Forum » Konzole » PS4
PS4

_njc ::
- PSN US Black Friday sale
Dodaten 10% popust na nakup:
- PSN US Flash Sale
- PSN UK Black Friday sale
- PSN SLO Black Friday sale
Dodaten 10% popust na nakup:
- PSN US Flash Sale
- PSN UK Black Friday sale
- PSN SLO Black Friday sale

Pesimist ::
Zdaj, ce se gre samo za ne dobavljive izdelke ali po visji ceni. To sem že doživel pri dosti večjih trgovinah kot te in tudi nisem dobil izdelka. Ena naših največjih spletnih prodajaln, ena majnših pc hardware trgovin. Tudi pri eni drugi naši konzola trgovini sem podobno doživel, ko je izsel Xbox One in je prodajal Day One črne škatle, kero sem hotel in jih na dan izzida odstranil oz naznanil kot nedobavljive. Ceprav sem ga opozarjal če je 100% ziher, da jih bo sploh dobil, sej je bilo znano, da so zaželjene po svetu. Jezni sem le bil zato, ker sem čakal in imel naročeno saj bi jo drugače ze zdavnaj kupil in dobil drugje kot mediamarkt.at kjer tudi sem mesec kanseje, ker je bilo takrat ze vse razprodano. To se pač dogaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

Tr0n ::
Nic pametnega na tem PS4.
Na Last Guardian se pocakam, potem pa zelo verjetno prodam zadevo.
Na Last Guardian se pocakam, potem pa zelo verjetno prodam zadevo.

p0ki ::
Ta koda mi ne prime, hvala vseeno
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"

krefi ::
Pozdravljeni
Zanima me kaj se bol splaca kupiti ps4 ali ps4 pro ker razlika je ogromna bolse nagibam na nakup ps4
Zanima me kaj se bol splaca kupiti ps4 ali ps4 pro ker razlika je ogromna bolse nagibam na nakup ps4
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Gatsu ::
Zelo odvisno koliko ti je pomembna grafika in fpsji in koliko diska ti je zadosti. Če ti je dost 500GB je razlika 100€ če hočeš 500GB pa 50€. Pa navadni PS4 ima poleg v bundlu še kako igro, Pro pa nobene. Je pa res da je izbor teh bundlov v Sloveniji zelooo švoh. Se pa da naročit iz tujine al pa zapeljat do Avstrije/Italije.

z3ro ::

puginho ::
V EU velja prost pretok blaga, kako razliko v davku bi ti plačeval? če ti dostavi dhl direktno misliš da gre to skozi carino?

Runnagain ::
hojnikb ima prav. Plačati moraš razliko do davka, ki je v naši državi, in je za izdelke 22%, v nemčiji manj. Kar daj PS4 v košarico in bodi pozoren na končno ceno, razliko v davki ti zaračuna že Amazon.
To velja za vse prodajalce, ki delajo s ciljo državo več kot 30k promet (vsaj tako je bilo včasih).
Evo, sem to naredil namesto tebe:
končna cena:
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 200,95
Verpackung & Versand: EUR 15,60
Gesamtbetrag: EUR 216,55
To velja za vse prodajalce, ki delajo s ciljo državo več kot 30k promet (vsaj tako je bilo včasih).
Evo, sem to naredil namesto tebe:
končna cena:
Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 200,95
Verpackung & Versand: EUR 15,60
Gesamtbetrag: EUR 216,55
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Runnagain ()

puginho ::
Aha, ok hvala za pojasnilo, nazadnje sem tehnično robo od zunaj naročal pred dvigom ddv-ja :)
No vseeno prišparaš 15 eur
No vseeno prišparaš 15 eur

Sem gledal tega v bigbangu za 230 eur ja sej vrjetno bom kupu navadnega ker se mi gre ps 4 predvsem za ogranje fife in podobnih iger ker kolegi imajo ze ps4 pa bi radi igrali eden proti drugemu za druge igre mam pa predvsem racunalnik

scipascapa ::
196 eur
https://www.amazon.de/PlayStation-Konso...
Items: EUR 200,95
Postage & Packing: EUR 15,60
Order Total: EUR 216,55

Koliko casa predvidevate da bo trajalo do ps5 ? Oz novejsr konzole

Melanholija ::
Zakaj bi kupil navadno, če imaš slim, ki je manjša, ima nov kontroler in porabi velik man štroma? Aja, saj je govora v slim verziji. Tudi Muller ima v akciji slim z 3 špilim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Melanholija ()

Gatsu ::

4knative ::
Baje da pride 2020 že PS5. Verjetno november ali december 2020. Tako da se splača potrpet in prišparat 100eur na konzoli in igrat na PS4 do takrat. 
Mogoče bo čez čas začel malo štekat, ampak bo še vseeno 10-15fpsjev. Skratka bo za zdržat.

Mogoče bo čez čas začel malo štekat, ampak bo še vseeno 10-15fpsjev. Skratka bo za zdržat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 4knative ()

poker93 ::
In potem vidiš, da so slim verzije krepko pod 300 evrov + z igro. Damn škoda, da teh cen ni bilo ko sem jaz kupoval to zadevo....torej v času fife15 :P

ne vem zakaj se kopujete navadni PS4 ce je smao 100€ razlike. Sploh ce v merkatoru dobite PRo za 300. Jaz ze studiram da bo mojega upgrejdo, vendar zanekrat ne spilam kaj dosti vec kot fife anyway. Vse ostalo sem na PC preusmero. Fife pac ne moces ker ni nikaksna online.

Vzel 5 komadov se splača, zdej jih ni več
maš še Panasonica TZ 7 iz Anglije? Meni še dela :)
Pesimist: nehaj s tem 300EUR, ker imajo izredno omejeno zalogo pa še rezervira folk vnaprej, tako, da realno je PRO 400EUR razen playgame ga ima za 380EUR in malo rabljenega za 350EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()

Melanholija ::
Ja cena je bila 300eur in tudi določeni so šli brez rezervacije in so ga dobili brez problema. Jaz nisem iz LJ na CE,Velenje so kar pozabili :(
Drugače bi ga imel, tudi E Leclerc ga je imel za 20eur več.

Kdo bo kupil staro konzolo, če ti mora služit še do konca 2020, ko naj bi izšel PS5?
Dvomim, da bo neprofesionalni PS4 zdržal do takrat. Nevem ali ste res taki klošarji, da nimate še tistih dodatnih 100 EUR, po drugi strani pa mate 2000 EUR za TV.
Dvomim, da bo neprofesionalni PS4 zdržal do takrat. Nevem ali ste res taki klošarji, da nimate še tistih dodatnih 100 EUR, po drugi strani pa mate 2000 EUR za TV.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 4knative ()

ni fora v denarju, fora je, da se rabljeni ps4 preslabo proda, pro je pa 400 in pika....da bom dajal skoraj 200€ razlike, ne hvala bomo preživeli.
za tv smo dali 499€ pred dobrim letom.
za tv smo dali 499€ pred dobrim letom.

PS4 je pase. Zdaj, ko ga talajo za 150-200 eur bo še bolj razvrednoten. Bolje ga bo uporabljati kot podstavek za rezanje salame, kot pa prodati na bolhi.
To je dobro za biznis, saj se bo tako prodalo več kozol na dolgi rok. Itak pa pri Sonyju niso nori - pritiskali bodo na developerje za patche in igre, ki bodo silile v nakup PS4 PRO.
To je dobro za biznis, saj se bo tako prodalo več kozol na dolgi rok. Itak pa pri Sonyju niso nori - pritiskali bodo na developerje za patche in igre, ki bodo silile v nakup PS4 PRO.

kero konzolo prodajo je lahko soniju relativno vseeno. Glavno da se userbasa siri za 70EUR vredne spile. Jaz vec ne kupid dobene konzola igre kero imam opcijo spilati na PCju z gtx 1080 ce ni nekak hudo vezana na konzolo. Excluziv ali pa zarad onlineplaya.
Drugace bom pa pro probal kupiti v mercatorju ali kaki akciji do izida nasledne fife pac.
Drugace bom pa pro probal kupiti v mercatorju ali kaki akciji do izida nasledne fife pac.
Zgodovina sprememb…

gorann ::
Melanholija je izjavil:
Ja cena je bila 300eur in tudi določeni so šli brez rezervacije in so ga dobili brez problema. Jaz nisem iz LJ na CE,Velenje so kar pozabili :(ne nakladaj
imel ga je za 400eur in si dobil 80eur povrnjeno na njihovo kartico
pride v postev edino, ce kupujes v leclercu
Kdo bo kupil staro konzolo, če ti mora služit še do konca 2020, ko naj bi izšel PS5?iste igre bos igral in na proju in na navadni ps4 do prihoda ps5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorann ()

koyotee ::
Jajca, ne pusti mi povezati paypal racuna, niti vise.
Ce se hocem prijavit kot US primary account.
Ce se hocem prijavit kot US primary account.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()

ki lahko kupim fifo 17 najbol cheap? uk kje al kak? Rabim za drugo konzolo ki bom jo mel. Digitalnih z prvega racuna nemrem uporabalt ker je Sony shit!

zamudil si 29,99 funta pri zavviju. drugače imaš 32 funtov skoraj povsod.
http://www.zavvi.com/games-ps4/fifa-17/... - gratis ptt
http://www.shopto.net/video-games/ps4/P... - 3 funte ptt.
http://www.zavvi.com/games-ps4/fifa-17/... - gratis ptt
http://www.shopto.net/video-games/ps4/P... - 3 funte ptt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scipascapa ()

FIFA 17 je na flash sale 35,99$
Na storu seveda
Na storu seveda
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()

lepo je napisal, da ne more uporabiti digitalno....pa digialno se kupuje igre po 5-10€, ne pa takih, ki jih dobiš retail za isto ali nižjo ceno, s tem, da lahko prodaš naprej.

Ma itak mas doklr mas pol pa skup s psjem prodas :) men gre na k**** ), da bi mi skos gonil cd not.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

kaj pa rableni uk diski? Jaz ze mam digitalno fifo 17 na US racunu, spilam pa na slo računu, tako da je us račun nstavlen kot primarni.
Ampak to bi zdaj moral 2-3x na teden za par ur prenest na konzolo 2.
Glede na sony politiko ni dovolj ce z obema računoma loginam v konzolo 2 brez da us nastavim kot primarni vsakič v konzoli 2 in nazaj v konzoli 1 potem spet.
Zdaj lahko samo kupim se enkrat digitalno na SLO ali fizicni EU DVD ki je ponavadi cheaper kot digitalni shitz.
Ampak to bi zdaj moral 2-3x na teden za par ur prenest na konzolo 2.
Glede na sony politiko ni dovolj ce z obema računoma loginam v konzolo 2 brez da us nastavim kot primarni vsakič v konzoli 2 in nazaj v konzoli 1 potem spet.
Zdaj lahko samo kupim se enkrat digitalno na SLO ali fizicni EU DVD ki je ponavadi cheaper kot digitalni shitz.
Zgodovina sprememb…

L1nK ::
na us psn lahko uporabljaš samo us kreditne in paypal, naših pa ne
https://www.facebook.com/link.zhizhekian