Forum » Strojna oprema » Tiskalnik Samsung CLP-320
Tiskalnik Samsung CLP-320
Sc00by ::
Imam težave z navedenim tiskalnikom. Ko printam samo črno-belo ni nobenih problemov, čim pa printam bravno pa na desni strani potegne pas približno 2-3cm širok, na sredini pol cm širok pas in levo pol cm širok pas. Vidi pa se da je na tem pasu preslikano tisto kar je zgoraj samo 10-15 cm nižje. se pravi kot da bi se na valj prijel toner in bi dvakrat natisnil. kaj bi lahko bil vzrok? če želite vam lahko tudi poskeniram list kako natisne.
Sc00by ::
prvič se ponovi na 72 mm, naslednjič pa od tega 166 mm.
tonerje pa imam original, ravno menjane.
ubistvu je na 188mm ja imaš prav, to ko sem prvič napisal ni bil prvi list pa je zgleda ostalo še od prejšnjega lista. 188 mm je točno sem šel sprintat ravno kar.
tonerje pa imam original, ravno menjane.
ubistvu je na 188mm ja imaš prav, to ko sem prvič napisal ni bil prvi list pa je zgleda ostalo še od prejšnjega lista. 188 mm je točno sem šel sprintat ravno kar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sc00by ()
darkolord ::
Hmm, nerodno. Tole je najverjetneje OPC boben.
Si veliko tiskal? Deklarirana življenjska doba bobna je mislim da 24000 strani. Stane pa okrog 150 eur.
Če ni več v garanciji, bi morda lahko probal (previdno, brez močne svetlobe itd itd) spucati boben in rezilo za čiščenje tega bobna.
Si veliko tiskal? Deklarirana življenjska doba bobna je mislim da 24000 strani. Stane pa okrog 150 eur.
Če ni več v garanciji, bi morda lahko probal (previdno, brez močne svetlobe itd itd) spucati boben in rezilo za čiščenje tega bobna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski vs Injket TISKALNIKOddelek: Kaj kupiti | 3859 (3220) | styrian |
» | Barvni laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 2538 (2163) | joker16_7 |
» | Nakup laserskega tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3745 (3220) | majao |
» | Nora cena Xerox 3140 na bigbang.si (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7903 (3727) | majao |
» | SyncMaster 959NF Saga...Oddelek: Strojna oprema | 1347 (990) | Bug |