samo povežejo z računalnikom in jim deluje normalno (sveti modra barva). Ko probam povezat se mi samo začne polnit in ne dela (sveti oranžna barva).

Pa imaš originalen kabel, ne kaki cheap shit ki nima niti komunikacijske parice not?

Gapi182 ::

davvid je izjavil:

Men dela normalo. Sam vklopim not in deluje.

abyssus ::

Brez dodatnega SW vam deluje za Steam igre, ker ima tam Steam podporo za DS4. Za vse ostale igre rabite dodaten SW, recimo DS4Windows.

springfield ::

Forzo 7 sem igral z DS4, ki ni na Steamu
««
136 / 162
»»