» »

PS4

PS4

««
154 / 162
»»

MAX34216 ::

Morda veste, ali je kdo kupil tale bundle:
https://klub.t-2.net/ponudba.aspx/11638

je to legit, najnovejša verzija cuh-7216?

Hvala.

Bantani ::

Mislim da je to zadnja vezija ja

MAX34216 ::

Sem potem par dni nazaj nabavil kar pri ACS Sony...

Katere igre ste kaj prvo preigrali na PS4 ob nakupu?
Verjetno se je že omenjalo, vendar kljub temu, če lahko kdo napiše, na katerih straneh je najbolje spremljati za akcije PS4 iger?

hvala.

avtek ::

Najprej GTA V, Far Cry 4 in pa Fifa (ne vem katera letnica, 17 verjetno).

MAX34216 ::

Tako je, za GTA in Far Cry sem že nekako računal da bo treba nabavit. Še iz časov PC-ja imam lepe spomine :-)

yoco ::

MAX34216 je izjavil:

Sem potem par dni nazaj nabavil kar pri ACS Sony...

Katere igre ste kaj prvo preigrali na PS4 ob nakupu?
Verjetno se je že omenjalo, vendar kljub temu, če lahko kdo napiše, na katerih straneh je najbolje spremljati za akcije PS4 iger?

hvala.

God of War, The Last of Us, Uncharted igre, Persona 5,....

kitl76 ::

Spiderman.

Slopek ::

Horizon zero down

Jerry000 ::

GTA5 je bla moja prva, potem pa uncharted vsi deli, potem pa ostalo :D

UganiKdo ::

Imas tukaj potem se star wars: fallen order, bloodborn, dark souls, rdr2, ff7 remake, MGS, fallout 4...

Izbire ogromno, odvisno kaj ti sede.

MAX34216 ::

Hvala fantje. Res, materiala bo očitno ogromno... Zdaj pa loviti akcije ?
Kje največ ostali kupujete? Itak PS Store kokr vidim občasno hude akcije... Ravno dva dni nazaj ko sem začel, vidim Nba 2020 za 6eur. Super ?

Bantani ::

Ce si komaj zacel igrati ps4 je materjala res ogromno...pojdi na psn profiles pa pod games in vidis katere igre so vse za ps4.
Vrhunske igre se kupujejo na blurayu vsaj jaz drugace ja itak PS Store laufa,ker je veliko vec akcije kot v fizičnih trgovinah...akcije so pa skoz samo spremljat moras...pa ne samo na slo tudi usa storu,ki so za mene se boljse akcije.

MAX34216 ::

Zraven sem dobil Gran Tourismo Sport spec2, to je bila prva želja. Pa malemu sem nabavil Minecraft v store-u...

Ok, glede accountov, zdaj sem odprl Slo account in dodal Slo Plus account. Že zaradi free iger vsak mesec se izplača.
Sedaj lahko odprem še PSN Usa in Uk account? Verjetno ne gre na isti email naslov? In potem je potrebno preklapljati med računi na konzoli sami? Igre imam pa vedno vse na voljo, ne glede v kateri račun sem vpisan?

Hvala za pomoč. Vidim da se je kar spremenilo veliko odkar sem bil nazadnje bolj v tem :-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MAX34216 ()

Bantani ::

Moras samo vedeti,ko ti naročnina poteče igre,ko jih dobiš free vsaki mesec ne bodo več delovale dokler ne podajšaš naročnine(ps+).Brez naročnine ti delujejo samo tiste,ki si jih sam kupil.
Kar se pa tiče accountov je dovolj,ce si naredis še usa.Lahko tudi Japonskega,če imas rad japan igre.Jaz imam drugače med drugimi tudi Uk,ker vcasih ni bilo možno imeti Slo acc. Mail moras imeti drugačen za vsaki novi acc. Racune,ko imas narejene jih potem samo preklapljaš..gres recimo na usa acc.povlečeš igro dol gres nazaj na svoj Slo acc.in igras..to je vsa umetnost:)....igre so ti skoz na voljo....samo vlečeš jih dol tam kjer si jih kupil..igras pa lahko na katerem koli računu.

gozdar1 ::

PS se edino splača za njihove eksluzive, ki so ponavadi precej dobre, drugo je zaradi omejitev platforme, ponavadi še vedno bolje na pc-ju(+ epic ima trenutno hude popuste).

UganiKdo ::

Ekskluzive za ps za veliko vecino vec kot odtehtajo investicijo. Odvisno pac kaj igras. Na pc osebno ne vem ce sem v zadnjih 5 letih pognal karkoli drugega kot Lol in tabletop simulator. Preprosto je boljsi obcutek da se zavalim na kauc z mrzlo pivo in kontrolerjem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: UganiKdo ()

Kvinta ::

Jaz na Ps4 igram skoraj izključno samo Assassins Creed imam vse špile nektere na Ps3 polj v poštev pridejo še špili kot so Syberia 1,2,3 ,Thief ,Pineview Drive ,Call of Cthulhu ,Sherlock Holmes 1,2 včasih pa paše tud Tomb Raider imam vse kar obstaja in pa Dishonored tud vse ..... ko ptegnem črto je full malo špilov kateri mene zanimajo namreč imam rad stealth in pa te miselne v bližnji prihodnosti bom sestavo en PC samo za point n click in podobne špile katerih je na Pc malo morje :)
A.C.A.B

UganiKdo ::

Last of us ti ni sedel?

Kvinta ::

Pozabil mam tudi na Ps3 pa tudi Silent Hill Downpour sem pozabil je tud OK
A.C.A.B

Vasja ::

Lepo pozdravljeni,

Sem nov uporabnik foruma, ter bi lepo prosil za pomoč.

Sin bi rad igral igro Fortnite, imamo PS3, ampak žal na tej konzoli baje to ne deluje?!?

Kaj moram paziti pri nabavi PS4??

Hvala za pomoč,

Reaper ::

Nič posebnega, imam prvi FAT model PS4 skoraj od samega začetka in z njim ni bilo nobenih težav. Edino pazi na ceno, če kupuješ čisto prve modele naj bi bili načeloma malo cenejši kot zadnji slim modeli.

Edina prava odločitev je ali želiš navadni PS4 ali PS4 Pro, razlika je v resoluciji, katero naprava podpira. Navadni PS4 gre do Full HD resolucije (1920 × 1080) med tem ko PS4 Pro podpira 4K resolucijo. Je pa PS4 Pro malo dražji, izbira naj bazira na tipu TV-ja - monitorja na katerem se bo konzola uporabljala. Privzeta resolucija zaslona se mora ujemati s privzeto resolucijo konzole za dobro izkušnjo.

Kvinta ::

Vsekakor če bi jaz kupoval rabljen Ps4 bi kupil nekaj z garancijo ,ker nikol ne veš kaj se lahko zgodi. Pol pazit je treba da ne spušča kakšnih čudnih zvokov laufat more tiho ventilator se vklopi le tu in tam tu te lahko kdo nagne kupiš pa se ti začne pregrevat ponavadi zaradi prahu ki ga navleče ventilator not ( sem na servisu enkrat vido n1 leto starega umazanega tak kot moj 4 leta stari ni bil ) tu maš pol takoj strošek kake 50€.Pa pogleda se da so vsi robovi celi skratka da nima vdrtin ,ker tud pade lahko komu pa da grejo vsi kabli lepon not in ven pač treba vse preverit.

Lahko pa kupiš tudi XBoX One kateri nov iz trgovine 1TB če se ne motim stane 250€ kar je skoraj 80€ manj kot nov Ps4 no ja razn ,če nisi neki fan. Malo rabljenega pa bi itak mogo pod 200 dobit tak ,da opcija je,
A.C.A.B

Reaper ::

Tako kot je moj predhodnik napisal, seevda je treba paziti na splošno ohranjenost konzole, zdaj da jo boš lahko sprobal in lavfal ne vem koliko časa, da vidiš kako se prižiga ventilator je po moje malo verjetno. Išči nekaj kar je še v garanciji, vsekakor pa priporočam PS4 in ne Xbox One. Tudi PS4 dobiš v akcijah po 250 € novega občasno, po možnosti še s kakšno igro. Je pa pri nas kar se tiče rabljenih iger in igralcev več zaledja na PS4 kot na Xbox One.

Jerry000 ::

Moti me to ker PS ne izda že v začetku slim...moram čakat še 2 leti po izzidu da dajo ven slim -.-

Vasja ::

Hvala za odgovore,

Sem bil v dilemi ali novega ali rabljenega, ampak kot pravite ne veš kaj kupiš. Po eni strani je tudi vprašanje koliko se jih je do sedaj sploh pokvarilo??

Bom pa verjetno kupil navadnega in ne PRO,

Kako pa se gibljejo cene iger??

lp

puginho ::

Če boš kupoval digitalno preko PSN dobiš ob akcijah že za manj kot 10 eur lahko vrhunski špil.

Trupl0 ::

za fizične pa www.dober.si
If you are going through Hell, keep going !

Kvinta ::

Kaj lahko crkne hmmm meni je recimo crknil disk po 7 mescih so zrihtali in nikol ni blo več problema ,pol kolegu je crknil usb vhod pravzaprav oba so zrihtali pod garancijo rešeno pač karkoli je že je fajn da nimaš stroškov ,razn če res koga poznaš pa veš da igra 2x na tedn po malo al pa še to ne tak se splača za pametno ceno.

Če boš kupoval preko PSN v digitalni obliki si porihtaj ,da boš mel hiter internet ,ker drugače ti bo tak ko mojemu sosedu vleklo dol recimo 20GB 2-3 dni + vsi updejti rodiš zraven....jaz kupim samo fizične igre razn redkih izjem katere so samo v digitalni obliki.
Cene pa tak V Slo je vse dražje kot v DE, UK včasih pa tudi ne odvisno treba vse preverit predn kupiš....stare igre so napol zastonj rabljene samo spet ne veš kaj dobiš sem kupo samo 1x pa nikol več:P
A.C.A.B

yayo ::

@Vasja
načelno z rabljenemi igrami ni nič narobe, posebno, če kupuješ preko bovšjaka na dober.si kjer prodajalci dobijo oceno na račun svoje resnosti. druače jaz največ prodajam na Bolhi, pa tudi kupil sem tam marsikaj brez prask in problemov.

svecka ::

Jaz kupujem vse rabljene. Večina iger se v celoti naloži na disk in služi Blu-ray plošček samo za avtentikacijo igre.

Kvinta ::

Pri vseh mojih igrah je bla razlika v ceni 10€ včasih še manj pa pri rabljenih spet nimaš nobene garancije .... enkrat sem kupo je zmrzovala nonstop ,sem mel tud sposojeno enkrat AC Rogue si lahko igral samo kake pol ure bol je bil blackout tud kuplena rabljena tak da za tako malo razliko raje kupim novo.....večina jih je stala med 13€ in 20€ tu in tam kaki 25€ kupim pa vse vsaj leto do dve po izzidu :)
A.C.A.B

avtek ::

Zanimivo, jaz z rabljeno še nisem imel težav. Nikoli. Pa sem jih kar nekaj kupil, kakor tudi prodal. Tudi noben kupec mojih iger mi ni rekel, da kaj ne dela...:)

St235 ::

Enako, nikoli nobenih težav v ca 100 kupljenih igrah za ps3 in ps4. Ampak glede na to, da od kvinte na tem forumu drugega kot nakladanja in prodajanja pravljic še ni bilo, je treba to neumnost jemat z rezervo. Ravno tako so ceno bistveno bolj različne, če hočeš igro igrat vsaj približno ob izidu. Ravno sem recimo dobil ff7 remake rabljen za 20EUR.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

scipascapa ::

kje ti rata dobiti ff7 remake za 20, to me res zanima.

jijetelu ::

scipascapa je izjavil:

kje ti rata dobiti ff7 remake za 20, to me res zanima.


mene tud :D

St235 ::

FB marketplace (avstijski). Sem ga že skoraj kupil novega, da ga prodam naprej, pa se je pojavil oglas. Pač sreča, ponavadi traja kakih 6 mesecev, da dobiš AA naslove za normalen denar (še vedno bistveno manj kot 2 leti, če čakaš na price drop).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Kvinta ::

St235 je izjavil:

Enako, nikoli nobenih težav v ca 100 kupljenih igrah za ps3 in ps4. Ampak glede na to, da od kvinte na tem forumu drugega kot nakladanja in prodajanja pravljic še ni bilo, je treba to neumnost jemat z rezervo. Ravno tako so ceno bistveno bolj različne, če hočeš igro igrat vsaj približno ob izidu. Ravno sem recimo dobil ff7 remake rabljen za 20EUR.


Kaj ti morem slike začet dajat gor od vsega kar mam in kopirat dnevnik v katerega si zapisujem opažanja da bo vse skupaj malo bolj verodostojno .....

Ti si spet edn od teh tukaj ki živijo v nekem čudnem balončku in jih vse kar ni ravno po reglcih nekako moti.

Pridem napišem svoje mnenje pravzaprav spoštujem tud mnenje drugih za tebe in podobne dripce pa me boli K**** morete pa bit vsepovsod ,da vzdržujete povprečje ,ker drugač itak ne bi blo tu nič :))
A.C.A.B

Argica ::

in kako dobiš iz avstrije v slo ti senda za 0€?

Reaper ::

Mogoče pa živi ob avstrijski meji?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Reaper ()

Argica ::

Možno.

Katere slušalke do nekje 100-120€?

St235 ::

Argica je izjavil:

in kako dobiš iz avstrije v slo ti senda za 0€?


Osebni prevzem, ker sem vsak teden na dunaju.

Argica je izjavil:

Možno.

Katere slušalke do nekje 100-120€?


Jaz sem izjmno zadovoljen z steelseries arctis 5. Za kombinirano rabo PC/ps4. So pa malo nad tvojim proracunom, ce si omejen na slovenski trg.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Bantani ::

Argica je izjavil:

Možno.

Katere slušalke do nekje 100-120€?


Kaksne playstation gold niso švoh

Argica ::

Mah mi niso, je kaj drugega ajd 120€ max?

Nihče?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Argica ()

Argica ::

Morenov ::

Po kolikem času začnejo padati cene iger na angleških straneh oz se mi splača narediti pre-order od The Last Of Us Part 2, če je cena 50€? Oz po kolikem času se bo cena spustila pod 50€?

scipascapa ::

Poglej v kristalno kroglo :)

D3m ::

Kmalu po izdaji. Počakaj, da igralci pridejo do zadnjih 12 ur igranja. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Morenov ::

D3m je izjavil:

Kmalu po izdaji. Počakaj, da igralci pridejo do zadnjih 12 ur igranja. :)


Hja, rabljene že. Ne vem, nova za 50€ se mi zdi dobra cena. Glede na to, da je težko pričakovana igra in da že dobiva visoke ocene in pozitivne kritike, mislim da bo cena počasi padala. Da bi čakal več tednov za prišparati 5€, se mi ne da, jo bom medtem že obrnil in dal na bolho.

D3m ::

Ti kar. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Morenov ::

/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Morenov ()
««
154 / 162
»»