» »

PS4

PS4

««
122 / 162
»»

yayo ::

samo vztrajat je treba in se izmikat njegovim napadom, spopad je že tako zrežiran, da se bo tip namestil na rob stolpa. Če je meni uspelo, igra se mi ni kdovekako dopadla, lahko uspe vsakemu.

Mavrik ::

Mavrik je premaknil sporočila v Nier: Automata.

Poštar danes prinesel GoW, potem, ko sem včeraj zvečer razpakiral Shadow Of The Colossus, oh well...

Vazelin ::

yayo je izjavil:

samo vztrajat je treba in se izmikat njegovim napadom, spopad je že tako zrežiran, da se bo tip namestil na rob stolpa. Če je meni uspelo, igra se mi ni kdovekako dopadla, lahko uspe vsakemu.

Mnja če probam 100x bo enkrat sigurno ratalo:)) Upam da ni kakšen hunterski pizdun na poti obvezen:D

Nejkoy ::

Živjo

Potekla mi je je trial naročnina za PS+ Našel sem akcijo 15 mesecev za 51€, vendar piše za (UK). Predvidevam moraš biti UK državljan ali kako to gre? Ali lahko to kupim in bo delalo tudi na mojem računu, ki predvidevam je slovenski. Hvala za odgovor.

link do akcije: https://www.cdkeys.com/playstation-netw...

scipascapa ::

ne moreš, vsak račun je zgodba zase.

Lahko ustvarim UK račun ali je to povezano z bančnim računom oz, stalnim bivališčem?

Kakor vidim na cdkeys.com sploh ni slovenskega? Kateri je potem pravi?

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nejkoy ()

scipascapa ::

1. da , zlažeš se vse podatke.
2. cdkeys kupišt lepo vrednostne kartice ali sam ps+
3. uživaš.
4. UK itaq.

padel bloodstarved beast. na koncu sem mel tko 5% lajfa:)) zelo zelo vzdušen boss fajt. upam na še kaj podobnega

Obrnil še dva bossa v temnicah:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Lizzy ::

Vazelin je izjavil:

padel bloodstarved beast. na koncu sem mel tko 5% lajfa:)) zelo zelo vzdušen boss fajt. upam na še kaj podobnega

Obrnil še dva bossa v temnicah:D

čestitke, tudi meni je bil ta boss fight kar precejšen izziv ko sem začela z igro
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT

avtek ::

Katere igre še priporočate v stilu Far Cry ali GTA? :-)

zanimivo, meni je bil boodstarved najlažji boss v celi igri, nekako instinktivno sem ubral vse najprimernejše manevre, da sem ga premagal iz prve. ko je bilo konec sem se še obračal naokoli, češ od kje se bo pojavila šefova naslednja faza, ker to ne more biti to, prekrratko, prelahko :))

yayo je izjavil:

zanimivo, meni je bil boodstarved najlažji boss v celi igri, nekako instinktivno sem ubral vse najprimernejše manevre, da sem ga premagal iz prve. ko je bilo konec sem se še obračal naokoli, češ od kje se bo pojavila šefova naslednja faza, ker to ne more biti to, prekrratko, prelahko :))

Fak vsaka čast če si iz prve naredil tega pizduna. Ne predstavljam si iz prve sploh potem v tretji fazi s tistim strupom. Imo si zamenjal s Cleric Beastom. Tisto pa je iz prve material :)

avtek je izjavil:

Katere igre še priporočate v stilu Far Cry ali GTA? :-)

Ti samo nabavi Bloodborne, če imaš živce ti bo to TOP igra na PS4:D

Zgodovina sprememb…

avtek ::

ZF in ta zvrst mi ne ustreza...sem že gledal, ker ste govorili o tej igri tu :D

Jerry000 ::

avtek je izjavil:

ZF in ta zvrst mi ne ustreza...sem že gledal, ker ste govorili o tej igri tu :D

Uncharted idi po vrsti. Malo potrpi če ti 1 in 2 del ne bosta všeč. Spoiler: 4 del je ZAKON :)

Vazelin je izjavil:

Fak vsaka čast če si iz prve naredil tega pizduna. Ne predstavljam si iz prve sploh potem v tretji fazi s tistim strupom. Imo si zamenjal s Cleric Beastom. Tisto pa je iz prve material :)
BTW, Shadow Of the Colossus na hard je milina.

btw, Shadow Of The Colossus na Hard je milina.

nene, edino Bloodstarved mi ni delal problemov, vsi ostali so, vključno z Clericom :))
Sem takrat jokal v namenski temi in so mi rekli, da sem igro končal ornk overlevelan. In sem jo končal iz čiste jeze, da ne bom edini papak, k ne zmore. ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Gatsu ::

Jao Bloodstarved beast je mene tako sesuval v prah da sem se resno spraševal kako zavraga sem platiniral vse souls igre do takrat... Enostavno sem začel paničarit ko je prišel v enrage fazo. V bistvu je pa dejansko najlažji boss v igri. Ko zdej še kdaj igram ga dobesedno povozim brez da bi mu pustil dihat.

Gatsu, si ti igral Nier Automata?

Gregex ::

Oh ja Bloodborne je bla moja prva souls igra. Se spomnim, kako sem krepal ze do clerica in potem gascoigna, ko sem prsu pa do bloodstarved beasta, sem pa kmalu obupal, pa ceprav sem trmoglav in ko se lotim igre jo moram dokoncat. Problem je bil, ker nisem bil navajen mehanike in sem vse hotu rushat, a v souls igrah ne mors tko. No pol ko sem se navadu mehanike je pa bol je slo proti koncu, lazje sem premagoval sefeke... no do cisto zadnjega sefeka v dlcju Kos of something, pozabu tocno ime. Tu je tud slo zivcev, mislm da sem rabu 2 dni da sem ga nabil. Bo treba v poletju po najvecji vrocini spet zacet po 3 letih, da vidmo kje smo, pa se kaka kalorija se bo sprasila.

mene je bloodstarved beast jezil k pri norcih, k sem v 3 fazi vedno crknila zaradi tega strupa k mi antidotov zmanjkal, lih ko sem ga skoraj imela, ene parkrat sem ga imela na milimetru HPja, tako da se ne spomnim na katerem bossu sem še kdaj tolk preklinjala, no na orphan kos sem se drla k pri norcih ker mi je bil tako grozljiv sam sem ga pa v prvo fentala xD, oziroma sem se še jezila precej na Moon presence, končnem bossu, ker je tisti prokleti rdeči beam light naredila k te pusti z 1HPjem, in ga naredila dvakrat en za drugim da si nisem utegnila z napadom napolniti nazaj HPja xD

Gregex ::

Orphan Kos iz prve? Ah, daj no. No sej je mogoče, da ti rata, ne rečem nič, samo jaz to težko verjamem, glede na to, da je mene sesuval ko nč. Kapo dol potem.

cleric beast bo verjetno moj edini boss ki je padel v prvo:)) Sem pa naredil tretjega bossa v temnici. Unga velikega pizduna od psa. Zakon bossi:D

Tisti ki ste končali. Kateri vam je bil top boss v igri?

Je kdo levelal do 544 levela? Jaz sem trenutno lvl36

Igra je res epic :D

Zgodovina sprememb…

Sem pri amelii. Epic boss fight:D skor je padla v prvo

Shadow Of The Colossus na hard težavnosti: 16 kolosov, prvih sedem padlo brez večjih problemov, pri osmem se mi je ustavilo. Okvirno kapiram kaj mi je narediti a nikakor ne izpeljem dovolj učinkovito. :))

bojesliran ::

Koliko vas pa uporablja VR? Jaz sem enkaj na hitro pri kolegu probal, pa me obupno moti ta tunelski pogled.

Jaz niti probal nisem...me ne vleče. Klasika FTW zaenkrat :)

pri VR je vidno polje sicer manjše od naravnega ampak tunelski pogled ni značilnost vr-ja. Je posledica napačnih oziroma neprilagojenih nastavitev VR očal, konkretno medzenične razdalje. VR ima čarovnika za štelanje medzenične razdalje v settingsih. Kamero postaviš na razdaljo 70 cm od lastnega obraza in se fotografiraš, potem na fotografiji označiš obe zenici, nakar bo konzola izmerila medzenično razdaljo in prilagodila sotware tvojemu pogledu. Na Redditu je PSVR community kjer dobiš vse informacije.

Trupl0 ::

čez vikend bo VR party :D
najbolj me zanima farpoint kako se obnese z gunom
If you are going through Hell, keep going !

A sm prenizek level za amelio. Sem 36?:D sem probal ene 20x in ni ratalo. Trike se nisem iskal po netu. Predvidevam da je najboljsa opcija da cimvec skače naokoli

T_F_7 ::

Kupil VR pred kratkim. Trenutno si lastim 2 - en se prodaja, če koga zanima.
@bojesliran: prve dneve je malo moteče. tekst ni oster, ker ne veš kako nastaviti očala. kalibracija, ki jo je omenil yayo pomaga. meni so se skozi rosile leče, nekako sem vsakič izdihnil čez nos in sem si potem moral stakniti očala in obrisati leče. vendar se po kakem tednu navadiš in... milina. sem v fazi naročanja RE7: Biohazard, ki je baje še boljši prek VR. postali so mi zanimivi tudi žanri, ki jih prej nisem igral, tako da VR je zakon. Se čudim zakaj se tako malo ljudi odloči zanj. sploh pa je PSVR poceni, če si že lastiš PS4 in pa v primerjavi z drugimi, ko moreš imeti grafično za 200-300€, pa še VR očala so dražja od Sonyjevih.

cekr je izjavil:

Zanimivo MediaWorld in MediaMarkt. Ista firma pa so na avstrijskem in nemškem precej višje cene.

Ker so italijani večji socialci.

brett je izjavil:

Hehehehe...Včeraj dopoldne 2199EUR, včeraj zvečer 2999EUR, danes pišeš 2500EUR, ka potrjuje link. Kaj naj si človek misli? Gre dopoldne za Italijo zaradi nižje cene za tv, pride tja, gre najprej malo v Ikeo in MacD-a, nato pa MW in ugotovi, da se je podražila za par stotakov!?!>:D

Tole pri MediaWorldu so online cene, ki niso iste kot v fizičnih trgovinah. Če v tistem trenutku kupiš in plačaš preko spleta za tisto ceno, je to to. S tem, da ne moreš kot dostavni naslov dati njihove fizične trgovine, kjer bi samo prevzel TV. Ne vem, če pošiljajo v Slo, vendar se, po mojem, da zmeniti, za denar se vse da. Lahko pa za tistih 40€ koliko je poštnina v Ita, daš kot naslov sedež katerekoli podružnice kurirske službe, ki jo MediaWorld uporablja za dostavo. Zadnje par mesecev opazujem cene pri njih in se je večkrat zgodilo, da so te akcije trajale po en dan ali celo samo nekaj ur. Pač malo mutijo, vendar imajo za nekatere modele TVjev zelo ugodne cene.

Vazelin je izjavil:

cleric beast bo verjetno moj edini boss ki je padel v prvo:)) Sem pa naredil tretjega bossa v temnici. Unga velikega pizduna od psa. Zakon bossi:D

Tisti ki ste končali. Kateri vam je bil top boss v igri?

Je kdo levelal do 544 levela? Jaz sem trenutno lvl36

Igra je res epic :D

meni najljubši boss v bloodbourne je Vicar Amelia
najbolj čuden pa Micolash xD

Pardon za tisto z MediaWorldom, zablodu temo.

Katere igre mi predlagate za igranje v dvoje? V mislih imam bolj na izi igre v stilu Overcooked in Rayman Legends.
Kaj pa kak multiplayer combat racing kot je bil dobri stari Mashed: Fully Loaded?

Živjo

Ustvaril sem si UK račun. Dodal neko ime in naslov. Ko se želim prijaviti na PS4
in potrdim privacy policy dobim napako an error has occurred. Kakšen nasvet kako to popravit?

lp

Ebb and Flow - Conversations on the recent momentum of Japanese games

davvid ::

Pozdravljeni. Zanima me ali je vredno kupiti nov PS4 za 300€ ali se bolj splača kupit rabljenega?

dolenc ::

Bolj je vredno

davvid je izjavil:

Pozdravljeni. Zanima me ali je vredno kupiti nov PS4 za 300€ ali se bolj splača kupit rabljenega?

Odvisno od tega kaj je v paketu za 300€ in kako je ohranjen ta rabljen PS4.

Sandi1987 ::

Ali je original PS4 boljši od Slim?

MisterM ::

Slim je manjši in predvsem tišji, strojno sta pa enako zmogljiva.

romex ::

MisterM ima prav.. Fat se dere na polno..

moj fat je tih. res pa je da je med novejšimi fat-i

romex ::

Jaz imam starega. Ko zalaufa dvd enota in ventilatorji je skoraj glasnejši od gaming pcja..

Sandi1987 je izjavil:

Ali je original PS4 boljši od Slim?

1. PS4 PRO fat
2. PS4 SLIM
3. PS4 fat

Sandi1987 ::

Ali naj raje kupim PS4 Pro? Kdaj izide Sony PS5?

Se še ne ve. PS4 Pro kupi če imaš 4k TV. Če je nimaš ti bo Slim lepo služil + ceneje je

Sandi1987 je izjavil:

Ali naj raje kupim PS4 Pro? Kdaj izide Sony PS5?

ne pred 2020, jaz ne bi čakal dve leti, življenje je kratko. :P

Berserker ::

A kdo kupuje preko PSN s paysafecard? A je garant da deluje?

MisterM ::

Deluje. Sem na polno uporabljal, preden sem prešaltal na kreditno kartico.

davvid ::

Zanima me kje bi lahko v Sloveniji kupu za PS4 Slim dodatne ventilatorje, ker je zelo vroč.
««
122 / 162
»»