Forum » Konzole » PS4
PS4

dronyx ::
Eno noob vprašanje. Za preigrat Uncharted serijo in potem še RDR 2 razmišljam o nakupu PS4. Zanima me ali dela vse (razen seveda MP) tudi brez plus plačljivega računa? Za popravke vem da ne potrebuješ plus računa, ne vem pa če so še kakšni triki s katerimi te prisilijo v naročnino.

scipascapa ::
Watch Dogs (PS4) ?2.99 Delivered (Pre Owned) @ GAME
Dishonored 2 (PS4) ?4.99 Delivered (Pre Owned) @ GAME

[PS4] Assassin's Creed Origins - ?29.95 - TheGameCollection
Steelbook version for PS4 and Xbox One is ?33.29 at 365Games with code GOLD
Steelbook version for PS4 and Xbox One is ?33.29 at 365Games with code GOLD

darthvader ::
Je že kdo kupil 1 letno naročnino iz PCGameSupply, na njihovi strani http://www.pcgamesupply.com/buy/1-Year-... je 40,23EUR in je relativno poceni glede na PSN in ostale ponudnike?
Sem jim tudi pisal če je slučajno pomota v ceni in pravijo da ni.
Sem jim tudi pisal če je slučajno pomota v ceni in pravijo da ni.

St235 ::
Nic posebnega, 50 kanadskih dolarjev je okol 32e. Tako da to kar ti gledas ima slabih 8e provizije. Zakaj bi clovek to brezveze placeval pa presega moje razumevanje.
Jaz ze ves cas uporabljam ameriski racun in brez tezav sprejmejo kanadsko narocnino na psn plus. Glede na to da je cena v obeh primerih 49,99, samo je menjalno razmerje bolj ugodno za canadske dolarje. Ne razumem pa zakaj bi kdo pri zdravi pameti placal 40EUR za 50 CAD vredno kartico.
Jaz ze ves cas uporabljam ameriski racun in brez tezav sprejmejo kanadsko narocnino na psn plus. Glede na to da je cena v obeh primerih 49,99, samo je menjalno razmerje bolj ugodno za canadske dolarje. Ne razumem pa zakaj bi kdo pri zdravi pameti placal 40EUR za 50 CAD vredno kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()

darthvader ::
PSN CA je 69,99CAD kar znese 46,91 EUR.
Ni čisto brez veze, ker sem PSN kupil med bivanjem v CA in tudi nekaj iger in DLC jev. Ker PS ne dovoli menjave države sem ostal na CA računu.
Ni čisto brez veze, ker sem PSN kupil med bivanjem v CA in tudi nekaj iger in DLC jev. Ker PS ne dovoli menjave države sem ostal na CA računu.

gansta ::
scipascapa je izjavil:
Watch Dogs (PS4) ?2.99 Delivered (Pre Owned) @ GAME
kje to?

St235 ::
darthvader je izjavil:
PSN CA je 69,99CAD kar znese 46,91 EUR.
zgleda so podražil. pcgamesupply.com je imel oktobra eno leto psn plus za 49.99 CAD.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()

Lizzy ::
iščem bo googlu pa ne najdem nič cenejšega od 350eur, ja je kje trenutno kaka dobra akcija za PS4 slim 1TB, bom sestri kupila za rojstni dan k si jo želi, no časa imam še 1 mesec da nabavim, a bolje prej kot prepozno

yayo ::
iščem bo googlu pa ne najdem nič cenejšega od 350eur, ja je kje trenutno kaka dobra akcija za PS4 slim 1TB, bom sestri kupila za rojstni dan k si jo želi, no časa imam še 1 mesec da nabavim, a bolje prej kot prepozno
https://si.links.eu/igralna-konzola-son...

hvala yayo, sedaj gledam na isti strani k si mi dal link, a mi lahko kdo prosim razloži kaj to pomeni da je ps4 pro Cross-platforma, piše da lahko igraš večino igric od konkurence, ne razumem, a pol lahko kupilš xbox cd pa bo delal v pro-ju? :O
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lizzy ()

to so vse neumnosti, PRO ima preprosto večjo procesorsko moč kot navadni, poganja igre v resoluciji 4K ali pa omogoča boljšo grafiko v standardni HD resoluciji ČE so igre temu prilagojene. Novejše v glavnem so.

drugače pohiti z naročilom, verjetno imajo še par kosov, jaz pa sem jim naredil reklamo tukaj...

kaj menite za VR 250EUR nova, v2 je predraga, nič preveč izboljšana?
hm vidim, da dejansko rabiš vse, kamero in še move če sploh želiš karkoli igrati, brez njiju ni možnosti?
hm vidim, da dejansko rabiš vse, kamero in še move če sploh želiš karkoli igrati, brez njiju ni možnosti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()

boljšega deala verjetno ne boš več dobil, ker so med black fridayem in novoletnimi praznki razprodali vse V1. Je kaka igra zraven? So vključeni Move kontrolerji? V2 je malce bolj udobna, ker ima tanjši kabel in gumbe za glasnost slušalk na samih očalih (medtem, ko ima V1 komande na kablu, ki ti visi za hrbtom, prek levega ramena) ampak samo za to dat 200 evrov več ni ravno smiselno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

scipascapa je izjavil:
za vr nujno rabiš kamero + move?
Rabiš obvezno kamero, Move pa je zelo priporočen za veliko iger. Kupiti samo čelado mislim, da nima smisla ker pridejo bundli ceneje. Jaz sem vzel Gran Turismo bundle (očala+kamera+igra) na black friday za 300 evrov, je pa to sedaj mimo.

v2 ni še bil nikjer v Evropi konec novembra, še zdaj mislim, da ga je bolj težko dobiti. Znižanje s 450 na 300 evrov je veljalo za v1 ravno zato, da se je Sony znebil zalog pred nastopom nove revizije. In to je bila zanj dobra poteza, ker je bilo v enem mesecu prodanih toliko VR očal kot prej v osmih mesecih. Na svetu si trenutno PSVR lasti dva milijona ljudi. Drugače sem VR vzel pri Ototu, ko je po mailu talal ponudbo s popustom.

mislim, da ima goblin najceneje vr + kamero za 300€. igre so že tako ali tako nekaj na ps+ gratis.

pa še podrobnost glede nakupa rabljenega PSVRja. Leče so zelo občutljive in se hitro opraskajo, če uporabnik npr. uporablja očala in le ta pridejo v kontakt z lečami, ki so precej konveksne oblike, torej "štrlijo" proti očem. Opraskajo se tudi z energičnim čiščenjem s krpo v kateri so grobi prašni delci. Sicer pa, ko enkrat začneš igrati, oči ignorirajo praske in jih med igro sploh ne opaziš. Pa luč se na lečah tako lomi, da neizkušeno oko včasih vidi prasko pa gre v resnici le za refleks - to govorim za primer, če bi kdo kupoval rabljeno in bi se mu zdelo, da nekaj z lečami ni v redu, praske morajo biti zelo očitne.
Preventiva:
Classic PSVR Lens Protectors for Playstation PS VR (Guard against scratches from Glasses)
(distančniki, ki onemogočajo, da očala dotaknjeo leče, seveda si jih bolj podjetni lahko sami izdelajo)
Lenspen: dobi se v vsaki trgovini za fotografe: 10-15 evrov
Playstation VR Lens Protector (edina učinkovita zaščita za leče, kitajski samolepilni filmi naredijo več škode kot koristi)
Preventiva:
Classic PSVR Lens Protectors for Playstation PS VR (Guard against scratches from Glasses)
(distančniki, ki onemogočajo, da očala dotaknjeo leče, seveda si jih bolj podjetni lahko sami izdelajo)
Lenspen: dobi se v vsaki trgovini za fotografe: 10-15 evrov
Playstation VR Lens Protector (edina učinkovita zaščita za leče, kitajski samolepilni filmi naredijo več škode kot koristi)

kokpa ::
Kje najceneje kupiti just dance igro za ps4 pro?
https://www.base.com/buy/product/just-d...
Tole lahko narocim v slovenijo? Kako je z delovanjem igre na slo racunu ps4 ?

Reaper ::
HotUkDeals pa spremljati, jaz sem ga dobro leto nazaj dobil na Amazon UK za cca 40 €. Že tega prenovljenega.

kadar kdo na bolhi recimo prodaja nov zapakiran controller, a je to za verjet da je nov? ker sprobaš ga bolj težko lahko
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lizzy ()

4-5
https://www.game.co.uk/en/mafia-iii-del...
Mafia III Deluxe Edition 14,99 funta
https://www.game.co.uk/en/the-surge-185...
The Surge 6,99 funta
https://www.game.co.uk/en/the-surge-185...
The Surge 6,99 funta

avtek ::
scipascapa je izjavil:
Sorry, we are unable to add the specific item to the basket as it is temporarily out of stock.
Škoda. Hvala vseeno! :)

iloveboobz ::

Morenov ::
A kdo ve koliko je poštnina na base.com? Ne izpiše jo na checkoutu niti po tem, ko si registiran...

Morenov ::

vres.ales ::
iloveboobz je izjavil:
Katerega v mesecu menjajo seznam zastojnskih ps+ iger?
prvi torek v mescu
Hvala