» »

PS4

PS4

««
50 / 162
»»

sunkidh ::

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem kupil prvi playstation4 in imam par vprašanj. Ker si nameravam narediti kanadski account me sedaj zanima, če je tale vrednostna kartica taprava,in pa ali je kdo že nročeval iz te strani?https://mobile.pcgamesupply.com/catalog...

Aja pa še to ali lahko kupim ps+ s to kartico ali moram kupiti posebej kartico za ps+?
Hvala lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sunkidh ()

St235 ::

je prava. Glede psn+ lahko kupiš namensko kartico (včasih so akcije) ali pa vrednostno kartico za 50$ in plačaš naročnino z njo.

Drugače pa kako to da si se odločil za kanado? Osebno imam raje US, ker potem kartice brez vsakršnih provizij kupuješ preko amazon.com.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Trupl0 ::

yayo je izjavil:

Domnevam, da se skušajo znebiti starih revizij PS4. Kdor je kolikor tolikor pismen in kupuje sedaj bo itak poiskal najnovejši model.

od 14.12 do 23.12 je akcijska MPC na 500gb model, novi C chassis -> 299.99 €
If you are going through Hell, keep going !

Runnagain ::

St235 je izjavil:

je prava. Glede psn+ lahko kupiš namensko kartico (včasih so akcije) ali pa vrednostni za 50$ in plačaš naročnino z njo.

Drugače pa kako to da si se odločil za kanado? Osebno imam raje US, ker potem kartice brez vsakršnih provizij kupuješ preko amazon.com.

Mogoče je trik v tem, da je 50 CAD dobri 33€, 50 US pa dobrih 45€...razlike je torej skoraj 30% oz. 12€.

nisem bil pozoren da je US dolar toliko zrastel, včasih je bila razlika manjša kot to, kar so ti pobrali pri proviziji. Kako je pa s cenami v storu so 1:1 med CAD in US, al so cene v kanadskem storu načeloma višje?

sunkidh ::

Runnagain je izjavil:

St235 je izjavil:

je prava. Glede psn+ lahko kupiš namensko kartico (včasih so akcije) ali pa vrednostni za 50$ in plačaš naročnino z njo.

Mogoče je trik v tem, da je 50 CAD dobri 33€, 50 US pa dobrih 45€...razlike je torej skoraj 30% oz. 12€.

Najlepša hvala obema. Ja za kanado sem se odločil prav zaradi tega, kar je že runnagain napisal.
Lp

Očitno se splača samo pri letni naročnini, špili so tam tam:
https://www.reddit.com/r/PS4/comments/3...

yayo ::

Trupl0 je izjavil:

od 14.12 do 23.12 je akcijska MPC na 500gb model, novi C chassis -> 299.99 €

Očitno je akcija direkt od Sony-a, ker vidim, da imajo verige trgovin v Italiji enako.

Direkt je ja

Drugače pa, 350€ v bundlu z novo igro ali 300 brez... Gre bolj za psihološko finto, se mi zdi.

isto kot ps3...50€ razlike pa si dobil večji disk in igro

scipascapa ::

da latkotnik29 cene so iste, sej to je fora.

splača se imeti kandadski račun :)

Iste v smislu nominalne vrednosti ali da stanejo enako v kanadskih kot ameriških dolarjih in profitiraš na račun valute?

https://www.reddit.com/r/PS4/comments/3...

Če to prav razumem so kanadske za cc razliko v valuti dražje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

na redditu tudi prebral, da CAD PS+ kode ( pač tiste za 12 mesecev itd. ) delujejo tudi na US računih.

Tr0n ::

Mojster Kojima pristal pri SCE in Playstationu! \o/

oo7 ::

Tr0n je izjavil:

Mojster Kojima pristal pri SCE in Playstationu! \o/

Konamiju bo še žal drugače pa je to ena velika pridobitev za Playstation :)

Edino škoda, ker je Konami lastnik igrer Metal Gear ;((;((

ki pa jih konami ne bo znal delat.

25 Februar 2016

Genre: Sports:))

Kleemen ::

Zanima me, če je pri PS4 prenesti vse kar je na trdem disku na usb ključek oz. prenosni trdi disk in prenesti na drugi PS4? S tem mislim predvsem shranjene igre, naprimer da ko dam isto igro noter nadaljujem iz tam kamor sem končal in ne na začetku igre.

Save gejme lahko na USB kljuc ali ce mas PS+ shranis v cloud ja.

Pesimist ::

kaj te to nek kitajski palcek na video. vun ga fuknit pa 3 cenejse zaposlit. Metal gear pa je tak čista povprečna igra ko nek tombraider pač. Maher je tisti ko je tetris izumo.

D3m ::

Pesimist je izjavil:

kaj te to nek kitajski palcek na video. vun ga fuknit pa 3 cenejse zaposlit. Metal gear pa je tak čista povprečna igra ko nek tombraider pač. Maher je tisti ko je tetris izumo.

Malo tišje, da ne bo smrekar1 vskočil v temo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Tr0n je izjavil:

Save gejme lahko na USB kljuc ali ce mas PS+ shranis v cloud ja.

To sem mislu ja, hvala. Kakšen pa je postopek? Kako oz. kje na ps4 prenesem save game?

mal treba bit :p haha hvala, hvala :)

Kje pogledam, katere igre so danes znižane?
Prešnji petek je nekdo napisal, katere so, pa ne vem, kjer to najdem.

Pesimist ::

Runnagain je izjavil:

Kje pogledam, katere igre so danes znižane?
Prešnji petek je nekdo napisal, katere so, pa ne vem, kjer to najdem.

na UK playstoru pa EU verjetno. US ima drugacne akcije.

black ops 3 za 50EUR pa neka splosna 1x koda za buy 1 get one free ze celi tedn gor.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

CULTO ::

Glede teh računov na uk in us ali slovenski. če kupiš igro preko ps sore jo pol nemorš prodat, pa tudi kaj veliko razlike ni v ceni med ps storom in recimo mullerjem? Ali imam prav??

Culto, vse igre, katerih cene sem prečekiral, so cenejše na angleškem amazonu (fizična oblika igre) oz. marsikateri drugi spletni ali fizični trgovini, kot v playstation store-u.
Tako da je praktično boljše kupiti škatelno verzijo in jo kasneje magar prodati (ali pa šenkati) naprej.

Zgodovina sprememb…

Kupiš škatlasto verzijo igre jo preigraš in prodaš naprej.

Aja, online sem kupil samo Everybody's gone to the Rapture, ker škatelne verzije nisem našel (pomojem je sploh ni, nisem dolgo iskal ;)).

In kakšna je kaj igra Everbody s gone to Rapture?

Haha, ti povem, ko me punci malo spustita zraven...trenutno je vseskozi Lego Hobbit na sporedu ;)!

Igro sem samo zagnal in šel do prve točke. Kaj dosti še ne morem reči...razen tega, da izgleda čudovito.

Zgodovina sprememb…

m-power: igra je čudovita, platina pa dolga, saj moraš 2x odigrati, če ne paziš :P

človek zver ::

oo7 je izjavil:

In kakšna je kaj igra Everbody s gone to Rapture?

razen ql grafike je špil pravi boring simulator..... men je blo krneki! 8-)

Namen imam kupiti eno ali dve digitalni igri za PS4, še od PS3 pa imam dva accounta, enega evropskega, drugega angleškega. Domnevam, da če kupim na enem ne bom mogel uporabljati igre tudi na drugem, ne? Kaj pa moj Paypal račun? Ga lahko uporabim na obeh accountih ali ne? V preteklosti sem (le parkrat, ker ne igram online)kupoval Playstaion kartice od tgovcev na netu, tako, da nimam izkušenj s Paypalom pri Sonyu.

Kar kupiš na enem, lahko uporabljaš tudi na drugem računu.

Mene pa zanima, ali nemška 20EUR kartica za PSN account dela samo na nemškem računu (nakup na nemškem amazonu), ali pa tudi na slovenskem? Ali obstaja EU 20EUR psn vrednostna kartica oz. takšna, ki dela na slovenskem accountu?

Zgodovina sprememb…

Samo nemskem.

Je kdo kupoval kanadske vrednostne kartice na pcgamesupply.com?
Se dobijo še kje drugje?

Amazon.ca.

Je pri PS4 velika razlika v sliki med 720p in 1080p televizorjem?

Ja, v resoluciji in stevilu pixlov. What kind of a question is that! :p

Mislil sem vprašati če se na uč opazi velika razlika med 720 in 1080?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

KlemenL ::

Pregledal vse trgovine na internetu, najcenejši PS4 je 300€ v BigBangu. https://www.bigbang.si/igralne-konzole/... Mogoče kdo ve, kakšna je razlika med 2015 modelom ter starim oziroma t.i. chassis c ali nekaj takega? :)

oo7 je izjavil:

Daj si na PCju Windowse in igre v 720p in potem v 1080p pa si sam pogledaj, ce je opazna razlika.

:rolleyes:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

KlemenL je izjavil:

Pregledal vse trgovine na internetu, najcenejši PS4 je 300EUR v BigBangu. https://www.bigbang.si/igralne-konzole/... Mogoče kdo ve, kakšna je razlika med 2015 modelom ter starim oziroma t.i. chassis c ali nekaj takega? :)

Changes You Need To Know About The New PS4 Model
http://whatculture.com/gaming/5-changes...

Tr0n je izjavil:

oo7 je izjavil:

Daj si na PCju Windowse in igre v 720p in potem v 1080p pa si sam pogledaj, ce je opazna razlika.

:rolleyes:

Nisem vprašal če je razlika opazna ampak če je velika razlika ampak če ne veš ne veš zdaj pa zavijaj s tistimi svojimi očmi kolikor moreš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

KlemenL je izjavil:

Pregledal vse trgovine na internetu, najcenejši PS4 je 300€ v BigBangu. https://www.bigbang.si/igralne-konzole/... Mogoče kdo ve, kakšna je razlika med 2015 modelom ter starim oziroma t.i. chassis c ali nekaj takega? :)

Sedajle imaš spet kupončke za 20% popusta v Mercatorju. Tako da boš tam ceneje prišel skozi (280€). Danes in jutri ;)!

KlemenL ::

Okej super, hvala!:) bom šel pogledat.

EDIT: Morda malo glupo vprašanje, ampak kje dobiti ta kuponček? Reklame ne najdem...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KlemenL ()

KlemenL je izjavil:

Okej super, hvala!:) bom šel pogledat.

EDIT: Morda malo glupo vprašanje, ampak kje dobiti ta kuponček? Reklame ne najdem...

Reklame so pošiljali 2 dni nazaj. Povprašaj kolege oz. družino, mogoče ima kdo letak (običajno je na sprednji ali zadnji strani), ni hudič, da ne boš našel enega.

Izgleda pa takole:
http://issuu.com/mercator/docs/katalog-...?

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Odvisno od velikosti televizije in oddaljenosti od ekrana.

Pomagaj si s temle:

Če si predaleč/premajhen zaslon potem ti 1080p nič ne koristi.
««
50 / 162
»»