» »

PS4

PS4

««
108 / 162
»»

Dusan_HD ::

Pa smo v vašem klubu ;)

Danes prispel v ponedeljek 30.10. naročen PS4 PRO 1TB + FIFA v MTehniki 390€-10%kupon iz reklame "radostni popust"
= 350€ preko spletne trgovine + brezplačna dostava danes ;)

Aja ... šit ... za božička sem ga kupil otrokoma. Damn ... še cca 50 dni ... ;)

raY_
raY_

4knative ::

Malo bo za počakat z odpiranjem, ampak ok. Vmes še pride xbox, črni petek in predpraznični popusti, ampak pustimo to. :))

AndreAS ::

Hej tudi sam naročil PS4 PRO v ponedeljek. Ampak še ni dostavljen. Fuck , what to do with FIFA? [:)]

Lp ;Andrej

AndreAS je izjavil:

Hej tudi sam naročil PS4 PRO v ponedeljek. Ampak še ni dostavljen. Fuck , what to do with FIFA? :)

Lp ;Andrej

Sell it as soon as possible on bolha.com for 40 eur or less.

scipascapa ::

ray kakor vem radostni kupon ne bi smel delovati?

andreas: prodaj fifo dokler je že evforija, čez mesec dva bo drobiž.
fifa 16 nova 2 funta na game :=)

Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::

4knative je izjavil:

Lizzy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

A obstaja kakšen BF1 paket kjer imaš vse DLC in base igro? Je na PS4 popularen base ali bolj DLCji?

definitivno je od vseh Battlefield iger, Battlefield 1 najbolj popularen, zabaven in najbolj obsežen, torej ti svetujem tega ker ga imam tudi jaz in mi je super cool. Kaj se tiče DLCjev, kupi si preprosto Battlefield 1 - Complete Revolution Edition, ki vključuje že premuim pass, z vsakim mesecem pride kak update, v smilsu novih map, orožij itd., s tem paketom imaš dostop do vseh 4 dlcjev in še nekaj cool updateov, to pa vidiš sproti vsak mesec, te opozori na nove update in dlcje ko so na voljo

Nevem kako lahko kdo igra FPS igre na kontroler? Kdor je igral te reči na miško, ne bo nikoli preveč zadovoljen z izkušnjo na kontrolerju. Tukaj morajo pogruntat nekaj bolj preciznega, ker to ni za nikamor... :'(

Cel lajf fps igral na miski, sedaj pa na controllerju. Skrivnost? 1 mesec igras in se navadis. Enako bi bilo vice versa. Je tezje seveda, ampak ker so vsi playerji na PS4, se igra nekoliko drugace igra (seveda so tudi nadrkani...kot na PC) :)

Lizzy je izjavil:

scipascapa je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

A obstaja kakšen BF1 paket kjer imaš vse DLC in base igro? Je na PS4 popularen base ali bolj DLCji?

https://www.base.com/buy/product/battle...

35€ na dom.

evo pa še link Jerry000 :P hvala scipascapa, meni se ni dalo brskati po netu xD ampak to je to kar sem govorila, to se ti najbolj splača, no vsaj če mene vprašaš

Super, hvala za info :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Zgleda da nisi dovolj dobro igral na miški, da bi vedel kaj je možno na enem in kaj na drugem. Jaz sem prepričan da ima najboljši player na miški vsaj 30% prednosti pred najboljšim igralcem na kontrolerju.

4knative je izjavil:

Zgleda da nisi dovolj dobro igral na miški, da bi vedel kaj je možno na enem in kaj na drugem. Jaz sem prepričan da ima najboljši player na miški vsaj 30% prednosti pred najboljšim igralcem na kontrolerju.

Ce 15 let ni dovolj potem tudi ne vem. Sicer pa zakaj me primerjas z najboljsim igralcem? Jaz sem casual player.in igram za zabavo, ne za denar in stres. Jaz sem se pac navadil na gamepad, ja, v povprecju veliko bolj umiram, ampak z vsako igro je boljse :). Ce bi bil dedicated bi v 2 mescih brez problema.quick shote delal...

Vazelin ::

Jaz sem bil naravnost šokiran ko sem šel online doom4. Mojstri na joypad igrajo da misliš da majo miške

Vazelin je izjavil:

Jaz sem bil naravnost šokiran ko sem šel online doom4. Mojstri na joypad igrajo da misliš da majo miške

Vojna ni hec, zato tako vrste iger vedno igram z resno faco in z miško, tipkovnico in monitorjem. Vse troje mora imeti 1ms input laga, server pa tudi čim manj, še boljše lan.

dolenc ::

Jaz sem tudi SP dooma na gamepad obrnu, ker se mi bolj dopade. MP pa ponavadi na miša igram, kdaj tudi z gamepadom, sam potem se zavedam, da bom težko po prvih dveh mestih posegu na pcju :P

Udobje je pri meni tko na strani gamepada, ker nisi prisiljen v eno držo. Kar se tiče pa tehnike, je največji problem jump, ko skočiš moraš spustit obračanje. Tko da se ti mal spremeni "strategija" gibanja v primerjavi z mišem.
Če bi mel jump gumb na lopatki, tko kot imajo nekateri predelani gamepadi, bi bilo že bližje.

Navadet se da pa seveda na vse, tko da tisti reveži, ki se matrata z gamepadom, sam gasa pa bo letelo :)

z3ro ::

dolenc je izjavil:

Kar se tiče pa tehnike, je največji problem jump, ko skočiš moraš spustit obračanje. Tko da se ti mal spremeni "strategija" gibanja v primerjavi z mišem.
Če bi mel jump gumb na lopatki, tko kot imajo nekateri predelani gamepadi, bi bilo že bližje.

Navadet se da pa seveda na vse, tko da tisti reveži, ki se matrata z gamepadom, sam gasa pa bo letelo :)

Če držiš gamepad tako, da streljaš z desnim sredincem lahko imaš kazalec skos na gumbih za skakanje/reloadanje/karkoli. Res pa da rabiš nekaj navajanja + mogoče bi koga začela bolet roka ob takšnem položaju. Jaz sem se navadil tako in mi je zdaj prav čudno normalno držat gamepad kadar grem odpeljat recimo kakšno dirkačino.

Lahko pa da bo tale VR pištolj izpodrinil miško in bo vse šlo v tej smeri. Za strelske igre bi morda znalo biti kaj takega zelo optimalno, podobno kot volan za drkačine.

opeter ::

Samo vprašanje časa je, kdaj bodo Gamestop, GAME ipd. trgovine bodo končale tako kot je npr. Mantis pri nas.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

ciki57 ::

V čem je fora, da v Merkator tehniki PS4 PRO + FIFA stane manj kot samo PS4 PRO? Je kakšen catch?

Je ja..

V paketu je poseben rfid čip, tako da bo senzor ob izhodu zapiskal. Tam te bosta pričakala dva gangsterja, kjer bosta "obračunala" s tabo, ti vzela playstation in ko boš na tleh, premleval svoje življenske odločitve, ti bosta za piko na i vrgla vate kopijo fife. Gansterji pač ne igrajo nogometa.

Zanima me samo, če sta oba PS4 PRO enaka, ne brezvezni poizkusi humorja.

iloveboobz ::

seveda sta enaka

Hvala, me mika da bi ga kar nabavil. Sploh ker vidim, da lahko na ps4 namestiš tudi client za PLEX.

Ima kdo izkušnje se da potem Youtube, Plex, Twitch appe na PS4 upravljati tudi kar telefonom (vidim da obstaja app za iOS in Android za playstation) ali rabiš kontroler?

dolenc je hotel biti na silo smešen, podobno kot naši standup komiki. Na silo ne gre, si al pa nisi. :))

Tko k naši stand up komiki, jst bol sebe zabavam.

Će te to zabava, potem poješ dosti droge.

ciki57 je izjavil:

V čem je fora, da v Merkator tehniki PS4 PRO + FIFA stane manj kot samo PS4 PRO? Je kakšen catch?

noben, prid k meni v maxija kupit :)

Amazon.fr ima akcije

https://www.amazon.fr/gp/product/B0746S...

https://www.amazon.fr/Electronic-Arts-1...

https://www.amazon.fr/Electronic-Arts-T...

še posebej je ugodna igra BATTLEFIELD 1 REVOLTUION za manj kot 31€, z vsemi dodatki.

tapka ::

Kaj od streljačin se najbolj splača kupiti?

Igral bi predvsem multiplayer.

Mene pa bol zanima, a so to angleske.igre al francoske kar se jezika tice? Bo na skatli in v igri vse po francosko?

yayo ::

ziher bodo škale v francoščini, ker francozi sovražijo angleže, za jezik pa ni točnega pravila, včasih lahko zbiraš, včasih le fr. Zna bit, da je odvisno od tega koliko prostora zavzamejo avdio fajli na mediju.

Potem pa ill skip that :). Ampak hvala za objavo

Berserker ::

Lizzy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

definitivno je od vseh Battlefield iger, Battlefield 1 najbolj popularen, zabaven in najbolj obsežen, torej ti svetujem tega ker ga imam tudi jaz in mi je super cool. Kaj se tiče DLCjev, kupi si preprosto Battlefield 1 - Complete Revolution Edition, ki vključuje že premuim pass, z vsakim mesecem pride kak update, v smilsu novih map, orožij itd., s tem paketom imaš dostop do vseh 4 dlcjev in še nekaj cool updateov, to pa vidiš sproti vsak mesec, te opozori na nove update in dlcje ko so na voljo

V bistvu je BF1 najmanj obsežen. Sem igral BF2 in BF3, pa še nisem doživel tolk malo kontenta, kot sedaj. Brez operationov in frendov za igrat, bi igro že zdavnaj fliknil v peč.

Reaper ::

Amazon.com ima danes znižano PS+ naročnino na 39.99$ kar znese okoli 34€. Drugače je 59.99$. Se splača kupiti, potrebujete US PSN račun za aktivacijo kode.

Za Amazon.com priporočam, da si nastavite naslov na Aljaski, v tem primeru ni davka na ceno.

_njc ::

https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba...

PlayStation 4 1TB "GT Sport Limited Edition" @Hofer - 299EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _njc ()

eh navadna verzija, ni pro.

Tudi take iščemo. Brat še vedno išče kak dober deal za navaden slim PS4 z 500GB prostora

Zvezdica27 ::

idealo.de
geizhals.at

pa počakaj black friday... 21 nov letos... po moje bo navadni 200e, pro pa 300e

A ve kdo za kak bundle z volanom (najraj logitech)?

zz

Budle volan, sedež, ps4 pro - 599 eur

vres.ales ::

scipascapa je izjavil:

https://www.amazon.co.uk/dp/B076PPD3TJ/...

uh neko premalo mi to zgleda, ne vem kak bi kakšen fps in rpg igral s tem :)

Ne vem sploh zakaj bi to rabil, če imaš pa že gamepad za PS4 :)

piše, da je plošček za otroke z majhnimi ročicami...

aja ok, spregledal tole

To pa pametno, ker 8 let stari že kar precej nažigajo COD.

4knative je izjavil:

To pa pametno, ker 8 let stari že kar precej nažigajo COD.

Krivi starše

Bonsai ::

Krivi Activision

vres.ales ::

Eh enako dobro jim gre z normalnim gamepadom. Mlajšim od 8 let

Bencc ::

proizvajalci iger niso nič krivi... krivi so izključno starši, ki imajo vse niti v rokah... ampak ker je najlažje porint controler v roke pa imaš mir za 3 ure se pač to dogaja... mi gre pa na bruhanje ko poslušam sošolce mojih mulcev, ko dopoldne hodijo k verouku popoldne pa vsi nabijajo COD in GTA... samo da starši lepo izpadejo... fasada....

pa še en link...

PS Games dicounts

na enem mestu zbrani vsi discounti, best deali, itd itd... nekaj kar sem iskal kar nekaj časa... pač se mi ne da po PS storu iskar kaj je znižano in kaj ni...

če kdo že pozna... naj preskoči...

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bencc ()

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds je zunaj. Ga igram v kombinaciji z uncharted the lost legacy, ni kaj, lep gamerski vikend se obeta...Naj še kr dežuje :)

Zgodovina sprememb…

LiamSem ::

Svetovn špil xD
Ps4 Pro + 4k Tv 55'inch + zvok na hišni kino = rulzzz :)8-)
---)-@

Sem ugotovil, da se slušalke HyperX Cloud II 7.1 kr dobro obnesejo, pa še na kontroler jih lahk priklopiš, edini minus je seveda bolj potrošena baterija.

oberskitona ::

Od danes ponosen lastnik PS4 pro v kompletu z igro Gran Turismo, in ker vrjetno vsaj 10 let nisem igral igric oz. spremljalm dogajanja na tem področju se obračam na vas.
Sedaj bi želel igrati Call of Duty,igro moje mladosti. Kateri CoD je dober oz. za katere obstajajo kakšni serverji za MP.
Ali je za igranje CoDMP dovolj takšen brezplačen račun http://manuals.playstation.net/document... ?
««
108 / 162
»»