Forum » Konzole » PS4
PS4

L1nK ::
slim je že od avgusta v mercatorju po enaki ceni, si mal za časom?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

koyotee ::
Kupon je pa sam med vikendom...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!

next3steps ::
Nekako mi delujete sovrazno nastrojeni proti PS4 Pro - zakaj je temu tako?
Če imaš 4k TV po možnosti s HDR in imaš namen igrati podprete špile, valjda kupiš Proja.
ma kdo kaki vec opis z tem fake 4k sistemom in upscelingom? zakaj tega nimamo na PCju ze? Pa to mora neki delay producirat ce ze.
Imamo to tudi na PCju.
Dynamic scaling pa tudi prihaja na PC.

scipascapa ::
pa je 100%, da grem v petek v kranjski Mercator po PRO...in bodo dali za 400€ - 25% pa še pike?

200%, pa se nalepke bos dubu.
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

4knative ::
Dobil proja za 299, zdaj iščem še OLED 65 za -25%... Bo imel Mecrator tale TV znižan?
LG Electronics OLED65B6P Flat 65-Inch 4K Ultra HD Smart OLED TV (2016 Model)
LG Electronics OLED65B6P Flat 65-Inch 4K Ultra HD Smart OLED TV (2016 Model)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: scipascapa ()

Pesimist ::
ne vem kaj to pomeni. Kupon za 25% je uporabil? torej 320€ potem pa se ta partner al kaj?

Melanholija ::
To je pač ta kupon ja in pride 300...to je zaradi tega Gold partnerja, ki pordaja plejstejšne Merkatorju.
Sam jih nimajo več na zalogi, 20 baje pride nova pošiljka.
Sam jih nimajo več na zalogi, 20 baje pride nova pošiljka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Melanholija ()

ja tak se ne mudi samo studiram da se ne splaca trejdat in old ps4 z doplacilom v tem primeru. 250€ vs 300€. Te je samo 50€ vredni.

Ja sigurno je bolje kupiti za 300 in prodati na bolhi, eni so res dali samo 50....to bom naredil tudi sam.

mislil sem boljj te fore ko ti vzamejo v račun stari ps4 za nov PRO pa moras plačat se 250EUR+-.
Grem raje enkrat decembra ali pa januarjaa v mercator. Mudi se mi tak ne ker mam stari ps4.
Grem raje enkrat decembra ali pa januarjaa v mercator. Mudi se mi tak ne ker mam stari ps4.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()

Fantje, za tiste, ki nimate 4k TV se ne splača prodajat PS4 in kupit PRO imo. Tudi če je samo 20 eur vložka. Vloži raje v pivo. :)
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: scipascapa ()

Sigurno se splača, bo se lažje prodalo kasneje če že druga ne. Pa 60fps je tudi fino :)

Tole kar dela Mercator ni noben gold partner, ampak prodaja pod ceno, pač ker se mu splača delat malo reklame. Izgube ne bo imel velike.
Pa četudi naredimo računico:
300€ ob popustu PRO
starega se več kot za 200€ ne bo prodalo - pa še to bo velik uspeh.
Torej 100€+ več za kaj že?
Pa četudi naredimo računico:
300€ ob popustu PRO
starega se več kot za 200€ ne bo prodalo - pa še to bo velik uspeh.
Torej 100€+ več za kaj že?

Je precej razlik, sam tistemu, ki tega noče videt, je brezveze gvorit. Poglejte si sami razlike, tud na 1080p so ca. 15% Nevem pa na koga letijo ti otročji posti? Jaz si že 10 let vse sam kupujem. Tudi za 250 se ga proda z kakim špilom. Folk še kar vidi cene 400 eur za ps4. Ko bo ps5 se bo pa pro prodal za več kot bi se navadna.
Zgodovina sprememb…

Večina iger še nima patcha in dosti starih dobrih naslovov sploh ne bo dobilo patcha.
Če prodate PS4 za 250 eur z vsemi igrami je tu računica:
- 50 eur za PRO
- imam 0 iger, rabim 500 eur za nekaj dobrih naslovov
- rabim še en plošček v2
- rabim še 4k TV z dobrim HDRom, z malo laga, z najbolj črno črno, z lepimi barvami...
50+500+50+1500do3000=
od 2100 eur do 3600 eur
Torej ni strošek samo 50 eur, kot zgleda na prvi pogled.
Če prodate PS4 za 250 eur z vsemi igrami je tu računica:
- 50 eur za PRO
- imam 0 iger, rabim 500 eur za nekaj dobrih naslovov
- rabim še en plošček v2
- rabim še 4k TV z dobrim HDRom, z malo laga, z najbolj črno črno, z lepimi barvami...
50+500+50+1500do3000=
od 2100 eur do 3600 eur
Torej ni strošek samo 50 eur, kot zgleda na prvi pogled.

Blaz90 ::
Ravnokar sprobal Battlefield 1 na PS4 Pro in moram reči, da je razlika na 1080p zaslonu očitna - tako iz vidika same jasnosti slike kot tekočega gameplaya.
Če na PS4 igra teče zaradi dynamic resolution scaling-a med 900p in 1080p pri 40-60 fps povprečno, je na PS4 Pro resolucija ves čas 1080p in frame rate zelo konstanten pri 60 fps, kar ti dejansko da neko prednost pred drugimi igralci. Opažam, da je veliko lažje zadeti, še posebej na conquest mapi s 64 playerji, kjer je na ps4 frame rate velikokrat opazno padel.
Zgleda bo res treba nabavit 4k tv, samo vprašanje, če bi potem frame rate še ostal konstanten pri 60, najverjetneje ne.
Če na PS4 igra teče zaradi dynamic resolution scaling-a med 900p in 1080p pri 40-60 fps povprečno, je na PS4 Pro resolucija ves čas 1080p in frame rate zelo konstanten pri 60 fps, kar ti dejansko da neko prednost pred drugimi igralci. Opažam, da je veliko lažje zadeti, še posebej na conquest mapi s 64 playerji, kjer je na ps4 frame rate velikokrat opazno padel.
Zgleda bo res treba nabavit 4k tv, samo vprašanje, če bi potem frame rate še ostal konstanten pri 60, najverjetneje ne.

Kdo je govoril o vseh igrah? 4knative? Če dam tri kontrolerje in en star špil zraven je to ok deal zame.
Ne za 4k gre frame rate dol. Je le prešvohna mašinca da bi to zmogla.
Ne za 4k gre frame rate dol. Je le prešvohna mašinca da bi to zmogla.
Zgodovina sprememb…

Dekinio ::
Pozdravljeni,
mene zanima za PS plus...če ma kdo naredo oziroma povezani dve konzoli (primary, secundary console)? Torej kupiš digitalni špil in lahko zastojn igra tudi na drugi konzoli?
Je to dovoljeno iz strani Sony-a za PS4?
Hvala.
lp
mene zanima za PS plus...če ma kdo naredo oziroma povezani dve konzoli (primary, secundary console)? Torej kupiš digitalni špil in lahko zastojn igra tudi na drugi konzoli?
Je to dovoljeno iz strani Sony-a za PS4?
Hvala.
lp

Deluje ja. Ce kupis spil na User1 in ga registriras kot primarno na PS4-1. Lahko User2,User3... igrajo to igro brez problema. Ce pa hoces User1 igrati to igro na PS4-2 se pa mora samo loginat v PS4-2 z User1. Doben drugi User pa ne more dostopati do tega spila na PS4-2 samo User1, pa tudi ce je User1 loginan. Vseeno ostali useri ne morajo pognati zadeve.
Sem ravnokar sprobal 2 tedna nazaj ko sem studiral da bi si se eno PS4 nabavo. Tak da ta ideja o dveh PS4 je za mene dead, ker imam igra na UserUSA, igram pa na USERSI
Za PSplus seveda velja isto.
Sem ravnokar sprobal 2 tedna nazaj ko sem studiral da bi si se eno PS4 nabavo. Tak da ta ideja o dveh PS4 je za mene dead, ker imam igra na UserUSA, igram pa na USERSI
Zgodovina sprememb…

GenZNPC ::
PS4 Pro je Refresh PS4, da se zafila trg do PS5 al kva ze bo.
Ko pride PS5, bo razlika v PS4 in PS4 pro ena gajba pira.
PS4 bo vreden 60€, PS4PRO pa 50% vec. Torej.... 90€ - na oko.
skibidi

Deluje ja. Ce kupis spil na User1 in ga registriras kot primarno na PS4-1. Lahko User2,User3... igrajo to igro brez problema. Ce pa hoces User1 igrati to igro na PS4-2 se pa mora samo loginat v PS4-2 z User1. Doben drugi User pa ne more dostopati do tega spila na PS4-2 samo User1, pa tudi ce je User1 loginan. Vseeno ostali useri ne morajo pognati zadeve.
Zaj sicer te malo ne razumem...mislim, da sma z bratom imela tako naredo, da je on moje kupljene igre lahko igral na svojem PS4 in na svojem računu...
Jaz sem mel to naštimano z bratom...torej jaz sem kupil digitalno igro in sma oba lahko igrala to igro, vsak na svoji konzoli na svojem računu. PS plus tud deluje tako, da sem jaz kupil PS plus pa sma oba lahko igrala online....omejitev je, da pač on ne more kupovati igre po znižani ceni.
zanimalo me je, če je vse to dovoljeno s strani Sonya?

z3ro ::
Digitalne vsebine (oziroma tudi v fizični obliki, le da moraš takrat nosit s sabo disk), ki jih kupiš z PS+ računom lahko igraš na dveh PS4..vendar ne hkrati. Z tem PS+ računom si lahko loginan samo na enem PS4 naenkrat...in na tem jih igraš, na drugem se tiste vsebine zaklenejo. Ko se prijaviš v drugi PS4 pa se odklenejo, in se na taprvem zaklenejo. Je pa to dovoljeno, ne boš imel težav z kakšnim ban-om.

Digitalne vsebine (oziroma tudi v fizični obliki, le da moraš takrat nosit s sabo disk), ki jih kupiš z PS+ računom lahko igraš na dveh PS4..vendar ne hkrati. Z tem PS+ računom si lahko loginan samo na enem PS4 naenkrat...in na tem jih igraš, na drugem se tiste vsebine zaklenejo. Ko se prijaviš v drugi PS4 pa se odklenejo, in se na taprvem zaklenejo. Je pa to dovoljeno, ne boš imel težav z kakšnim ban-om.
Zaj mi pa res ni jasno...kako pa sma lahko igrala z bratom digitalno igro, katero sem jaz kupil, z PS+ (katerega sem jaz kupil), vsak na svoji konzoli s svojim računom, oba online?
Video postopka je tu...in deluje...

z3ro ::
Zaj mi pa res ni jasno...kako pa sma lahko igrala z bratom digitalno igro, katero sem jaz kupil, z PS+ (katerega sem jaz kupil), vsak na svoji konzoli s svojim računom, oba online?
Video postopka je tu...in deluje...
Zdaj pa tudi meni ni več jasno :) Ravno pred kratkim sem po forumih bral kako je s tem in koliko sem razumel to naj ne bi bilo mogoče.

A mi lah en razlož, kako je s temi računi? Zakaj mate registrirano v UK ali USA?
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!

ker je bilo v US ceneje. oz se vedno je. US igra pride like 59$. EU igra pride 70EUR. Vcasih si na US racunu preracunano palcal nekaj malega preko 40EUR ko je se Euro bil močen.
Jaz imam US racun samo da kupujem igre. Igram jih pa na drugem. Zato mora moj US racun biti primaren in aktiviran sej moj slo racun nima dobene igre ali plusa.
In to efektivno ne morem na konzolo dva prenasat. Well lahko samo tako kot v video pise. Aktivacija in Deaktivacija. To pa bom kaj pol delo like 20x na tedn? Nej raje nimam dveh PS4 pa uporabljam streaming.
Jaz imam US racun samo da kupujem igre. Igram jih pa na drugem. Zato mora moj US racun biti primaren in aktiviran sej moj slo racun nima dobene igre ali plusa.
In to efektivno ne morem na konzolo dva prenasat. Well lahko samo tako kot v video pise. Aktivacija in Deaktivacija. To pa bom kaj pol delo like 20x na tedn? Nej raje nimam dveh PS4 pa uporabljam streaming.
Zgodovina sprememb…

gorann ::
da ne bo problemov vec s temi deljenji iger na razlicnih konzolah
1) tisti, ki je kupil igrice je recimo Jože - Jože ne sme imeti svojo lastno konzolo aktivirno kot primarno preko svojega racuna
2) na drugih konzolah, kjer bi igrali njegove igre, mora Jože svoj racun aktivirati kot primarni na teh njihovih konzolah
3)ko razlicni osebki aktivirate njegov racun na vsaki konzoli kot primarni ste naredili vecino dela, seveda vam mora zaupat podatke za prijavo, da potem povlecete igro preko njegovega racuna na svojo konzolo
4)ko ste dljali igro na svoj ps4 preko njegovega racuna, se prijavite s svojim racunom in igrate igro, ni treba da sta oba prijavljena na tej konzoli hkrati
naj bi se dalo eno igro igrati hkrati in tudi mp online, tako pravijo
1) tisti, ki je kupil igrice je recimo Jože - Jože ne sme imeti svojo lastno konzolo aktivirno kot primarno preko svojega racuna
2) na drugih konzolah, kjer bi igrali njegove igre, mora Jože svoj racun aktivirati kot primarni na teh njihovih konzolah
3)ko razlicni osebki aktivirate njegov racun na vsaki konzoli kot primarni ste naredili vecino dela, seveda vam mora zaupat podatke za prijavo, da potem povlecete igro preko njegovega racuna na svojo konzolo
4)ko ste dljali igro na svoj ps4 preko njegovega racuna, se prijavite s svojim racunom in igrate igro, ni treba da sta oba prijavljena na tej konzoli hkrati
naj bi se dalo eno igro igrati hkrati in tudi mp online, tako pravijo
scipascapa je izjavil:
tudi, odvisno koliko dodatkov ti da zravenPS4 Pro je Refresh PS4, da se zafila trg do PS5 al kva ze bo.
PS3 dobiš za 60€ danes?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorann ()

GenZNPC ::
scipascapa je izjavil:
PS4 Pro je Refresh PS4, da se zafila trg do PS5 al kva ze bo.
PS3 dobiš za 60€ danes?
Brez navlake ja.
skibidi

Lepše nebi mogo razložit...svaka čast!
naj bi se dalo do 16 razlicnih konzol tako porihtat, da majo od istega uporabnika igro gor na disku, oziroma ti sam imas lahko 16 razlicnih racunov na svoji konzoli, katerim je tvoja konzola primarna in dostopas do vseh njihovih iger
sam je spet problem, da najvec dva lahko igrata naenkrat "jožetovo" igro, to je jože sam, ki preko svojega racuna igra kjerkoli hoce, saj ima dostop do lastnih iger in tisti, ki ima aktiviran jožetov racun na svoji konzoli
vsi ostali bi pa morali enkrat en, drugic drug odjavit racun kot primarni in spet prijavit na drugi konzoli

igras lahko isto igro naenkrat samo na dveh, lahk mas pa na vecih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gorann ()

dukaric1991 ::
Steep beta ce bo kdo probal, sem dobil 3 kode... Traja pa do 14.11, torej do jutri.
TPPWX8ATRDFH
NHY3KE4JVMAY
9HUZ8HH2YJ8A
TPPWX8ATRDFH
NHY3KE4JVMAY
9HUZ8HH2YJ8A

travica ::
Kupili smo novo PS4 konzolo z dvema brežičnima kotrolama.
Tamala je po eni uri igranja ugotovila, da na PCju lažje igra Maincraft in konzole nihče ne uporablja. Zanima me kako se naredi factory reset, da dam konzolo v prodajo.
Email sem uporabil za prijavo v ps store in t bi rad zresetiral na default.
Tamala je po eni uri igranja ugotovila, da na PCju lažje igra Maincraft in konzole nihče ne uporablja. Zanima me kako se naredi factory reset, da dam konzolo v prodajo.

puginho ::
Kupili smo novo PS4 konzolo z dvema brežičnima kotrolama.
Nebi še malo počakal da se navadi, da neboš čez 1 mesec nazaj kupoval :)