» »

PS4

PS4

««
17 / 162
»»

Roksij ::

No to sem imel v planu, ampak me skrbi ker je pač kartica vazana na EU naslov. Sem že bral da so komu blokiral amazon račun in podobno zaradi tega, zato cvikam ni tukaj sprašujem, hvala za info, bom takoj ko dobim PS4 itak preizkusil pa bom kar bo. :)

Pa s temi karticami lahko tudi PS+ aktiviram verjetno ane?

Je pa res neverjetno kakšna razlika v ceni je med obema opcijama.

Pesimist ::

sej so tudi druge strani kot g2a kjer lahko kamot z evropskim paypalom plačaš.
Vse za US račun lahko kupiš ameriško.
Na bestbuy se sicer nisem kupoval, nisem niti vedo da majo elektronsko poslovanje.

goblin so pa tak nenormalni. Za 10$ karto hocejo 12EUR lol. Pol tak brezveze imeti us racun.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Goblin ::

Slovenijo ima eno čudno zadevo, ki se imenuje DDV, čisto vedno se prikrade na račun in pristavi piskrček.
http://www.goblin.si

ja potem še pa v vaš piskerček 2,5€ pade da nanese 9,4€ vredna karta z DDV 12€ a ne?

Če kdo če jaz jih z amazona kupim in za 11€ prodam, instant delivery na email :))

St235 ::

Goblin je izjavil:

Slovenijo ima eno čudno zadevo, ki se imenuje DDV, čisto vedno se prikrade na račun in pristavi piskrček.

A to 30% da pridete it 50$ na 50€?

Goblin ::

St235 je izjavil:

Goblin je izjavil:

http://www.goblin.si/playstation-networ...

Bodi priden in izračunaj koliko je naša marža...
http://www.goblin.si

Samo še ena stvar, potem pa res neham težit... Na Amazonu kjer naročate kredit v dollarjih za PSN Store, pravite da to počnete z US naslovom, a le-tega vpišete kot naslov za dostavo, ali tudi pri kreditni kartici navedete napačen torej ameriški naslov? Ali imate kakšen drug način plačila? Vem, sem povsem smotan za te stvari zato raje vprašam vsako malenkost, better be safe than sorry ali kako pravijo v ZDA hehe.

medenko ::

samo dostavni naslov.

Goblin je izjavil:

St235 je izjavil:

Goblin je izjavil:

http://www.goblin.si/playstation-networ...

Bodi priden in izračunaj koliko je naša marža...

kakih 10%, glede na to,da je že pri 50$ upoštevana osnovna marža. razen če si reveži ne znate izpogaja boljših cen kot fizične osebe z dvemi kliki na Amazonu.

Roksij je izjavil:

Samo še ena stvar, potem pa res neham težit... Na Amazonu kjer naročate kredit v dollarjih za PSN Store, pravite da to počnete z US naslovom, a le-tega vpišete kot naslov za dostavo, ali tudi pri kreditni kartici navedete napačen torej ameriški naslov? Ali imate kakšen drug način plačila? Vem, sem povsem smotan za te stvari zato raje vprašam vsako malenkost, better be safe than sorry ali kako pravijo v ZDA hehe.

Podatke od kartice vneseš prave. Potem si pa dodaš ameriški naslov. In ko naročaš digital goods, ki jih dostavljajo samo v US takrat ibereš us naslov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Najlepša hvala za odgovore adapipika in Lakotnik29!

ge ::

Rad bi ugotovil pod katero državo smo na PS4 naredili PSN acount. Namreč ne vem ali smo pod državo dali Slovenijo (če je sploh mogoče).
UK kartica ze enoletno članstvo v PSN+ deluje če je slučajno račun narejen v SLO. Je mogoče račun prenesti, ponovno kreirat, spremenit,... ???
Ge

UK kartica deluje samo na UK računu.

Prenesti računa ne moreš, lahko pa pač narediš novega.

Ja in ko naredim nov račun kaj se zgodi z doseženimi rezultati v Destiny ?
Ge

Ostanejo na starem računu. Trofeje se ne prenesejo. Savegame se da, odvisno od igre.

Ok hvala za odgovore, pa lahko kje preverim pod katero državo je narejen račun ?
Ge

Sam zadevo rešil (pobrano z http://www.joker.si/ foruma) brez kompliciranja z ugotavljanjem ali spreminajnjem države-računa.

1. https://store.sonyentertainmentnetwork....!/en-si/home/games
2. prijavi se s svojim accountom
3. klinki na PS+ tab
4. plačaj

;))
Ge

PlayGamesi ::

Če bo kdo rabil kak nov PS4 so sedaj še cenejši, več info na meil ali zs.

oo7 ::

Jutri izide igra Driveclub za PS4

hdmi ::

In ce imas Playstation plus jo dobis ZASTONJ
:)

Gregex ::

Ja, dobiš zelo oskubljeno različico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregex ()

cisto dovol da vidis kaka je igra pa ce si any good. Te jo pac kupis.

MaticKregar ::

A je kdo nabavil nba 2k15? Mnenja, se splača kupiti?

plaz21 ::

hdmi je izjavil:

In ce imas Playstation plus jo dobis ZASTONJ

Jo boste čakali še lep čas. PS+ vsaj zaenkrat ni na vidiku, zaradi težav s stabilnostjo povezave pri strežnikih.

EthanX ::

taz ::

Tukaj imajo PS4 kontrolerje po 52,90€ če kdo kupuje.

Danes, pa mislim, da jutri so spet kuponi v Merkatorju. Tam je pomoje najceneje kontroler...

ETI3n ::

MaticKregar je izjavil:

Danes, pa mislim, da jutri so spet kuponi v Merkatorju. Tam je pomoje najceneje kontroler...

To velja samo za kontroler ali? Kdaj bo kej spet ta akcija PS4 za 320€?

taz ::

MaticKregar je izjavil:

Kateri kuponi, pa koliko % off?

Merkator, 20%.

Tr0n ::

Prvi pravi next-gen feature, ki bo del 2.0 updejta. :)

FAQ @ http://www.reddit.com/r/Games/comments/...

Loser ::

Tole je pa hudo in vlka prednost pred Xbox1.
" Ad omnia parati sumus "
https://youtu.be/W-gRKjqP7IU

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loser ()

kratos ::

Haha been there done that, xbox one ima deljenje enega špila med kolegom že precej dlje časa - seveda tudi z multiplayerjem :) samo nastavit si morata znat s kolegom konzole (je na googlu dovolj tutorialov) in nekdo kupi špil ki ga nato lahko oba igrata.

Sicer meni to ni noben next gen feature, je pa vsekakor dobrodošlo da je ps4 naredil tak "boom" iz tega kar ima xbox že skoraj od samega začetka. Ni mi pa jasno kaj je fora z deljenjem teh kontrolerjev ? Če je kolega na drugem koncu sveta oz. države ti ta opcija ne pomaga prav dosti kakor razumem, medtem ko na xboxu... no ja :)

Koliko razumem, moras pri X1 uporabit svoj MS account, torej vpisat username in password in potem nastavit home console pri kolegu, kar ni prevec prakticno, se manj pa varno. Kot da bi se RDCjal na drugo konzolo.

Pri SharePlay gre pa za gaming seje, ki se share-jo, vsak pa ostane na svojem accountu. Edino trophies se bodo verjetno steli samo hostu.

Torej precej razlicna funkcionalnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

kratos ::

Povsem praktično je, to narediš enkrat in je stvar rešena. VELIKO bolj nepraktično je posojanje kontrolerja se ti ne zdi ?

Glede varnosti je pa itak namenjeno kolegom, saj neboš kar nekemu skrajnežu sharal igre ki ga ne poznaš, če te pa varnost skrbi je pa še vedno možnost začasna sprememba gesla.
Meni je Microsoftova varjanta veliko bolj praktična in izpeljana, z kolegom kupujeta špile po polovični ceni in jih lahko igrata kadar hočeta (sp in mp).

shareplay je stream your picture over the internet, gaikai, onlive, ps now anyone? Tvoja konzola mora bit on in predvajat zadevo. Tak ko ps4 to ps vita. Vsaj kakih 5Mbit uploada je zaželjenu.

To bi pa res lahko rešli bolj enostavno z rent game in downloadom igre, magari direct p2p.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Saj ne sheras samo kontroler, ampak lahko igras tudi co-op, ce ima igra to opcijo. Pa tudi nisi omejen samo na najbljizje kolege. Ne vem, meni se to zdi bolj elegantna implementacija. :)

Nekdo drugi ti dela trofeje :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

ah darn. Bo treba kamero nabavit še.

dukaric1991 ::

Dela komu shareplay? Sam mam 6mbps uploada in hocem šerat kolegu in se ne connecta na noben način... Napiše couldnt establish connection... Al ma psn kakšne težave al najna povezava?

Problemcki so z updejtom, heh.

ipadi ::

Zdravo!

Namen imam kupiti še ta teden ps4 in COD(advanced warfare) in moram imeti PS+ za multiplayer in me zanima kupil bom kartico za 90dni na goblin.si če si moram kreirat nov račun(UK) ali lahko kartico vnočim v SI ali kako?Prosim za obrazložitev!

BALAST ::

Amazon ima akcijo ko kupiš PS4 v kompletu s cod aw dobiš zastonj celoletno ps+.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

poker93 ::

Mogče neumno vprašanje ampak zihr je zihr. Imam UK račun, in me zanima, če bi kupil igrico moram imeti na kreditini kartici funte (glede na to da je uk račun) ali je vredu če imam evre ? Me pa še zanima če zna obstajati za android kkšna aplikacija katera bi lahko služila kot drugi kontroler za kkšno fifo na primer da ne kupuješ še dodatnega. Drugače pa lahko me dodate interista043 ampak trenutno nimam naročnine xD

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poker93 ()

dukaric1991 je izjavil:

Dela komu shareplay? Sam mam 6mbps uploada in hocem šerat kolegu in se ne connecta na noben način... Napiše couldnt establish connection... Al ma psn kakšne težave al najna povezava?

danes dal kolegu za igrat aliena, prav, da je imel super izkušnjo.

uk kartice in uk vrednostne kartice si kupujte na cdkeys.com

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

diNero ::

Pozdravljeni,

eno začetniško vprašanje. kako je s prodajo rabljenih PS4 iger? so vezane na PS acc. kot pri PC-jih (npr. steam), ali ne? :8)

Gregex ::

Niso vezane na account, lahko prodajaš naprej kolikor ti paše.

diNero ::

Ok,hvala. Torej ce koga zanima rabljen COD Advance Warfare za PS4.. 1/2 cene nove v nasih trgovinah.

Prodano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: diNero ()

theBill ::

V Leclercu imajo PS4 za 320 €

Leclerc PS4

Leclerc PS4

http://www.e-leclerc.si/wp-content/uplo...

paliskic ::

20% vrnejo na kartico ali?
««
17 / 162
»»