» »

PS4

PS4

««
69 / 162
»»

iloveboobz ::

game.co.uk & co. FTW.
Ne pa naše oderuške cene in poštnine
smoki

Pesimist ::

Jaz sem si pa kupu 1080 gtx kak to v ps4 not fsavim zaj?! help!

smoki

:))

Klemen97 ::

Sem danes kupil PS4 slim v merkatorju (imeli so še 3) za 225€ (300 -25%), če mogoče še koga zanima :)

Ustvaril sem si slovenski račun (gledal sem v goblin.si, letna psn naročnina je za 10€ cenejša od us ali pa uk).
Sedaj pa me zanima glede iger, kje se splača kupovati, ter ali so za ta psn+ kakšne druge bonitete? (razn 2eh brezveznih iger vsak mesec,...)

us ps+ se da dobit že za pod 40e
smoki

pro so meli kaki?

vrossi46 ::

iloveboobz je izjavil:

us ps+ se da dobit že za pod 40e

A lahko napišeš kje?

scipascapa ::

Zgodovina sprememb…

Gatsu ::

Merkator ima tudi Slovenske PS+ kartice za 50€ - 25%

BivšiUser2 ::

game.co.uk
. Sam tu ne naročajte, ker boste čakali kar nekaj časa. Na špil od njih čakam že dva tedna med tem ko sem pred enim tednom en game naročil na amazon.co.uk in je lih danes prišla.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

B-Stard ::

Enako jest čakam od začetka mesca že pa še ni prišlo ...

zati jaz vse digitalno kupujem ko sem neucakan :D
Zarad remote playa pa takaltak ne morem met fizicnih diskov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

S4NNY1: tudi Zavvi je počasen, dva-tri tedne, vmes pa cene padejo.

BivšiUser2 ::

Zato pa so druge trgovine: simplygames, dvd/base.co.uk, 365games, gameseek, včasih tudi videogamesplus.ca (enkrat dobil v tednu, drugič čakal cel mesec)
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

abyssus ::

Se splača vzeti Just Cause 3 sedaj, ko je na storu 20€? Malce sem bral o igri, pa naj bi imela ob začetku veliko bugov, ki pa jih še vedno niso odpravili. Je kdo lastnik igre?

ne, ker jo dobiš retail za isti denar.

4knative ::

Retail kupiš lepo pa prodaš ko ti ni več do igranja za 80% cene! "Digital je pase, kupuj cede!"

4knative je izjavil:

Retail kupiš lepo pa prodaš ko ti ni več do igranja za 80% cene! "Digital je pase, kupuj cede!"

Kaj pomeni retail,sem nov v tem? in kje se jih kupi te retail?

retail = maloprodaja.

V trgoviti vržeš v košarico. Zgoraj je en napisal internetne trgovine: zavvi, game.co.uk, base, shopto, thegamecollection... Vse to je legitimno. Ne kupuj pa od slovenskih malih podjetnikov, s.p. biznismenov, kufer firm ipd. Ne splača se, prvič zaradi cen in drugič, ker imajo nekateri izredno slab odnos do porabnikov in tudi širše javnosti na forumih. Mala antireklama iz moje strani, hvala!

abyssus ::

Hvala! :)

Mi vsekakor bolj ustreza CEDE :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: abyssus ()

Fifa 17 je znižana na 40EUR (psn+) iz 70, če koga zanima. Ponudba velja samo do 19.12.

@4knative: te strani, ki si jih navedel(zavvi,game.co.uk,.. kako je s poštnino, lahko plačam s kreditno kartico?)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Klemen97 ()

Hvala SUper razloženo!

lol 40€ za digitalno, ko dobiš retail za podoben denar.

http://www.game.co.uk/en/fifa-17-1327287

klemen97: vse imajo napisano, da.

gorann ::

no ja, digitalno lahk dva naenkrat igrata, tud to je precej pomembno ob nakupu

@scipascapa , 53€ (13€ dražje + poštnina). In pa, kar je rekel gorann.

Alessio983 ::

Malo prebral temo pa nisem zasledil:

Imam PS4 staro nekje 3 lete, pač vrjetno prva verzija. Se splača nadgraditi na PS4 pro. Imam 4k televizor. Problem imam tudi ker imam samo 500 Gb in je takoj zaseden. Se da nadgraditi na recimo 2 Tb doma sam ?

Zgodovina sprememb…

D3m ::

Se splača in se, da nadgraditi PS 4 na 2TB.

Lp.

https://www.playstation.com/en-gb/get-h...
|HP EliteBook|R7 8840U|

Klemen97 je izjavil:

Fifa 17 je znižana na 40EUR (psn+) iz 70, če koga zanima. Ponudba velja samo do 19.12.

@4knative: te strani, ki si jih navedel(zavvi,game.co.uk,.. kako je s poštnino, lahko plačam s kreditno kartico?)

Kreditna, lahko pa tudi kakšen paypal v kolikor ne upaš vpisovati kreditne povsod.

FIFA 17 je bila enih 30 eur na črni petek, zdaj je najceneje na shopto.net za 39 gbp + poštnina kar znese okroglih 50 eur. Treba pa upoštevati tudi da se iz teh trgovin čaka od 5-15 dni.

jaz mam zaj dve konzoli ne, pa moram kao aktivirat in deaktivirat racun vsakic ko ju menjujem. Je malo annoying da ker bi lahko ensotavno pustli da igre delajo na vseh racunih, dokler si tudi loginan z tistim ki ima igre.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Alessio983 ::

D3m je izjavil:

Se splača in se, da nadgraditi PS 4 na 2TB.

Lp.

https://www.playstation.com/en-gb/get-h...

Ne razumem točno posta, vem da se da nadgraditi ... PS4 pro ter ps4 bo v FPS razlika ? Recimo GTA V kjer kar precej šteka na PS4.

damirez ::

GTA V, dela na konzolah na 30fps in to zelo stabilno. Tako kot večina AAA iger je zgolj na 30fps. Da bi rekel, da šteka... ne... Še posebej glede na to, da je večina folka preigrala gta V n ps3, ki je imel porazne fpsje 18-28 je nekako šetalo.

A bo na ps4 pro kaj več fpsjev? NE!
Pri veliki večini iger ni nikakršne razlike med ps4 in ps4pro. Pri ene 30ih igrah je razlika, da je na malce ps4pro višja resolucija. Se pa najde tudi kaka igra, ki ima bolj stabilne oziroma boljše fpsje na ps4pro.

Tako da načeloma je ps4pro trenutno bolj metanje denarja proč, kako bo pa v prihodnost? Živi bili pa videli!

Vse je dovisno kaj spilas. Ce imas 4k TV in spilas nek main gejm ki je 4k. Why the hack not.

Ja to lahko za vsako stvar napišeš. Why the heck not si kupiti napihljivo lutko za spolne odnose, če nimaš punce, nimaš denarja za prostitutke, si grd ko smrt in ne hodiš ven.

Tko da tudi ps4pro, katerega imam sam. Se splača kupiti, če:
- igraš peščico iger, ki izkoristijo ps4pro
- imaš 65" 4k zaslon, katerega gledaš z manj kot 2m
- te ne moti, da večino 4k ps4pro iger dejansko ne teče na 4k resoluciji
- te ne moti, da je konzola precej večja in težja od slima
- te ne moti da konzola stane najmanj 100€ več od slima
- te ne moti, da ostale igre nimajo niti ščepca boljše grafike ali perfomansa od navadne ps4
- upaš, da bodo igre v prihodnosti bolje spisane za ps4pro, kot do sedaj

Če si odgovoril na večino vprašanj z DA, potem res WHY the heck not...

damirez tvoje čudaške navade pomoje ne zanimajo širše javnosti... Jaz mislim, da bodo večino naslovov v kratkem popečali za proja in bo boljše. Je pa tudi res, da je pro bolj za proje in neproji svoj nakup često obžalujejo... :)

4knative je izjavil:

damirez tvoje čudaške navade pomoje ne zanimajo širše javnosti... Jaz mislim, da bodo večino naslovov v kratkem popečali za proja in bo boljše. Je pa tudi res, da je pro bolj za proje in neproji svoj nakup često obžalujejo... :)

Mene sicer bolj skrbijo tvoje navade branja, namreč ne vem iz kje razbereš kakšne so moje navade... Vse kar sem rekel, je da lahko vsaka stvar smoteren nakup, če izpolnjuješ vse pogoje, pa naj bo še tako bizarna kot sex doll.

Govorimo pa o trenutno situaciji in trenutno je pro bolj kilava zadeva. Kako bo v prihodnosti bomo videli.

Gogyto ::

Glede slušalk, ki sem jih omenjal zadnjič...
Naredil kompromis. Kupil sem danes te v Lidlu, Bluetooth slušalke za 25 EUR. Sicer jih PS4 prepozna, vendar zvoka noče oddati preko njih v BT mode. Je pa zraven navaden 3,5 jack kabel, ki sem ga vštekal v dualshocka in zadeva špila brez problema! Jaz zadovoljen, več ne rabim. Slušalke zaenkrat lahko pohvalim. Sem potem naredil še check z Win 10 notebookom in BT laufa, tako da jih bom uporabljal še za filme na compu...

Lidl mi paše, več kot fer. Za 25 si lahko srečen da prihaja zvok iz obeh slušalk.

next3steps ::

4knative je izjavil:

Ni Sony Karitas, da bi se igral dobrodelneža.

Heroman ::

damirez je izjavil:

Ja to lahko za vsako stvar napišeš. Why the heck not si kupiti napihljivo lutko za spolne odnose, če nimaš punce, nimaš denarja za prostitutke, si grd ko smrt in ne hodiš ven.

Tko da tudi ps4pro, katerega imam sam. Se splača kupiti, če:
- igraš peščico iger, ki izkoristijo ps4pro
- imaš 65" 4k zaslon, katerega gledaš z manj kot 2m
- te ne moti, da večino 4k ps4pro iger dejansko ne teče na 4k resoluciji
- te ne moti, da je konzola precej večja in težja od slima
- te ne moti da konzola stane najmanj 100€ več od slima
- te ne moti, da ostale igre nimajo niti ščepca boljše grafike ali perfomansa od navadne ps4
- upaš, da bodo igre v prihodnosti bolje spisane za ps4pro, kot do sedaj

Če si odgovoril na večino vprašanj z DA, potem res WHY the heck not...

To si dobro napisal

puginho ::

damirez je izjavil:

GTA V, dela na konzolah na 30fps in to zelo stabilno. Tako kot večina AAA iger je zgolj na 30fps. Da bi rekel, da šteka... ne... Še posebej glede na to, da je večina folka preigrala gta V n ps3, ki je imel porazne fpsje 18-28 je nekako šetalo.

Pri veliki večini iger ni nikakršne razlike med ps4 in ps4pro. Pri ene 30ih igrah je razlika, da je na malce ps4pro višja resolucija. Se pa najde tudi kaka igra, ki ima bolj stabilne oziroma boljše fpsje na ps4pro.

Tako da načeloma je ps4pro trenutno bolj metanje denarja proč, kako bo pa v prihodnost? Živi bili pa videli!

Za tebe se vidi da nimaš ne 4k tv, niti ps4 pro, daješ pa konkretne nasvete :) na youtubu imaš polno primerjav, pa naj se vsak sam odloči

Gogyto ::

4knative je izjavil:

Lidl mi paše, več kot fer. Za 25 si lahko srečen da prihaja zvok iz obeh slušalk.

Jah no. Tako švoh spet ni. Sam sem mnenja, da je s to tehniko itak tako, da če se češ igrati resnega proizvajalca, boš do neke meje delal kvalitetne izdelke. Zdaj, kakšno ceno boš dosegel z njimi, je druga pesem, marsikdaj odvisna od mnogo dejavnikov. Se zavedam, da za 25 evrov nisem dobil B&O slušalk, konec koncev tega niti nisem nameraval. Kot rečeno - rabim v prvi vrsti slušalke, ki mi bojo omogočale, da tiste tri urice na teden špilam na PS4 brez da bi bil moteč faktor ženi, ki zraven recimo gleda TV in da nisem na kablu. Imam slabe izkušnje z žnorastimi slušalkami, ki sem jih nakupil že ohoho, pa je vedno slejkoprej šla žnora v franže. Imam konkretno tudi Logitechove G930, pa me moti, da se vmes izklapljajo in vklapljajo, včasih več, včasih manj. Problem je menda v WIFI, ker imam praktično vse tehnikalije na net vezane preko wifi, pa očitno potem moti tudi slušalke... Torej, ne glede na kvaliteto slušalk, pri meni pač ni optimalna rešitev. Zatorej sem se zatekel k neki poceni rešitvi.

puginho je izjavil:

damirez je izjavil:

Za tebe se vidi da nimaš ne 4k tv, niti ps4 pro, daješ pa konkretne nasvete :) na youtubu imaš polno primerjav, pa naj se vsak sam odloči

PS4pro imam day one. Lahko dokažem, takoj ko domov pridem poslikam zraven te teme. 4k tv pa imam res samo 55" in še to z treh metrov in ko sem testiral, se s treh metrov komaj opazi ralzike med 720p in 1080p, 4k pač ne.

To da večina iger ne izkoristi proja, ampak pro emulira navadnega ps4 to vemo. Zdej pri pro patchanih igrah, je pri večini samo višja resolucija, le redke imajo, oziroma na prstih ene roke jih našteješ, ki imajo še kaj drugega na voljo, kot resolucijo.

In ne rabiš nobenega youtube, le zdravo pamet, da ugotoviš, da boš težko opazil razliko med 1080p in 1440p, ker namreč igre ne tečejo v nativnih 4k, kot bi nekateri radi...

puginho ::

samo ena primerjava, če ne vidiš razlike med Ps pro 4k in ps4 pol si pa res slep

Lol, jaz na telefonu vidim razliko na tem posnetku. Ne razumem kak eni ne vidijo na 77 OLED TV-ju. Katastrofa. Potem bi bilo smiselno obiskati očesno ambulanto...

puginho je izjavil:

samo ena primerjava, če ne vidiš razlike med Ps pro 4k in ps4 pol si pa res slep

Res se pozna! Verjetno ti ne bo problem vsaj še 2 igri izmed 1287 najti, ki bi tako izboljšali na ps4 pro.

Heroman ::

Ta razlika ni vredna 100€...

Sploh pa ce imas fhd tv;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heroman ()
««
69 / 162
»»