Forum » Konzole » PS4
PS4

Drevesce ::
Eno vprašanje... Sem brskal po PS storu pa opazil nek Battlefield Anniversary Bundle. Notri so zajete 3 igre: Battlefield 1, Battlefield 4 in Battlefield Hardline.
To pomeni, da za to akcijo 20€ dejansko dobim vse tri igre ali so to samo kakšni dodatki?
To pomeni, da za to akcijo 20€ dejansko dobim vse tri igre ali so to samo kakšni dodatki?

Gatsu ::
Eno vprašanje... Sem brskal po PS storu pa opazil nek Battlefield Anniversary Bundle. Notri so zajete 3 igre: Battlefield 1, Battlefield 4 in Battlefield Hardline.
Sej ne da lepo piše v opisu:
• Battlefield™ 1 plus:
o Premium (Season Pass)
o Hellfighter Pack
o Red Baron Pack
o Lawrence of Arabia Pack
o New Behemoth Visual Appearances
o 5x Battlepacks
• Battlefield 4™ plus:
o Premium (Season Pass)
• Battlefield™ Hardline plus:
o Premium (Season Pass)
o 10x Gold Battlepacks
o Suppression Battlepack
o Versatility Battlepack
o Precision Battlepack

care20 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Kje je kaka akcija za ps4 pro?
Ti bo kar hitro zal da si ga kupil... Bos dal denar pa bos igral igre na 30 fps... Redko katera 60fps...sem ga imel pa prodal po 1 mesecu... Ce bo ps5 poganjal vse igre na 60 gps 1080p...ga bom pa se dam kupil saj sony ima zelo dobre ekskluzive

IL_DIAVOLO je izjavil:
Ps4 pro ali navaden?
Pro...pocak na ps5...bos vsaj vedu za kaj si dal denar... Razen ce bodo naredli lock na 30 fps...kot so s ps4 pro

Lizzy ::
Shadows die twice (FROM SOFTWARE)
zelo mi je všeč tale nova zadevščina, izgleda obetavno
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT

Smerc7 ::

puginho ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ps4 pro ali navaden?
Pro...pocak na ps5...bos vsaj vedu za kaj si dal denar... Razen ce bodo naredli lock na 30 fps...kot so s ps4 pro
Naj počaka na PS6, ta bo šele gate trgal

yayo ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ps4 pro ali navaden?
Kupi karkoli, samo kupi in uživaj. Dobrih ekskluziv je ogromno, vključno z PS3 remasterji za PS4. Nimaš kaj čakat, življenje je kratko. Če imaš šolde kupi Pro.

yoco ::
Se strinjam. Meni ni žal tistih 400€ za Pro. Trenutno igram Uncharted, čakam me pa še The Last of Us in še druge igre

IL_DIAVOLO ::
Hehe brez skrbi da ne bom cakal tako dolgo :) Sploh pa mi fps ne igra vloge, niti grafika. Vazna je zgodba, gameplay.

yoco ::
Imaš Uncharted (4 igre), The Last of Us, Horizon Zero Dawn, Order 1886, God of War, Detroit, pa še kakšna se najde

Vazelin ::
Kolk je men Uncharted overrated. Neka mešanica med easy igro in filmom. Enostavno me ni potegnilo.

Imaš Uncharted (4 igre), The Last of Us, Horizon Zero Dawn, Order 1886, God of War, Detroit, pa še kakšna se najde![]()
Persona 5, Bloodborne, Nioh, Nier Automata, Uncharted The Lost Legacy, Shadow Of Colossus Remaster, Killzone, Resident Evil remasterji, Heavy Rain & Beyond: Two Souls remaster, Untill Dawn in še se bo našlo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

IL_DIAVOLO ::
Kaj pa kake horror igre. Pred leti vem da je bila ena legendarna igra v tem zanru, mislim da heavy rain.

sem zgoraj omenil, Imaš Untill Dawn pa Heavy Rain in Beyond: Two Souls remaster na enem disku. Se bom še česa spomnil.

Seveda je dober ps4 pro vendar mene najbolj moti to ko so igre zaklenjene na 30 fps...sem igral uncharted remastered 1-3 in sem jo z uzitkom preigral ker je delala na 60 fps... Potem pa probam just cause 3 ki dela na 30 fps in je razlika dan noc...upam da bodo to uredili s ps5... Ce bodo je vsekakor moj ker ps ima predobre igre kot so god of war in uncharted...

katimm ::

Drevesce ::
NBA 2k18 je na psn znizan na 20 EUR. Je vreden nakupa, ali naj raje pocakam na 2k19?
Mycareer story je res beden, filmčkov, ki so izredno dolgočasni in neumni se ne more skippat.
Vse ostalo je isto, online igra zelo zelo malo ljudi. Igralnost spet zelo povprečna, polna nekih čudnih situacij med igro.

Gogyto ::
Pri Nba2k18 je edina pozitivna stvar, da so skenslali shooting iz 17ke... Ko si z desnim padom moral lovit še odklon levo/desno... Glede ostalega mi je žal, da sem vrgel 20Eur.

Gogyto ::
Khm, glede na demo live 18, ki sem ga ravno tako sprobal, je 2k18 vseeno boljša izbira. Moj nasvet je da počakaj na obe 19, ziher pride demo obeh, in se potem odloči na podlagi preigranih demov.

scipascapa ::
Everyone who pre-orders the game will receive download access to each of the season's four episodes as they become available. If you pre-order on PS4 or Xbox One, you'll also receive immediate access to The Walking Dead: The Telltale Series Collection, which gathers all 19 existing episodes into a single package. So basically you get the entire series for free and can enjoy the journey in full before reaching the final chapter later this year.
https://telltale.com/news/2018/06/tellt...
https://telltale.com/news/2018/06/tellt...

Ghost007 ::
Kaj ta Plus za 10$ off bi nej blo cheap? ker lih gledam moj amazon izpisek, pa sem lani novembra dal 39.9$

Ghost007 ::
na kolko? 60$?
The new pricing will go into effect on September 22.
Jaz pa novembra dal 39$ Kaj bil black friday?
The new pricing will go into effect on September 22.
Jaz pa novembra dal 39$ Kaj bil black friday?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ghost007 ()

McClane ::
Če ima BB še akcijo 3 za 2 potem se splača kupiti ps+ pass tam... Pride ceneje kot pa online.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

davvid ::
Ve kdo če lahko kako vrneš igro, ki si jo kupil na PS Store? Kupu sem Last of us remastered (17€) in DLC last of us left behind remastered(4€). Zdej sm pa ugotovu da pri last of us remastered ze dobis zraven DLC left behind.

z3ro ::

Gatsu ::
Če še nisi downloadal DLCja kontaktiraj support. Jaz sem 2x dobil refund na USA PSN in sicer ob napačnem preorderju taken kinga za PS3 namesto za PS4 in za preorder igre Dark souls 2 PS3 katero sem kupil retail CE, ki sem jo dobil 3 dni pred izidom.

filip007 ::
Kje je tema za Detroit? Sem je včeraj obrnil, je trajalo 10 ur, začne se odlično, potem se malo vleče. Razen dialoga skoraj v igri ni druge izbire, prelahka. Heavy Rain je bila boljša.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.

Hello4321 ::
Zivjo,zakaj na PS4 Slim v rubriki PS Store ni mozno najti igrice Fortnite in tudi med brezplacnimi igrami je ni?Je imel kdo podoben problem?
Hvala in lp
Hvala in lp

filip007 ::
Pri meni jo najde, tako da nevem, kaj je pri tebi, imam običajne nastavitve.
HP prenosnik, Xbox SX in Hisense Qled.