» »

PS4

PS4

««
120 / 162
»»

Jerry000 ::

Ne, samo en račun imam.

Gregex ::

https://play.google.com/store/apps/deta...

Tole sem zasledil na google storu. Mislite, da je to legit ali gre za scam? Že kdo sprobal in dejansko na koncu dobil kodo?

Pa si uporabil?

Ghost007 ::

Gregex je izjavil:

https://play.google.com/store/apps/deta...

Tole sem zasledil na google storu. Mislite, da je to legit ali gre za scam? Že kdo sprobal in dejansko na koncu dobil kodo?

normalno da gre za scam. Pakako ste lahko tak najivni! gift card generator! :))

Samo, če gre res za scam, a to google dopušča v svoji trgovini? Svašta.

yayo ::

3) You need to click 1,000,000 times on Ice cube to get your PSN Codes;

buahahaha :))

LiamSem ::

yayo je izjavil:

3) You need to click 1,000,000 times on Ice cube to get your PSN Codes;

buahahaha :))

Sem preizkusil za hec z enim programom,ki je na hitro opravil s kliki in seveda ni bilo nič iz tega xD tako da vsekakor scam :))
---)-@

amazon ima giftcard/prepaid card generator. Ce mu dovol $$$ nakazes. In celo ni scam. :D

Amazonov generator sem nehal uporabljat približno 2 leti nazaj. Uporabljam drugega.

mamo in ateja? Delujes mi ze tak glede na fore ki jih sekas zgoraj! :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ghost007 ()

Hehe, mamo in ateja je rekel. Ti morda, jaz zihr ne, že dolgo tega.

St235 ::

Jerry000 je izjavil:

Kaksno vrednost? Ponudi mi placat z paypal ali preko kreditne. In sem oznacil da bi rad z paypal (poskusil oboje). Torej jim ne dela to placevanje? Am nujno nakazat gor na PS wallet? Nerad to delam ker je igra 6 jaz moram pa.10 nalozit

Preko spleta tudi ne deluje...wtf

Imaš slovenski psn račun? Ker Psn store preverja tudi geografske podatke,

Gogyto ::

Jerry000 je izjavil:

Kaj je lahko narobe. Rad bi nabavil igro na ps store (6euru) in mi noce ne paypal ne kartica prijet. Napise mi pri obeh the credit/debit card information on file is not valid...preveril vse in je pravilno vneseno. A se ne da direkt preko kartice ali paypal kupovat?

Sam sem ravno včeraj nabavil Madden 18 in sem lepo plačal s Paypal brez problema. Slovenski psn račun. Že nekaj časa plačujem zgolj s Paypal. Je pa res, da nabavljam preko interneta na PCju... Se mi zdi, da je res neka fora, da direktno na PS4 ne pusti paypala... Če me spomin ne vara, so nekaj palamudili pred časom, da se kao ne morejo zmenit Sony in paypal...

Vglavnem, preko PSN storea na PCju gre paypal brez problema.;)

Gogyto je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Kaj je lahko narobe. Rad bi nabavil igro na ps store (6euru) in mi noce ne paypal ne kartica prijet. Napise mi pri obeh the credit/debit card information on file is not valid...preveril vse in je pravilno vneseno. A se ne da direkt preko kartice ali paypal kupovat?

Sam sem ravno včeraj nabavil Madden 18 in sem lepo plačal s Paypal brez problema. Slovenski psn račun. Že nekaj časa plačujem zgolj s Paypal. Je pa res, da nabavljam preko interneta na PCju... Se mi zdi, da je res neka fora, da direktno na PS4 ne pusti paypala... Če me spomin ne vara, so nekaj palamudili pred časom, da se kao ne morejo zmenit Sony in paypal...

Vglavnem, preko PSN storea na PCju gre paypal brez problema.;)

Ok hvala, upam da si zapomnim do naslednjič :)

scipascapa ::

Jp, zdej ko ima shopto gratis poštnino so med najboljšimi. A spet odvisno od igre do igre in raznih znižanj od štacune do štacune.

Life is Strange: Before the Storm + Classic Chloe in-game outfit DLC (PS4/Xbx One) ?19.85 Delivere @ Shopto

Outlast Trinity PS4 / Xbox One - ?14.85 delivered @ Base
Final Fantasy XV - Day One Edition (PS4) for ?11.99 delivered @ Base

Zgodovina sprememb…

Blond ::

Ali obstaja kakšna free igra za PS4 da lahko dva dirkata?
Neki avti ali pa motorji?
Hvala in Lp
blond
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami

drvo ::

scipascapa je izjavil:

Life is Strange: Before the Storm + Classic Chloe in-game outfit DLC (PS4/Xbx One) ?19.85 Delivere @ Shopto

Na kanadskem psn je trenutno znižana cena okrog 8e.

Nejkoy ::

Živjo

Kje najceneje dobiti PSN plus? Ali je kakšna druga alternativa za igranje Fifa 18 online? Sem nov v svetu PS4, tako, da potrebujem začetne informacije :)

Če imaš UK račun, CDKEYS.

Kako pa vem kateri racun imam? Pri registraciji sem izbral Slovenija, če je to to?

care20 ::

Zdravo... Jutri dobim ps4 pro in me zanima a je pametna odlocitev? Namrec zelel sem Si xbox one x ampak je krepko predrag... Tv imam 1080p brez hdr...je velika razlika med ps4 pro in xbox one x na takem tv? Js gledam bolj performance torej fps

kriko07 ::

Potreboval bi nekaj hitro. Prodal bom PS4. Ali ga moram deaktivirati? Ko kliknem na deaktivacijo mi je napisal
If you deactivate this system you cannot perform the following actions

Anyone who uses this ps4 can enoy applications you purchase..
Anyone who uses this ps4 can enoy numerous benefits..

Ali ga naj deaktiviram?

kaj je z psnjem dons, verification sms sploh ne dobim.

kaj noben ne ve?

v glavnem imam 2 step verification pa ne dobim sms-a.

cresh ::

A bi mi mogoče kdo lahko pomagal.
Špilam JC3 na PS4 in mi je sred igre error ven vrgl. Ko zdaj igro zaženem mi ne loada zadnji save file ampak začne igro od začetka. Tam na ps4 meniju kaže 20% progress, samo ne morem pa zaluafat save file.
Kakšna ideja?

yayo ::

Lizzy ::

scipascapa je izjavil:

kaj je z psnjem dons, verification sms sploh ne dobim.

a si rešil?? ker meni pa včeraj ni hotelo poslati nikakor LOL
RAČUNALNIK: i7, 16GB DDR4, Nividia 1060GTX 12GB GDDR5, 525GB SSD/1TB HDD, 2017
KONZOLA: PS4-1TB-slim 2017, PS3-FAT

w4nkst4 ::

nekdo mi preko gadget uk zone ltd ponuja ps4 pro 1tb in fifa 18 za 220€...je kdo že kupoval preko gadget zone uk ltd? plačilo preko amazon

w4nkst4 je izjavil:

nekdo mi preko gadget uk zone ltd ponuja ps4 pro 1tb in fifa 18 za 220€...je kdo že kupoval preko gadget zone uk ltd? plačilo preko amazon

Too good to be true. Tudi iz uk novega proja izpod 300€ ne dobiš. Mogoče na black friday letos.

Pozdravljeni,

Ko boste prejeli račun iz Amazona, boste morali plačati Amazonu preko Paysafecard kartice. (kreditnih kartic, bančnih nakazil in Paypala ne podpiramo)

Kartice paysafecard so najbolj razširjene predplačniške kartice v Sloveniji in so na voljo v vrednosti po 10, 25, 50 in 100 €. Paysafecard kartico lahko kupite po vsem svetu na 500.000 prodajnih mestih. To so npr. supermarketi, kioski ali bencinske črpalke. S paysafecard kartico lahko plačujete preko spleta tako enostavno in varno kot z gotovino. Pri plačevanju vam ni potrebno razkriti kreditne kartice oz. številko vašega bančnega računa ali ostalih osebnih podatkov.

Zelo je preprosto. Kakorkoli, tukaj sem, da ti pomagam. :) Čakam vaše podatke.

Lp,
Gadget Zone Team

glih dobu mejl....fix nateg hahah paysafecard hahhhh

Pozdravljeni,

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za izdelke. SONY Playstation 4 PRO 1TB in FIFA 18 je na voljo za 220 €.

Vsi izdelki so popolnoma novi s 2 letno garancijo od proizvajalca, 100% originalni, Evropski model, v zaprtih škatlah, z vsemi izvirnimi standardnimi dodatki, ki so tudi vključeni. To pomeni, da boste prejeli potrdilo za vsak izdelek, ki ga boste kupili.

Paket vsebuje: PlayStation 4 PRO (najnovejši 2017 model CUH-211xB), Sony DualShock 4 Slim brezžični kontroler, HDMI kabel, Slušalke z mikrofonom, USB napajalni kabel, Igra FIFA 18.

Cena je nižja kot običajno, zagotavljamo vam ugodno cenovno ponudbo v temu obdobju.
Nahajamo se v London, Angliji. Dostava je brezplačna in traja 1-3 dni.

Transakcija bo potekalo le preko Amazona, s podporo "Amazon A-to-z Guarantee Protection". S 30 dnevnim preglednim obdobjem.

Vračilo blaga: Potrošnik ima pravico, da brez navedbe razlogov v 30 dneh odstopi od pogodbe sklenjene na daljavo, to je od spletnega nakupa.
Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Neposredne stroške vračila blaga nosi potrošnik.

Če ste resen kupec, mi pošljite vašo telefonsko številko, ime in priimek, naslov za dostavo in se bom obrnil na Amazon za obdelavo vašega naročila.
Če imate še kakršnakoli vprašanja v zvezi z izdelki, s vprašanji plačila ali dostavo, vas prosimo, da se ponovno obrnete na nas.

Z lepimi pozdravi,
Gadget Zone Team

Zgodovina sprememb…

• spremenil: w4nkst4 ()

sivkrokar ::

Tole je scam - takšnih je bilo na Amazonu vse polno.

Dobiš po pošti mail lažen mail od "Amazon A-to-z Guarantee Protection". Kdor je že dobil kak mail od Amazona ju lahko primerja in hitro vidi, da ga ni poslal Amaozn.

Pa še ko enkrat nakažeš denar preko Paysafecard tega denarja ni več.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sivkrokar ()

ja se mi je zdel prepocen :D

mah ne rabim 4k tko da bom kr navadnga ps4 ubodu...fat al pa slim, kje se da dobit najcenej, novo?

ni samo fora vec v 4k. So ze tudi ene redke igre 30 vs 60fps.

Berserker ::

Ni opazit večjih razlik. Kr navadnega vzemi.

care20 ::

sem nov uporabnik ps4 pro in me zanima je mozno kje brezplacno downloadat igre...recimo dobit kaksen reddem code in jo dol povlect na HDD?

imaš ps+ in imaš playstation store.

A so za ps+ kdaj kakšne akcije ali je cena fiksna za eno leto ves čas?

lp

McClane ::

ps+ maš ravno zdaj akcijo, drugače pa ob praznikih so ponavadi večje razprodaje...
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Kje pa vidiš akcijo? Cena je 59.99€.

yoco ::

Eno vprašanje. PS4 lahko prikopiš na monitor računalnika? Če se da, a mora potem ta monitor imet tudi zvočnike, da lahko slišiš zvok?

z3ro ::

yoco je izjavil:

Eno vprašanje. PS4 lahko prikopiš na monitor računalnika? Če se da, a mora potem ta monitor imet tudi zvočnike, da lahko slišiš zvok?

Lahko priklopiš. Lahko ima zvočnike, lahko priklopiš zvočnike na izhod iz monitorja (v kolikor ga ima), lahko pa priklopiš slušalke direkt na kontroler od PS4 in se potem ves zvok prenaša na slušalke...

McClane je izjavil:

ps+ maš ravno zdaj akcijo, drugače pa ob praznikih so ponavadi večje razprodaje...

lahko poveš kje je ta akcija?

yoco ::

z3ro je izjavil:

yoco je izjavil:

Lahko priklopiš. Lahko ima zvočnike, lahko priklopiš zvočnike na izhod iz monitorja (v kolikor ga ima), lahko pa priklopiš slušalke direkt na kontroler od PS4 in se potem ves zvok prenaša na slušalke...

Hvala za odgovor :)

grandioso74 ::

po pomoti naročil 2 god of war 4, dobim na začetku 2gega tedna, enega za 50 eurov, zs.
Človek je sam svoj največji sovražnik.

grandioso74 ::

grandioso74 je izjavil:

po pomoti naročil 2 god of war 4, dobim na začetku 2gega tedna, enega za 50 eurov, zs.
prodam
Človek je sam svoj največji sovražnik.
««
120 / 162
»»