Forum » Pomoč in nasveti » Reklame ki jih ni
Reklame ki jih ni
Fiki12 ::
Lep pozdrav!
http://mladiljubljanskisolisti.com/, gostovanje in domena kupljena na hostko.si
Tole spletno stran sem v celoti naredil sam in sem lahko torej zelo prepričan, da ni predvidenih nobenih reklam, pa vendarle se mi je že dvakrat čez pol zaslona (google chrome) pojavilo oglasno sporočilo.
Kdo je tu nor?
http://mladiljubljanskisolisti.com/, gostovanje in domena kupljena na hostko.si
Tole spletno stran sem v celoti naredil sam in sem lahko torej zelo prepričan, da ni predvidenih nobenih reklam, pa vendarle se mi je že dvakrat čez pol zaslona (google chrome) pojavilo oglasno sporočilo.
Kdo je tu nor?
globalna80 ::
Reklama za tvojo spletno stran.
Ampak ti privoščim :)
Ampak ti privoščim :)
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein
Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globalna80 ()
SaXsIm ::
Ma ja, dvomim da je tole sporočilo objavljeno zaradi reklame, glede na zelo specifično vsebino spletne strani.
Kakorkoli že, tudi sam uporabljam Chrome, pa mi v nobenem poskusu reloada strani ni naložilo nobenega oglasnega sporočila. Si siguren, da nimaš kakšnega spywarea ali druge nesnage na računalniku?
Kakorkoli že, tudi sam uporabljam Chrome, pa mi v nobenem poskusu reloada strani ni naložilo nobenega oglasnega sporočila. Si siguren, da nimaš kakšnega spywarea ali druge nesnage na računalniku?
SaXsIm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SaXsIm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi v Sloveniji preizkušajo rudarjenje v brskalnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 22701 (17296) | Unknown_001 |
» | KuponlandiaOddelek: Loža | 14118 (7960) | MadMen |
» | Povabi.si - organizacija dogodkovOddelek: Izdelava spletišč | 5868 (4215) | mrezna |
» | email marketingOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1276) | nobodyelse |
» | Odjava od Telekomovega spama ni možnaOddelek: Omrežja in internet | 2023 (1742) | amigo_no1 |