» »

PS4

PS4

««
97 / 162
»»

r3dkv1c4 ::

Kdo potem ponuja ps4 pro za 150€?:))
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

L1nK ::

playgame damjan, vendar moraš priti v oprijetih hlačkah
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

PlayGamesi ::

L1nK je izjavil:

playgame damjan, vendar moraš priti v oprijetih hlačkah

Ja itak, sm kaj k imaš tko male pirhe, da me to ne zanima, če ni 4 cole jajc, ne mi hodt bajti...

JanezH ::

JanezH je izjavil:

PlayGamesi je izjavil:

Da vas vidm korenjake, tisti kateri ste me žalili in me še, cena 199e kos pro nov dam 5letno garancijo, ampka pozor le osebni dvig v moji trg, zdej pa da vidm kdo ima jajčka, oz jajčikce in podobne zgodbe!

Link, galko, gulki, in te fore, cena 199e kos...

Jaz bi ga vzel. Me prosim kontaktiras na zs, da se dogovoriva.

Zakaj pišeš stvari, če jih potem nisi pripravljen realizirati? 8-O

Jerry000 ::

sirotka je izjavil:

L1nK je izjavil:

playgamesi goes bankrupt

Evo, včeraj prevzel Pro-ja. Dobil takrat, kot je bilo zmenjeno, po ceni, ki je ni nikjer drugje. Nato se zmenim se za dobro ceno za gta, super zadovoljen. Eni res pretiravate, z modelom se da vse zmenit, sam mal človeka moraš bit :)

Pa normalno :). Toliko pluvanja za brezveze. Tudi jaz bom v prihodnosti od njega kupil kak špil. Eni so pač imeli kakšno negativno izkušnjo in potem cel lajf pluvajo.

yayo ::

Mislim, da je problem v temu, da so se iz Playgame prvi začeli norčevati na Mnenjaliku, kjer še danes obstaja nekakšna fratboy scena, kjer "vpivni" uporabniki lahko kogarkoli spremenijo v predmet posmeha kar deluje terapevtsko na njihovo druženje. Takšen odnos do PG potem prikaplja na ostale forume. Če si je to prislužil ali ne pa ne vem,sumim, da ne.

JanezH je izjavil:

JanezH je izjavil:

PlayGamesi je izjavil:

Da vas vidm korenjake, tisti kateri ste me žalili in me še, cena 199e kos pro nov dam 5letno garancijo, ampka pozor le osebni dvig v moji trg, zdej pa da vidm kdo ima jajčka, oz jajčikce in podobne zgodbe!

Kaj pa ne uredim? A mogoče za tiste ki nikakor vem da nikoli mi ne bodo niti meila poslali, se skrivajo za fb profili no name imeni, ne dajo svoje gsm št, nimajo niti tolk kančka srca DA če jim jaz vse opravičim, se v mojem imenu opravičim, pluvajo dalje, a resno misliš dabom taki stranki jaz karkoli urejal, oz hočem urediti, oni pa dalje nabijajo svoje žlaži? Si resn, ali hočeš bit resen? Ne poznaš vsega, in zato vem da je najlažje napisat ne urediš...a ti bi uredil nekomu ki tvoje ime priimek, tvojo ženo in še psa omenja , preklinja in govori totalne laži že 5let....

Vrjemi le eno vsakemu naredim nemogoče, garantiram da ni ene take trg v SLO, kar lahko jaz vse uredim pomagam, ampka ene to celo moti...

damjan, potem lahko pridem po ps4 pro ali ne in prinesem belka zraven? samo raje bi vzel switcha, sem lahko potem switch član in dobim potem igre, kot so mario kart 8, mario oddysey, zelda botw in mario+rabbids, kot član seveda. ti dam še eno možnost, da vidim, kako se boš odrezal

Zgodovina sprememb…

• spremenil: L1nK ()

dukaric1991 ::

Prav smešni ste že s tem kreganjem :) kot da bi bral 24ur komentarje...

PlayGamesi je izjavil:

JanezH je izjavil:

JanezH je izjavil:

PlayGamesi je izjavil:

Kaj pa ne uredim? A mogoče za tiste ki nikakor vem da nikoli mi ne bodo niti meila poslali, se skrivajo za fb profili no name imeni, ne dajo svoje gsm št, nimajo niti tolk kančka srca DA če jim jaz vse opravičim, se v mojem imenu opravičim, pluvajo dalje, a resno misliš dabom taki stranki jaz karkoli urejal, oz hočem urediti, oni pa dalje nabijajo svoje žlaži? Si resn, ali hočeš bit resen? Ne poznaš vsega, in zato vem da je najlažje napisat ne urediš...a ti bi uredil nekomu ki tvoje ime priimek, tvojo ženo in še psa omenja , preklinja in govori totalne laži že 5let....

Vrjemi le eno vsakemu naredim nemogoče, garantiram da ni ene take trg v SLO, kar lahko jaz vse uredim pomagam, ampka ene to celo moti...

Jaz ti pravim, ne sekiraj se, vedno bodo tako imenovani haterji. Najboljše (in za tvoje zdravje) je da jih enostavno ignoriraš. Kot praviš, vsaka reklama je dobra reklama, jaz bom pri tebi naročil kakšno igro v prihodnosti (trenutno sem še zaposlen z drugo). Imaš dobre deale in ne vidim razloga za sekirancijo. Če se pa lahko še kaj dogovorijo uporabniki med tabo je pa sploh super. Glede na to da ti gre dobro (kot praviš) se nimaš kaj sekirat ;)

sirotka ::

L1nK je izjavil:

damjan, potem lahko pridem po ps4 pro ali ne in prinesem belka zraven? samo raje bi vzel switcha, sem lahko potem switch član in dobim potem igre, kot so mario kart 8, mario oddysey, zelda botw in mario+rabbids, kot član seveda. ti dam še eno možnost, da vidim, kako se boš odrezal

Ne bodi idiot, zasmetil si celo temo.

zakaj, saj se vendar pogovarjamo o ps4, cenah, prodajalcih, ugodnostih in nasploh nakupovanju

L1nK je izjavil:

zakaj, saj se vendar pogovarjamo o ps4, cenah, prodajalcih, ugodnostih in nasploh nakupovanju

O privat nakupovaku se s prodajalcem pogovarjaj prek zasebnih, tako kot sem se tudi sam...

ne, tu se bom, dokler me ne bodo moderatorji opozorili, da je s tem kaj narobe

L1nK je izjavil:

ne, tu se bom, dokler me ne bodo moderatorji opozorili, da je s tem kaj narobe

Te je že več ostalih opozorilo, da ga mim sekaš, ti to ni dovolj?

a to je retorično vprašanje?

L1nK je izjavil:

Je... Domnevam, da nisi več 10 let star, obnašaj se letom primerno ;)

L1nK je izjavil:

A se lahko malo zresniš pa nehaš spamat temo? Vidim da je problem v tebi ne v njemu. Tisto kar ti poveš o njemu več pove o tebi kot njemu. Prosim da nehaš spamat ker nobenega ne briga. Maš ZS pa tam govori, temo pa pusti na miru z takmi debilnimi posti

L1nK je izjavil:

Že v četrtič ti javljam da mi pošlji meil na info@playgame.si

Berserker ::

Kaj zdaj a lahko dobim PS4 pro za 200€ al ne? Imaš prodajalno kje v MB ali pa v CE, da se zglasim?

Berserker je izjavil:

Kaj zdaj a lahko dobim PS4 pro za 200€ al ne? Imaš prodajalno kje v MB ali pa v CE, da se zglasim?

Preberi VSE, cena 200 flik je mišljena le za 3 do 5 članov na tem portalu ali jokerju...., le zato da vidim če imajo tolk moškosti da se pri meni osebno oglasjo, pa mal dvomim...

delm le v NM....ali prke pošte..

avtek ::

Kje kupujete retail igre?

Direktno me zanimajo najnižje cene za GTA V, preorder FarCry, Fifa18 ipd? :) Pa da dostava ne traja 14dni, tako kot pri prvem in hkrati zadnjem naročilu pri Zavvi.

Hvala.

Odvisno...zaenkrat sem kar prek bolhe...seveda rabljene ampak zato še cenejše :)

hipertija ::

Fantje,

rabil bi playstation 4 in igro watch dogs 2, za kakšno ceno lahko stvar realno dobim? okoli 200€ gre čez?

LP

Novo ne, rabljeno (oboje) pa mogoče...

Gatsu ::

avtek je izjavil:

Direktno me zanimajo najnižje cene za GTA V, preorder FarCry, Fifa18 ipd? :) Pa da dostava ne traja 14dni, tako kot pri prvem in hkrati zadnjem naročilu pri Zavvi.

Hvala.

UK štacune
www.base.com
www.simplygames.com
www.thegamecollection.net/
www.shopto.net

SLO
www.igabiba.si verjetno najcenejše retail igre v SLO (4EUR dodatnega popusta z kodo INFINITE) + brezplačna dostava nad 30EUR
www.dober.si bovšjak rabljenih iger, predvsem PS4

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gatsu ()

scipascapa ::

HOTUKDEALS

filip007 ::

Na Playgame.si imajo rabljeno PS4 Slim 1TB za 200€ in Watch Dogs 2 rabljeno za 14€, bolj ceneje ne gre.

Drugače imaš še Konzolko.si in Goblin.si za primerjave cen.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Gatsu je izjavil:

avtek je izjavil:

Hvala.

UK štacune
www.base.com
www.simplygames.com
www.shopto.net

SLO
www.igabiba.si verjetno najcenejše retail igre v SLO (4EUR dodatnega popusta z kodo INFINITE) + brezplačna dostava nad 30EUR

Model gamplay si pozabu, najboljše slo cene, največja zaloga, vse zastonj, da jim mal reklame nardim, da ne bodo reveži zapiral te trgovine , selil šefe in podobno itd...

PlayGamesi je izjavil:

Gatsu je izjavil:

avtek je izjavil:

Hvala.

UK štacune
www.base.com
www.simplygames.com
www.shopto.net

SLO

Model gamplay si pozabu, najboljše slo cene, največja zaloga, vse zastonj, da jim mal reklame nardim, da ne bodo reveži zapiral te trgovine , selil šefe in podobno itd...

V LJ so jo žal že zaprli (nekaj časa nazaj)...škoda.

V Sloveniji se sploh ne splača kupovat špilov in konzol, razen če pride kdaj kakšna fora kot tisto z Merkatorjem.

Berserker je izjavil:

V Sloveniji se sploh ne splača kupovat špilov in konzol, razen če pride kdaj kakšna fora kot tisto z Merkatorjem.

Za neučakane je igabiba čist kul. Namesto 70€ pri njih daš za igro z kuponom "infinite" 59€ kar je sicer cca 9€ več kot iz UK ampak še vseeno 11€ manj kot v BBju, poštnina je zastonj pa še osebni prevzem imajo na viču. Prav tako je spletna štacuna urejena glede zaloge, za razliko od večine ostalih "poceni" spletnih trgovcev z igrami. Sam pač nimam časa za pregovarjanje glede zaloge, kdaj bo igra dobravljena, kdo je kriv da se zamuja 14 dni ipd.

Gatsu je izjavil:

Berserker je izjavil:

Za neučakane je igabiba čist kul. Namesto 70€ pri njih daš za igro z kuponom "infinite" 59€ kar je sicer cca 9€ več kot iz UK ampak še vseeno 11€ manj kot v BBju, poštnina je zastonj pa še osebni prevzem imajo na viču. Prav tako je spletna štacuna urejena glede zaloge, za razliko od večine ostalih "poceni" spletnih trgovcev z igrami. Sam pač nimam časa za pregovarjanje glede zaloge, kdaj bo igra dobravljena, kdo je kriv da se zamuja 14 dni ipd.

Tale koda "infinite" velja vedno?

4knative ::

Jerry000 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Berserker je izjavil:

Ne vedno, neskončno!

4knative je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Gatsu je izjavil:

Berserker je izjavil:

Ne vedno, neskončno!

Super!

K eni mente da je v tujini vse na pol zastonj :)

Moje cene za pg člane, naročninge 12 mesečne za ceno 9,99eur

sledeče cene:

WRC6 25EUR
CRASH BANDICOOT N SANE TRILOGY 27EUR
PREY 19EUR
MAFIA 3 27EUR
WATCH DOGS 2 27EUR
UNTIL DAWN 29EUR
TEKKEN 7 DELUXE 29EUR
F1 2016 19EUR
F1 2017 39EUR
BF1 29EUR
FIFA 17 29EUR

4knative ::

Torej če se odločim pri tebi kupit WRC 6 bom plačal:

- 10 eur za članarino
- 4 eur za poštnino
- 25 eur za igro

SKUPAJ: 39 eur

WRC 6 z uporabo interneta in možganov:

Skoraj na pol cene - 20.5 gbp oz. okroglih 22 eur dostavljeno na dom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 4knative ()

PlayGamesi je izjavil:

sledeče cene:

WRC6 25EUR
PREY 19EUR
MAFIA 3 27EUR
WATCH DOGS 2 27EUR
UNTIL DAWN 29EUR
TEKKEN 7 DELUXE 29EUR
F1 2016 19EUR
F1 2017 39EUR
BF1 29EUR
FIFA 17 29EUR

Res je, slovenski trgovci ste s cenami nekonkurenčni in neprivlačni za domače kupce.

Prey in lansko formulo imaš še vedno 60€ v redni ceni.

Batman Arkham Knight dobim za 12 funtov +5€ iz tujine, ti ga prodajaš za 40€ in 60€(xboxone).

Pa popravi malo tole tvoje pisanje, da bo bolj razumljivo in smiselno.

PlayGamesi je izjavil:

sledeče cene:

WRC6 25EUR
PREY 19EUR
MAFIA 3 27EUR
WATCH DOGS 2 27EUR
UNTIL DAWN 29EUR
TEKKEN 7 DELUXE 29EUR
F1 2016 19EUR
F1 2017 39EUR
BF1 29EUR
FIFA 17 29EUR

Na hitro sem odsurfal na Prey v tvoji spletni trgovini in vidim da je cena 59€ in ni nobene omembe članstva ipd. Kaj imaš pa ti rekla kazala na facebooku ipd me pa ne zanima ker to ni več proper spletna štacuna ampak mešetarjenje po domače in se s tem nimam časa zajebavat.

gatsu: IGABIBA = COLBY samo so si dobavitelj zato se lahko špogajo.

scipascapa je izjavil:

gatsu: IGABIBA = COLBY samo so si dobavitelj zato se lahko špogajo.

Ja in? Važno da so pocen in marsikaj dobim od njih krepko pred izidom ;)

V slovensko ustavo zapisat "ja in".

Gregex ::

PS+ September za PS4: Infamous second son in Child of light.

damjan pač ne razume, da se nikomur pri zdravi pameti ne da ubadati z njegovim kriptičnim sistemom nagrajevanja kupcev z železnimi živci in slabim spominom

dolenc ::

A te ps+ špili ti ostanejo al maš sam na razpolago tisti mesec?

Gregex ::

Dokler imaš ps+ naročnino.

dokler imaš aktivno naročnino ps+, dostop imaš do vseh, ki si jih v preteklosti aktiviral/vrgel v basket in kupil kot "free"

dolenc ::

ql.. hvala

Gregex je izjavil:

PS+ September za PS4: Infamous second son in Child of light.

jao prvo že obrnil platina, drugo pa že davno kupil.

odlično, snemam dol še julijski, potem pa kmalu pridejo avgustovske...sem pa začel 14dnevno zastonj verzijo psn+
««
97 / 162
»»