» »

PS4

PS4

««
60 / 162
»»

scipascapa ::

no, izjeme so, ni pa pravilo....

krOOokO ::

Potrdil se v igri NBA, da mi da free trial za ps+ za 2 dni. Torej sem se lepo zajebal saj sedaj ne morem izkoristiti 14 dnevnega free triala?

iloveboobz ::

tako, nemorš več koristit

Pesimist ::

teoreticno lahko aktiviras na nek drug racun in ga zacasno das za primarnega ce se ti res gre za teh nekaj free dni.

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/the-last-of-us-remastered/cid=UP9000-CUSA00552_00-THELASTOFUS00000

9,99$ = 9€

https://store.playstation.com/#!/en-us/games/battlefield-hardline-standard-edition/cid=UP0006-CUSA00625_00-OMAHAOMAHA000000

bojanpo ::

Vprasanje. Ce bi se zelel znebiti PS4 (2TB disk) + cca 25 spilov (vecinoma digitalnih - sheranih iz razlicnih virov), bi to moral prodajati z svojim accountom najverjetneje ce zeli nekdo obdrzati spile, ali? Naceloma ni problem.

pojejo ::

https://gk4.me/de/schnell-bestellung
ma kdo izkušne nakup iz te strani . al je spet kšn nateg ?

Ce naredim nov račun na ps4, lahko potem koristim 14 dni free ps+ in igram igre, ki sem jih že uporabil na drugem računu?

jurman101 ::

Da ne odpiram nove teme.

Zanima me če je možno Logitech G27 priklopit na PS4 in na katero verzijo?

Trupl0 ::

@krOOokO
za free ps+ rabiš kreditno kartico drugače ne dobiš trialsa.
Igranje iger z drugih računov pa je možno v kolikor so drugi računi nastavljeni kot PRIMARY
If you are going through Hell, keep going !

Marix ::

Zdravo, mene zanima ali bi se dalo kupiti The Last Of Us™ Remastered na en-us storu, če imam slovenski račun?

Da. Jaz kartice na tem računu še nisem vpisal, vendar sem uporabil 2 dnevni free ps+ ko sem inštaliral NBA.
Sedaj pa tega 14 dnevnega free triala ne morem več koristiti.
Zanima me, če lahko odprem nov račun vpisem kreditno kartico dobim 14 dnevni free trial in normalno igram igre, ki jih imam na prejšnjem računu?

Marix je izjavil:

Zdravo, mene zanima ali bi se dalo kupiti The Last Of Us™ Remastered na en-us storu, če imam slovenski račun?

da

Kaj zdaj ze lahko kupim USB sprejemnik za kontrolere? Res sovrazim kable zato raje fuknem 30evro na mizo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

yayo ::

Pesimist je izjavil:

Kaj zdaj ze lahko kupim USB sprejemnik za kontrolere? Res sovrazim kable zato raje fuknem 30evro na mizo.

Wut?

yayo ::

Pa se splača glede na količino iger, ki jih misliš igrati? Ker PS3 igre so že zelo poceni, emulatorji za PC pa zastonj.
EDIT
mislim, ker se PS on PC servis plačuje mesećno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

dolenc ::

Ne štekam kaj je fora tega klučka.. Jaz špilam preko bluetoothat že odkar je zunej kontroler, isto z ps3 gamepadom.

Katere so must have igre za ps4?

McClane ::

Odvisno kaj ti sede, meni so Uncharted 4, Dark Souls, Bloodborne, Metal Gear Phantom Pain ene najboljših zadev na PS4
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Melanholija ::

Last of Us, Witcher 3, Middle earth Shadow of Mordor, Rainbow Six Siege bi še dodal zraven. Pa Mafia3 pride v kratkem.

yayo je izjavil:

Pa se splača glede na količino iger, ki jih misliš igrati? Ker PS3 igre so že zelo poceni, emulatorji za PC pa zastonj.
EDIT

Jaz mislim samo FIFO igrati preko remote play pa mi je vredno da se mi kabel okol luleka ne suka.

Zgodovina sprememb…

Pesimist je izjavil:

yayo je izjavil:

EDIT

Jaz mislim samo FIFO igrati preko remote play pa mi je vredno da se mi kabel okol luleka ne suka.

Zdaj sem lih NBa 2k spilal tak. Sicer v tem primeru sem jo iz Xboxone spilal stremano. Moram probati ce lahko vse igram z PS4 controlerjem, ker se mi zdi brezveze nositi zram PS4+X1 controller. PS4 ma bedni lock da dela njihov app samo z PS4 controlerjem. Xbox nima takega lockdowna.

bullshit za ps4 pro. Omogocli so 1080p streaming. Kot da stara nebi mogla prokleti sony prasci.

Pesimist je izjavil:

bullshit za ps4 pro. Omogocli so 1080p streaming. Kot da stara nebi mogla prokleti sony prasci.

Moj I7 6700k streama iz PCja 1080p v software nacinu z 8 nitmi, bolse ko AMD7950 in Igpu v hardware nacinu.

D3m ::

Pesimist je izjavil:

Pesimist je izjavil:

Moj I7 6700k streama iz PCja 1080p v software nacinu z 8 nitmi, bolse ko AMD7950 in Igpu v hardware nacinu.

O rly?
|HP EliteBook|R7 8840U|

amd in streaming je itk polom; mogoče je prebavljivo z kakim OBSom

govorim o remote realtime 10ms game streaming in ne o twitchu ali youtubu.

Xbox one zmore 1080p. A da PS4 pol nebi? Right. prokleti Sony pizduni smrdlivi!

Zgodovina sprememb…

iloveboobz je izjavil:

Sure, keep telling that to yourself.
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m je izjavil:

iloveboobz je izjavil:

razlozi to tistim, ki so saltali na nvidio iz ravno tega razloga.

iloveboobz je izjavil:

D3m je izjavil:

iloveboobz je izjavil:

razlozi to tistim, ki so saltali na nvidio iz ravno tega razloga.

da ampak zdaj sem prvic opazil da i7 zmore v software nacinu producirati od 15-22ms laga v 1080p. To menda niti nvidia ne more. Prej sem uporabljal i7 gpu ki je zmogo 32ms. Amd pa je tak se slabsi bil. To z i7 sowtware sem slucajno ugotovil ko sem virtual masino v hypr v z remote fx nastavlal, in CSsource pognal za foro saj tam ni direktnega dostopa do graficne igpu ali 7950.

Zgodovina sprememb…

Se sliši, kot da je i7 6700 boljši od obeh in to v SW mode.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

zdaj sem pairo ps4 controler z usb sony donglom. Love it se mouse kurzor lahko poganjam. Nevem pa kak zaj naz z ps4 pairat jau....

ok z kablom moram nazaj na PS4. Bit of annoying. Guess. Da bom te to uporabljal za polnit istocasno.

btw. Steam z i7 na 720p producira od 10-15ms laga. Na 1080p pa od 15-22. 720p je kompletno igrabilno preko pinga 6ms (optika/kabelska).

Kljub temu da ma PS4 in Xbox AMD tech not, je streaming odlicno nisko delayan. na kakem CRTju garantirano nebi zaznal razlike med TV in CRT. Na kakem super odzivnem LCDju tudi verjetno ne.

zaj pa grem spilat fifo preko streaming od doma da lahko kasneje primerjam z drugo lokacijo.

Malo se me sekira kak se bo na work PCju povezal z PS 4 streaming, sej nimam dostopa da bi videl tisto fking codo za pairanje. Mogoce je ne rabim glede na to da sem ze na domacem PCju konektal lih kar. Istocanso pa lahko samo 1 racun konektan.

Zgodovina sprememb…

ps4 remote play je useless zarad ove pofukane kode ko se generira. Dva cloveka rabis ta to usposobis. Katastrofa.

Zgodovina sprememb…

Probleme imam z remote playom, saj zgleda, da remote play deluje samo, ce je account nastavljen kot primarni v konzoli. To pa v mojem primeru ni, saj kopujem na US, igram na SLO. Zato me zanima ce kdo ve kaj se zgodi ce zamenjam primarni racun saj je vse na ameriskem, plus, igre... Dokler sta oba istocasno loginana je se vedno zadeva sherana kompletno? Ve kdo? Nekaj sem slisal da lahko aktiviras PS4 samo vskaih 6 mesecev. Zato je to malo tak tak sprobavati.

Remote play sicer deluje na ne aktiviranem non-plus secondarnem accountu v domaci mrezi brez problema. Zato bom probal to se z VPNjem aktivirtat jutri, venda rabim se eno osebo oz remote dostop.

Zgodovina sprememb…

http://manuals.playstation.net/document...

When multiple users have activated the system as their primary PS4™ system, deactivate it for each user.

Waa? Je to sploh mozno da eno PS4, dva racuna aktivirata kot primarno?
Ce ja je to moja resitev. Nisem nikdar probal.

Zgodovina sprememb…

McClane ::

Imam igre isto iz drugih accountov (USA in Kanada) in mi brez težav delajo na remote play na SLO računu.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

ja sej dela zaj ko sem ga oznaco kot primarnega. Samo nekak cudno mi slika zatrokira vsake tolk cajta. Kot da bi blo stabilnih 60fps, pol pa dropne za sekundo na 40 in nazaj na 60 stable. To delata xbox one in ps4 v lokalni mrezi in prek interneta. Mene to kar moti. Nevem ce to vsem dela al samo meni da vem ki problem iskat. Samo se mi zdi da to ps4 vcasih ni delo.

Zgodovina sprememb…

na dveh PCjih z nvidia in amd. Zdi se mi le ce monitor na 720p 75Hz ruknem, da ali izgine ali pa majn opazno rata.

ce nebom mogo fixat razmislam o nabavi ps4 pro. Staro bi pa v kuferangu vozo zram.

Zgodovina sprememb…

Sneijderman ::

? Kaj je tukaj fora? 299€ je...ali sem jaz kaj spregledal?

so že podražal

kdor je naročil hitro je dobil.

Zdej je spet 245EUR. Ali je bil v čem drugem point? :)

Fifa+2 gamepada za 299e. Je to možno?

Zgodovina sprememb…

seveda je, si prištel še ptt?

Ne, koliko pride? :)
««
60 / 162
»»